DEV

Į kokį universitetą galiu įstoti

dziulyte
Sweiki, kur galėčiau įstot jei išlaikyčiau
lietuvių valstybinį
biologijos valstybinį
matematikos valstybinį
anglų ir chemijos mokyklinius?
iš anksto dėkoju...
Dianell
i koki univera galiu stoti laikant lietuviu,matematikos,istorijos,rusu,anglu valstybinius egzaminus?
babyyyy
Laba,na aš laikysiu anglų mokyklinį,lietuvių ir istorijos valstybinius egzaminus...Į kokį universitetą galėčiau stoti ir kokia specialybe,nes net neįsivaizduoju kuo norėčiau būt...Kažkaip galvojau apie verslo administravimą,bet reikia matematikos...:(
Administratorius
taip, reikia matematikos.atleiskite, tačiau negaliu jums visiems patarti, ką daryti.tiesiog patys turite eiti, žiūrėti, kalbėti su kitais, galvoti, ko norėtumėte. Žinau, tai labai svarbus sprendimas, kaip pasukti savo gyvenimą, tačiau atsakymai slypi tik jumyse...
Diana
noriu studijuoti psichologija zinau kad reikia matematikos lietuviu istorijos i kuri geriausiai butu stoti jei matematikos balai tie nebus labai dideli?
Julė
Man labai idomu ku as galeciau istoti laikydama lietuvu(v) istorijos(m) vokieciu (m) biologijis(m)?
ar niekur?
Elvyra
Gal žinote kur galima įstoti laikant matematika(v),lietuvių(v)istorija(v)anglų(v)?
Administratorius
Elvyra, paskaitinėk aukščiau esančius post'us- kad ir į psichologiją.Daug kur, platus pasirinkimas.

Diana, mėgink ir VU, ir VDU.
ingrida
kur galiu stoti,seimos pedagogika? ar yra tokia atskira ir konkreti studija ar tai jau socialine pedagogika ir jos kvalisifikacija? noriu suzinoti daugiau kokiu egzu reik,valstybiniu ar mokykliniu,buciau lb dekinga
12kl.
feja
as noreciau studijuoti taip pat seimos pedagogika,bet laikau matiek-mokl. istor.-valst. vokieciu-mokl. liet-valst, ar man imanoma laikant siuos egzus?lb prasau padeti...
Ramas
Sveiki, aš norėčiau studijuoti archeologiją ar Kaune būtų tokios galimybės, nes ieškau, bet nieko internete nerandu, kad Kaune galima būtų ją studijuoti?
Akwafelis
rinkodaros vadybininkui kokiu egzaminu reikia ir kokiame universitete galeciau studijuoti ( KAUNE ) ? Ar galima be anglu kalbos apseiti? Tik su lietuviu matematika ir istorija ? O anglu gal tinka metinis ?
Arturas
Labas noreciau suzinoti i kokias specialybes galeciau bandyti stoti laikydamas fizika b matematika b lietuviu a ir informatika b
aslt
tingiu mokytis, niekas nesiseka.mama reikalauja stoti, kur stot?
auruska
ar be matematikos imanoma istoti i psichologija?
ausrine
ka galeciau studijuot islaikius: lietuviu, istorijos, geografijos (mokyklinius) egzaminus?
RIMA
ieskau kur galiu istoti bet nebesuprantu,pasimeciau vieni pataria kur stoti kiti sako neistosi pasimeciau visai.prasau padekit,lietuviu rastu 8A rusu rastu zodziu 7A matematika 7B biologija rastu 6A dekinga busiu labai,aciu.
Pagris
sweiki as planuoju studijuoti odontologija esu 10 klasei eisiu i 11 ar reikia imti lotynu kalba?
Toma
domiuosi žurnalistikos stojamuoju vilniaus universitete. koks jis, kokia jo forma, kokie reikalavimai? beje, ten bakalauro ar magistro studijos?
milda
as laikysiu istorija,anglu,matematika,lietviu ir chemija valstybinius,kokios profesijas ir kur as galesiu studijuot?;}

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]