Juste.2008 09 24 • 78.56.238.251 cituotiMielas administratoriau. Esu viena iš tų žmonių kurie nei "bum-bum" apie kur stoti, kaip stoti, kuo nori būti "užauges" ;] ir pan. Man tos visos balu skaičiuokles, konkursai ir visokie kitokie visiškai elementarus žodžiai yra nesuprantami naudojant juos skaičiavimais ir konkursavimais... :] Aš esu XXI-os klasės moksleivė, ruošiuosi laikyti rusų k. (V), istorijos (m), matematikos (m), istorijos (m), lietuvių k. (V) egzaminus. Noriu stoti į psichologija. Toje "atomineje" man nesuprantomoje balų skaišiuokleje man "priskaičiavo" 10.34 balo. Tai įstoti aš į psichologiją galiu(?) ir už mokslą man teks mokėti kiek suprantu(?). Kokios perspektyvos manęs laukia pasirinkus šią profesijos kryptį? sedėjimas tarp keturių apipelyjusių sienų mokykloje su vaikais už minimumą? Ką toliau daryti kur eiti keliant savo "psichologės" kvalifikaciją? Taip grubiai tariant įstoti galiu visur kur bus kišami pinigai iš mano kišenės? Jei tik nesunku labai prašau, mielas administratoriau, parašyk man ats., į mano el pašta. Glushpetriz@n-18.lt tikrai labai, labai lauksiu ištiestos pagalbos rankos į man rūpimus klausimus. Ačiū. P.S. Ką dar galėčiau studijuoti laikant pasirinktus egzaminus?