DEV

Į kokį universitetą galiu įstoti

Laura
Į kokia specialybę galiu įstoti laikant lietuvių(V), anglų(V), istorija(V) ir geografijos(M) egzaminus? Ir ar įmanoma būtų įstoti i Klaipėdos universiteta?
Renata
Sveiki, kur galėčiau stoti, jei noriu rinktis turizmą? Arba užsienio turizmą. Ir kokių egzaminų reikia?
Lina
Sveiki as labai noreciau seimos padedgogikos profesijos bet tiksliai nezinau kokiu egzaminu reikia..galetumet padet? aciu
daumantas
Sveiki, laikau lietuviu, geografija, anglu ir istorija, didele tikimybe, kad anglu neislaikysiu. Kur tada dėtis?
dovydas
kur galeciau stoti laikydamas lietuviu, istorija geografija,fizika. noreciau studijuoti istorija bet darbo nerasiu, ka dar galit pasiulyt?
dovydas
kur galeciau stoti su istorija ,lietuviu ,geografija, fizika. masciau apie istorijabet darbo nerasiu. ka dar galite pasiulyt is kolegiju?
Anna
I kokia kolegija galiu stoti jei esu issilaikiusi Rusu valstybini, lietuviu mok.,biologija,mok.,daile mok.,istorija mokyk.?
elivoD
Sveiki. Gal galėtumėt pasakyti, kur galėčiau rasti informaciją apie tai, kur į kokią specialybę reikalauja kokių egzaminų ir kokie metiniai pažymiai reikalingi? :)
Rita
kur galesiu istoti su tokiais egzaminais lietuviu k(v), istorija(v), rusu k(m) ?
juodzke
Kur galiu įstoti jeigu žadu laikyti anglų k., biologijos,matematikos ir lietuvių k. egzaminus. Ačiū už ats.;]
Jolanta
Sveiki:) kur galima butu stoti laikant lietuviu(mok), istorija(valst), rusu(valst), daile(mok) ?
Jolanta
planuoju laikyti lietuviu, rusu, daile ir istorija. noriu stoti i VPU technologiju edukologija, kaip manote ar priims?
Toma
gal galite parasyti viska ka zinote apie teatro studijas, ko reikiai, kur studijuoti...
Neringa
Sveiki,
norėčiau paklausti, ar įstočiau į Lietuvos kūno kultūros akademiją - kineziterapiją, tačiau esu nelaikiusi chemijos egzamino? Laikiau biologijos egzaminą: 74 proc., lietuvių kalbą: 51 proc., chemijos metinis pažymys 9 (B), matematika - A lygis - 8. Taip pat norėčiau sužinoti, ar šiais metais stojantieji į M. Romerio universitetą į teisę studijuos tik 3 metus? Jei galite, atrašykite į mano el. paštą neringuccis@gmail.com
tttt
uyifuū
Lena
Sveiki, esu 12toke, noriu stoti stomotologes padejeja,kokius egzaminus rejkia laikyti ? aciu..
ReaL'as
Sveiki, noreciau pirma suzinot kiek tiksliai reikia islaikyt valstybiniu egzaminu, kad galeciau istoti y universiteta?
kara
kur galeciau istoti laikant lietuviu rusu ir biologijos egzaminus?
kara
kur galeciau istoti laikant biologijos lietuviu ir rusu egzaminus?
Erika
stojant i klaipedos kolegijos maisto technologijas,butina laikyt chemijos egzamina? ar neuztektu biologijos ir lietuviu ? kiek zinau stojant i kolegija,uztenka dvieju egzaminu :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]