DEV

Į kokį universitetą galiu įstoti

Greta
I kur galeciau istoti jei laikyciau matematikos lietuviu ir fizikos valstybinius egzaminus?
Carolina
kokiu 12klases egzaminu reikia norint stoti i medicina? ir kokie lygiai turetu buti?
Tedis is KLP
Į kokį galiu stotį,laikysiu:
Lietuviu M (6-metinis)
Matematika M (4-metinis)
Informatika M (8-metinis)
gal anglų M (5-metinis)
sunki situacija,bet gal kur būtų įmanomą?> :)
Alicija
kaip i stoti i kriminlaistikos studijas???kokiu egzu reikia???plsss padekit!
kestas
Kokius egzaminus reikia laikyti stojant i VGTU termoinzinerija ?
jurate21

laba diena. siais metais baigiau vilniaus kolegiją ir įgijau biomedicininės diagnostikos technologo bakalauro diplomą. sakykit prasau, į kokias magistrantūros studijas (susijusias su šia specialybę, ar apskritai su medicina) galečiau stoti? ar tai iš vis įmanoma? esu laikiusi valstybinius lietuvių, biologijos, chemijos, matematikos brandos egzaminus. dėkoju iš anksto.

Gintare
Sveiki;) esu 10toke ir noreciau pabaigusi 12 klasiu stoti i ekonomika.kokiam unifersitete geriausiai mokytis si dalyka? ir kokiu tam reikia egzaminu bei kokiais balais islaikyt?
neona
Į kokį universitetą galiu įstoti laikydama lietuvių ir matematikos mokyklinis egzaminus?Kiek mažiausiai turiu surinkti balų,kad įstočiau į šiuos universitetus?
Agata
laikiusi biologija,užsienio k ,lietuvių .daile?
Karina
Laba diena, norėčiau paklausti ar ekonomikai, viešajam administravimui, finansam ar buhalterijai reikalingas anglų kalbos egzaminas, ar pakaktų tik, jo A lygio, metinio pažymio? Beje, aš laikyčiau istorijos, lietuvių kalbos, bei matematikos valstybinius egzaminus.Taipogi norėčiau paklausti ar labai aukšto matematikos valstybinio egzamino rezultato reikia?
Ačiū už atsakymą.
Lape
Sveiki ,jeigu laikysiu lietuvių(v),istoriją(v),rusų(v),anglų(v),matematiką(v) arba matematiką(m) kur galėčiau įstoti ir į kokius fakultetus? Labai prašau jūsų pagalbos.
Juste.
Mielas administratoriau. Esu viena iš tų žmonių kurie nei "bum-bum" apie kur stoti, kaip stoti, kuo nori būti "užauges" ;] ir pan. Man tos visos balu skaičiuokles, konkursai ir visokie kitokie visiškai elementarus žodžiai yra nesuprantami naudojant juos skaičiavimais ir konkursavimais... :] Aš esu XXI-os klasės moksleivė, ruošiuosi laikyti rusų k. (V), istorijos (m), matematikos (m), istorijos (m), lietuvių k. (V) egzaminus. Noriu stoti į psichologija. Toje "atomineje" man nesuprantomoje balų skaišiuokleje man "priskaičiavo" 10.34 balo. Tai įstoti aš į psichologiją galiu(?) ir už mokslą man teks mokėti kiek suprantu(?). Kokios perspektyvos manęs laukia pasirinkus šią profesijos kryptį? sedėjimas tarp keturių apipelyjusių sienų mokykloje su vaikais už minimumą? Ką toliau daryti kur eiti keliant savo "psichologės" kvalifikaciją? Taip grubiai tariant įstoti galiu visur kur bus kišami pinigai iš mano kišenės? Jei tik nesunku labai prašau, mielas administratoriau, parašyk man ats., į mano el pašta. Glushpetriz@n-18.lt tikrai labai, labai lauksiu ištiestos pagalbos rankos į man rūpimus klausimus. Ačiū. P.S. Ką dar galėčiau studijuoti laikant pasirinktus egzaminus?
Juste.
atsiprašau XII klasės moksleivė
Milda
Laba vakara. Norėjau pasidomėti, į kokį Universitetą būtų įmanomą man įstotį, jei aš mokausi anglų A lygiu, egzamino nelaikysiu. VAlstybinius egzaminus laikysiu: Biologiją, Lietuvių, taip pat galvoju apie matemtaiką, dar galvoju laikyti chemijos mokyklinį. Kur galėčiau įstotį be matematikos valstybinio? kur be chemijos mokyklinio? Ar turėčiau laikyti visus apie kuriuos galvoju egzaminus? Tiesa, ekologija ir su gamta susiję mokslai nedomina. Tiesiog negimus būti gamtininke ;) Iš anksto ačiū ir laukiu atsakymo
Aurelija
ar kas siais metais stojo i treniravimo sistema: sportine aerobika?... jei taip, tai labai rapsau pasidalinkite savo patirtimi. aure_one@one.lt
dar noreciaua dministratoriaus paklausti, kokiu buten egzaminu reikia (mokykliniu - valstybiniu) stojant i sia specialybe LKKA treniravimo sistema: sportine aerobika
Gabi
Sveiki,noreciau suzinot,kur galeciau stoti,laikydama lietuviu,matematikos ir biologijos valstybinius be KMU?
Help
Į kokį Universitetą galiu stoti laikydama: matematikos, lietuvių kalbos, anglų kalbos, fizikos egzaminus?
Prašau padekite.....
visaga
Į kokį universitetą galėčiau įstoti,laikant lietuvių,rusų k. ,matematikos,istorijos valstybinius egzaminus ir anglų kalbos mokyklinį egzaminą? šiaip labiau norėčiau studijuoti universitete negu kolegijoje....Domina vadyba,viešasis administravimas....Tačiau galbūt galite patarti ar pasiūlyti ko nors geresnio?...
Phobia
laba. :) mokykloje esu pasirinkus A lygiu : istorija,anglu k, lietuviu,biologija.
mokausi dailes mokykloje ir trecius metus lankau "vaizdo" studija (moko filmuot,montuot,rasyt scenariju),moku dazyt plaukus velt dredus bei vert auskarus,mokausi suomiu kalbos.

nezinau ka rinktis. kur galeciau pritaikyti tai ka moku?
gal kirpeja?
kriste xD
ko reikai stojant i KDI?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]