DEV

Klauskite visko apie Vilniaus kolegiją

VK Priėmimas
Gogo rašė: Sveiki, koks buvo preitais metais mažiausias konkursinis balas stojant į reklamos vadybą?
Laba diena, Pernai paskutinio įstojusiojo į valstybės finansuojamas vietas konkursinis balas buvo 13,38.
VK Priėmimas
Monika0605 rašė: laba diena,noriu paklausti ar pas jus yra galimybė įstoti į valstybės nefinansuojamą vietą per III etapą? o gal tiesiog galima atvykti tiesiai į jūsų kolegiją norint studijuoti už savo pinigus?
Laba diena, Ar trečiame etape lieka laisvų valstybės nefinansuojamų studijų vietų, priklauso nuo studijų programos. Įstojimas priklauso nuo konkursinio balo. Dalyvaukite ir laukite rezultato. Linkime sėkmės.
Irmute94
Sveiki, ar šstočiau per II etpa i vf kineziterapija mano KB 16,76
Irmute94
*Atsiprašau už klaidas :)
VK Priėmimas
Irmute94 rašė: Sveiki, ar šstočiau per II etpa i vf kineziterapija mano KB 16,76
Laba diena, Per pirmąjį etapą paskutinio pakviestojo į vf vietas konkursinis balas buvo 17,78, į vnf - 18,16. Kiek liks vietų antrajam etapui, paaiškės pasibaigus pirmajam. Dalyvaukite ir laukite rezultatų. Sėkmės.
Irmute94
O kiek planuojama priimti į kineziterapijos vf studijas?
VK Priėmimas
Irmute94 rašė: O kiek planuojama priimti į kineziterapijos vf studijas?
Į vf studijas planuojame priimti 34 studentus.
Hoo
Sveiki, kokie reikalavimai yra stojant į vf ne pro lamabpo, o individualiai?
Šarūnas
Sveiki koks buvo paskutinis balas į technologijos mokslus 1etape? ar dar yra vietų? ir ar gaučiau vf su 6.39kb?
Irmute94
Sveiki, vėl sutrugdysiu. Jeigu jūsų skaičiuoklė rodo, kad 2012 m. būčiau įstojus, tai ar šiemet yra galimybė įstoti?
VK Priėmimas
Hoo rašė: Sveiki, kokie reikalavimai yra stojant į vf ne pro lamabpo, o individualiai?
Laba diena, Stojimas į valstybės finansuojamas studijų vietas vyksta tik per LAMA BPO. Sėkmės.
VK Priėmimas
Irmute94 rašė: Sveiki, vėl sutrugdysiu. Jeigu jūsų skaičiuoklė rodo, kad 2012 m. būčiau įstojus, tai ar šiemet yra galimybė įstoti?
Šiais metais praeinamieji konkursiniai balai į biomedicinos mokslų studijų srities programas ženkliai aukštesni nei pernai. Todėl nerekomenduojame visiškai pasikliauti praeitų metų rezultatais.
Fikaa
Sveiki, įstoti per antrą etapą į reklamos vadybą į vf su tokiu konkursiniu balu 8.22, tikriausiai mažai šansų? ;/
Milda
Sveiki esu labai, labai pasimetus. Nepavyko per 1 etapą įstoti į reklamos vadyba vnf nors mano balas buvo aukštesnis kuris buvo paskutinis. Ar yra galimybė 2 etape su 6.12 įstoti mokamai. Esu pakviesta i kitą vieta, bet tikrai nenoriu į ją stoti noriu į VIKO ir bijau likti prie suskilusios geldos. :(
Milda
+kiek dar laisvų vietų yra reklamos vadyboje vnf?
Silvija
Laba diena. Kiek liko vf vietų VK slaugoje po pirmo turo? Mano kursinis balas 15,26. Ar galiu tikėtis vietos? Ačiū.
VK Priėmimas
Fikaa rašė: Sveiki, įstoti per antrą etapą į reklamos vadybą į vf su tokiu konkursiniu balu 8.22, tikriausiai mažai šansų? ;/
Sveiki, Deja, konkursnis balas vf vietai per žemas. Praeinamasis balas pirmajame atepe buvo 14,76. Jei galite sau leisti mokėti už studijas, bandykite pretenduoti į vnf vietas, žinoma, jei pirmajame etape nurodėte tokį pageidavimą. Jei vnf vietos nenurodėte, ją galėsite pildyti per papildomą priėmimą. Sėkmės.
VK Priėmimas
Milda rašė: Sveiki esu labai, labai pasimetus. Nepavyko per 1 etapą įstoti į reklamos vadyba vnf nors mano balas buvo aukštesnis kuris buvo paskutinis. Ar yra galimybė 2 etape su 6.12 įstoti mokamai. Esu pakviesta i kitą vieta, bet tikrai nenoriu į ją stoti noriu į VIKO ir bijau likti prie suskilusios geldos. :(
Laba diena, Taip, praeinamasis balas į Reklamos vadynos mokamas studijas buvo kiek žemesnis nei Jūsų. Tikriausiai nurodėte studijų programą, į kurią esate pakviesta, aukštesniu prioritetu, todėl Reklamos vadybos pasirinkimas nebuvo nagrinėjamas. Jei esate pakviesta į mokamas studijas ir nenorite rizikuoti, galite pasirašyti studijų sutartį ir dalyvauti tolesniuose etapuose. Pagal taisykles, jei stojantysis pasirašo vnf sutartį, jis be jokių apribojimų gali pretenduoti tiek į vf, tiek į vnf vietas. Jei pairašo vf sutartį, gali pretenduoti į vnf vietas. Jie stojantysis nepasirašo sutarties į studijų programą, kuri jam buvo pasiūlyta pirmu vf prioritetu, jis antrajame etape dalyvauti visiškai negali. Sėkmės.
VK Priėmimas
Milda rašė: +kiek dar laisvų vietų yra reklamos vadyboje vnf?
Pirmajame etape pakviesta į visas planines vietas. Laisvos vietos paaiškės rugpjūčio 2 d., kai baigsis pirmojo etapo sutarčių pasirašymas.
VK Priėmimas
Silvija rašė: Laba diena. Kiek liko vf vietų VK slaugoje po pirmo turo? Mano kursinis balas 15,26. Ar galiu tikėtis vietos? Ačiū.
Laba diena, Pirmajame etape pakviesta į visas planines vietas. Laisvos vietos paaiškės rugpjūčio 2 d., kai baigsis pirmojo etapo sutarčių pasirašymas. Jūsų konkursinis balas gana aukštas. Linkime sėkmės. P.S. Nepamirškite informacinėje sistemoje patvirtinti savo pageidavimo dalyvauti antrajame etape.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]