DEV

Į kokį universitetą galiu įstoti

Aušra
Į kokį universitetą galiu įstoti laikydama chemijos,lietuvių ir matematikos egzaminus?Kiek mažiausiai turiu surinkti balų,kad įstočiau į šiuos universitetus?
Administratorius
jau minėjom, mediciną KMU ar VU.kuo daugiau, tuo geriau:)
Aušra
Ar man tikrai užtenka šių triejų egzaminų stojant į medicina,ar nereikia dar ir biologijos egzamino?
Administratorius
stojant į KMU gali rinktis vieną iš matematikos arba chemijos, arba biologijos. stojant į VU- reikia chemijos, biologijos ir lietuvių egzaminų.
Dina
Ar imanoma kur nors istoti laikant biologijos egzamina (mokyklini),matematika(v),lietuviu(v) ir tureti chemijos mok.pazimi?
saule
sveiki :) norejau paklausti kokius egzaminus reikia laikyti norint istoti i kauna kuno kultora,noreciau buti aerobikos trenere ...gal kas apie tai girdejo ?ten sunku ?aciu uz atsakymus:))
Administratorius
Dina: įmanoma

Saulė: į LKKA. Tai vadinasi treniravimo sistemos (sportinė aerobika) ir reikialingi egzaminai:
Lietuvių k.
Užsienio k. (anglų, vokiečių, prancūzų arba rusų k.)
Biologija
Specialusis fizinis parengtumas (stojamasis)
simona
noreciau studijuoti turizmo vadyba ir rekreacija...i kokius universitetus galeciau stoti?
Administratorius
KU, LKKA
Rima
as galiu stoti is po 10 įklaipedos paslaugu ir verslo mokykla?
Rasa
Ar as galiu stoti is po 10 į klaipedos paslaugu ir verslo mokykla?
MTI
em kokius egzus rejk laikyti kad studijuoti Maisto technologija ir inžinerija
Ginger
Kokiu egzaminu reikia stojant y Gustaicio aviacijos fakulteta?
Shanti:)*
Labukas:) noreciau paklausti, kokiu egzaminu reikia stojant y rekreacija ir turizma? ar butinas anglu egzaminas? ar butini valstybiniai egzaminai? ar butu imanoma su mokykliniais istoti? Man labai sunku apsispresti, prasau padekite:)*
vilius
sveiki... galvoju apie medicinos studijas Anglijoje...kokie universitetai yra turintys gera varda ir pripazystami ten bei kokiu dalyku egzus reiktu man laikyt?
Evelina
noriu studijuoti ktu higienine ir dekoratyvine kosmetologija,kokiu dalykus man reiketu laikyt? valstybinis ar mokykliunis, aciu :*
ir kaip suzhinotoi detaliau ko ten moko,nes ten nerasho :S
Danielė
Ar galėčiau įstoti į VDU ar į kurį kitą Kauno universitetą laimydama istorija(V), lietuvių(V), geografija(M), bei vokiečių (M) ir į kokias specialybes įmanoma? Mane domina rekreacija ir turizmas, socoaliniai mokslai.
Administratorius
Rima, Rasa- taip, gali.
Maisto technologijai ir inžinerijai KTU reikia:
Matematika
Lietuvių k.
Chemija
Užsienio k.

Ginger:Matematika
Lietuvių k.
Užsienio k. arba fizika
Fizinio pajėgumo testas
Profesinio tinkamumo testas

KTU kosmetika? čia kažkoks nesusipratimas, nėra ten tokios studijų programos. Kauno kolegijoj yra tokia studijų programa.

Daniele,į soc mokslus tikrai gali įstoti , o reakreacija ir turizmas bus tik kolegijoje
inga
kur galeciau istoti laikant matematikos istorijos ir lietuviu k. egzaminus?
Saulė
Laba diena. Sakykite prašau, kur aš galėčiau įstoti, laikydama lietuvių kalbos, istorijos, matematikos egzaminus? Na, dar muzikologijos egzaminą? Laukiu atsakymo. :) Saulė

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]