DEV

Į kokį universitetą galiu įstoti

Rugilė
Sveiki, kokių egzaminų reikia norint sudijuoti rekreaciją ir turizmą? Kuriuose universitetuose ir kolegijoje galima tai studijuoti ?
simona
sveiki, i kur galeciau istoti su lietuviu mokykliniu, geografijos valstybiniu, ir dailes mokykliniu egzaminu?
asukomisija
simona rašė: sveiki, i kur galeciau istoti su lietuviu mokykliniu, geografijos valstybiniu, ir dailes mokykliniu egzaminu?
Labas Simona, Aleksandro Stulginskio universitete su pasirinktais dalykais įstoti į VF vietą galimybių nėra. Į mokamas vietas galite pretenduoti į visas I pakopos (bakalauro) studijų programas. Susipažinti galite čia: http://www.asu.lt/noriu_studijuoti_lzuu/lt/51604 . Jei kils klausimų – rašykite el. paštu komisija@asu.lt
ana
sveiki ,esu 11 kl.planuoju laikyti lietuviu,biologijos,anglu,irmatematikos egzaminus,bet del matematikos daug nesitikiu nes ,nėra pats stipriausias mano dslykas,noreciau stoti i kineziteracija ar ymanoma butu?
domas
sveiki, kur galiu stoti su tokiais egzaminais: informatika, anglu, lietuviu
Saulius Andriukaitis
Sveiki, Esu čia tam, kad pasidalinčiau apie Jameson Finance Inc. Apie juos perskaičiau ir 2022 m. rugpjūčio 29 d. padaviau jiems paskolos paraišką el. paštu. Paskolą gavau šią popietę ir labai džiaugiuosi galėdamas pasidalinti su jumis šiuo klausimu. platforma . Galite siųsti paskolos paraišką Jameson Finance Inc. el. paštu: theodorejamesonfinance@gmail.com Saulius Andriukaitis iš Kauno Lietuvoje

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]