DEV

Į kokį universitetą galiu įstoti

Kristina
koks turetu buti stojimo balas jei noriu istoti i KMU? ir kokiu egzaminu reikia
Doli
Laikysiu Lietuvių k.,matematika(mokyklini) ir biologija(mokyklini).Kur galėčiau įstoti?:)Gerai būtu Vilniuje arba Kaune.Ačiū.
sima
kur galeciau istoti jie laikysiu matematika(m),anglu (m),istorija ir lietuviu(v)
ingrida
i koki universiteta galiu stoti laikydama lietuviu ir anglu valstybinius ir matematikos ir istorijos mokyklinius egzaminus?
?????????
kur galiu istoti laikydama matematikos, lietuviu, anglu bei rusu egzaminus ?
Migliushka_
kur galiu istoti laikydama lietuviumanglu,istorijos,matematikos,geografijos egzaminus?:)
JUSTE
laikysiu matematika(M),lietuviu(V),vokieciu(V),kur galeciau istoti?
Aurimas
Noreciau paklausti ar man uztenka siu egzamenu stojant i Vilniaus kolegijos informaciniu technologiju fakulteta: informatika (v), lietuviu k. (v), matematika (v), rusu kalba (v). dar noreciau suzinoti ar rusu kalbos valstybinis egzaminas reikalingas. Lauksiu atsakymo. Aciu :]
Patricija
Sveiki, noreciau suzinoti ar KU universitete yra odontologijos studijos? Jei taip, kokius valstybinius egzaminus rinktis butu geriau? aciu.
sima
I koki universiteta galiu istoti laikydama informatikos isk. lietuviu k, istorija, ir agnlu k.?
megax
as noriu kur nors stoti bet nezinau kur.
zana
kokiu egzaminu reikia stojant i medecina?
Indre
siais metais noriu stoti i Riomerio universiteta, magistraturos studijas. Tai butu antras mano magistras. Pries tai baigiau Gedimino technikos universitete matavimu inzinieriaus bakalaura ir statybos inzinieriaus magistra. Mano klausymas butu toks:
Ar tureciau laikyti islyginamuosiu egzaminus, kad galeciau istoti i teises ir valdymo arba Europos Sajungos politikos ir administravimo magistraturos studijas?
Nezinau nuo ko turiu pradeti.
ewa
ar galeciau istoti i sooc.mokslus ar i rekreacija ir turizma nelaikaydama uzsienio kalbos egzamino?
lauruteaa
Sveiki,as galeciau istoti su lietuviu anglu ir istorijos egzaminais i zurnalistika ar reklama?
Vaiva
gal kas zino placiau apie Lomonosovo universiteta?
agne
kur galeciau stoti laikydama lietuviu k, istorijos ir anglu kalbos egzaminus?
Manoli
Labas, jei noriu stoti į Vilniaus universitetą Ekonomikos fakultetą, man užtenka lietuvių (v), matematikos (v) ir istorijos (v)egzaminų bei anglų k. metinio pažymio? :) ačiū :)
Marta
Kur galėčiau stoti laikant tik lietuvių, anglų ir rusų kalbas?
Sandra
Labas vakaras, aš 11kl mokine, katik supratau, kad noriu stoti i psihologiją, tačiau girdejau, kad norint įstoti reikia aukšto matematikos valstybinio egzamono pažymio ar tai tiesa? esu tokia, kuriai matematikos pasaulis yra tartum, "beribis kosmosas". Norėčiau sužinoti, kokiu egzamonu dar reikia stojant į psichologiją ir kokių rezultatų reikia. Mielas Redaktoriau, bučiau dekinga, jei atsakytumete į mano elektroninį paštą. sandrikeee@gmial.com
Iš karto Ačiū.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]