DEV

Klauskite visko apie Vilniaus kolegiją

arturas1
Sveiki, vidurinį išsilavinimą aš igyjau 2018 metais, laikiau tik 2 egzaminus lietuvių (mokyklini) ir technologijos (mokyklini) ar būtų galimybė man įstoti į kolegiją į verslo ir vadybos fakulteta už pinigus?
Sveiki, jeigu pagal brandos atestato įvertinimus surinkite ne mažesnį konkursinį bala negu 4,3, turite galimybę įstoti. Savo konkursinį bala galite paskaičiuoti čia: http/viko.lt/stojantiesiems
Klausimas
Sveiki. Esu iš Klaipėdos ir dalyvavau Klaipėdos universitete esančioje Jaunųjų Mokslininkų Mokykloje. Ar už tai man duos papildomą balą stojant?
Sveiki, stojant į Vilniaus kolegiją už šią veiklą papildomas balas nebus suteiktas.
Lina
Laba diena.
Skelbiama data sutarčių pasirašymui,jei gausiu kvietimą ,tačiau jau dabar tikrai žinau ,kad 07.25-08.01 tikrai nebūsiu Lietuvoje.Kaip turėčiau elgtis,kad neprarasti vietos
Ačiū

Sveiki, turite palikti notaro patvirtintą įgaliojimą asmeniui, kuris pasirašys sutartį už jus arba galite pasirašyti sutartį elektroniniu būdu naudojantis elektroniniu parašu ar el. bankininkystė.
Lina
Laba diena, ar galėčiau iš vnf vietos studijų eigoje pretenduoti į vf vietą, turint geresni vidurkį nei mano kolegu (vf)? Nors pati esu baigusi vf magistro studijas. O vidurinę mokyklą baigiau 2015m. O valstybinio anglų egzamino laikiau.

Sveiki, jeigu jūsų pirmojo bakalauro studijos buvo mokamos, tuomet įstojus į VNF vietą galėsite pretenduoti pereiti į VF vietą.
sandra.mal
Sveiki. Stoju i Ryšius su visuomene vnf istestines studijas.Situacija tokia, kad gali buti kad rugseji, spali, lapkriti isvykstu is Lietuvos ir negalesiu studijuoti. Klausimas jei istosiu ir man tektu isvaziuoti 3 menesiams ar galima imti akademines atostogas nepradejus mokslu?

Sveiki,
jūs galėsite paimti akademines atostogas tik rugsėjo mėnesį.
Egle
Sveiki, iš matematikos valstybinio egzamino surinkau 17 balų. Kitų egzaminų rezultatai: anglų 81, lietuvių 65, biologija 34, istorija 45, ar įmanoma bus istoti į valstybės finansuojamą vietą Vilniaus kolegijoje HIGIENINĘ IR DEKORATYVINĘ KOSMETOLOGIJĄ ?
Kursinio balo skaičiuoklėje rašo, jog įstočiau, tačiau ar nereikia 25 balų norint patekti į valstybės finansuojamą ?

Sveiki,

jūsų matematikos, lietuvių ir užsienio kalbos VBE vidurkis yra 54, užtektų 25, kad galėtumėte pretenduoti į VF vietą kolegijoje (tai 2019 m. reikalavimas į VF vietą). Taip pat laikėte biologijos valstybinį egzaminą, taigi turite tikrai dideles galimybes įstoti į VF vietą.
DANGUOLĖ
Sveiki.Kanditatuosiu į 3 sritis,2vu ir 1vk domina ar per pagrindinio etapo jei atitinku konkursinį balą galiu įstoti ir būti pakviesta mokytis į visas tris sritis o tada pati rinktis į kurią nuspręsiu ,ar tik į vieną?

Sveiki,
kvietimas studijuoti gaunamas tik į vieną pasirinkimą.
Rūta
Sveiki,

po 1 semestro perėjau į vf vietą, o dabar turiu 1 akademinę skolą. Negi dėl šios vienos akademinės skolos, jei išsitaisau nemokamai, turėsiu pereiti vėl į vnf vietą?

Ačiū.

Geros dienos.

Sveiki,
šiuo klausimu geriausia yra konsultuotis su fakulteto, kuriame studijuojate Studijų skyriumi.
Rūta
Rūta rašė: Sveiki, po 1 semestro perėjau į vf vietą, o dabar turiu 1 akademinę skolą. Negi dėl šios vienos akademinės skolos, jei išsitaisau nemokamai, turėsiu pereiti vėl į vnf vietą? Ačiū. Geros dienos.
Pridedu: skola yra už KD, kurį sudaro 10 proc. bendro pažymio.
Julija
Gal yra žinoma kiek daugmaž bus kursioku studijose ryšiai su visuomene? Ar įstojus į vnf bus galimybė pereiti į vf?

Sveiki,
kol kas negalime pasakyti tikslaus skaičiaus, nes vyksta sutarčių pasirašymas. Pagal studijų rezultatus, atsilaisvinus VF vietai, konkurso būdu galima užimti atsilaisvinusią VF vietą.
Nojus
Laba diena, ar būtų įmanoma sužinoti kokiu mažiausiu balu įstojo asmuo į Vilniaus kolegiją, programoje "Higieninė ir dekoratyvinė kosmetologija" į valstybės finansuojamą vietą? Kadangi su 5,94 konkursiniu balu nebuvo įstota.

Ačiū už pagalbą!

Sveiki,
paskutinio pakviesto į Higieninę ir dekoratyvinę kosmetologiją balas buvo 6,18.
Viktorija
Sveiki, jei neįstoju per antrą priemimą į savo pretenduotas vietas(vf), ar galima rašyti į Vilniaus kolegija ir pretenduoti įstoti į vnf vietą?

Sveiki,
taip galite pretenduoti per trečią etapą į vnf vietą.
Julijaaa
Sveiki, istojau i SMK estetine ksometologija. Ar po puses metu, yra galimybe bandyti perstoti i Slauga? (bio egzamino neturiu issilaikiusi)

Sveiki,
dėl perėjimo po semestro studijų kreipkitės į Vilniaus kolegijos Sveikatos priežiūros fakultetą.
Jovitaa2
Ar yra šansų įstoti į vf vietą (antrame etape) jei trūksta 0,18 ar 0,04 balo?

sveiki, jeigu nebandysite tai ir nesužinosite ar pavyks įstoti.
Jovitaa2
Ar įmanoma patekti per tiesioginį priemimą į vf vietą, jei kb per žemas truputį?

Sveiki,
Į VF vietą galima įstoti tik per bendrąjį priėmimą.
Negalime priimti studentų su žemesniu konkursiniu balu negu 4,3.
Jovitaa2
Ar įmanoma patekti per tiesioginį priemimą į vf vietą, jei kb per žemas truputį?
Virginija
Sūnus pasirinko mokamas studijas, įstojo. Prieš kelis metus mokėsi kitoje kolegijoje nemokamai, metė. Norėjau paklausti ar galėjo jis vėl bandyti predenduoti į valstybės finansuojama vietą. Jei taip tai ar galime dar kažką pakeisti.

Sveiki,
kiek semestrų baigė kitoje kolegijoje valstybės finansuojamoje vietoje?
Virginija
Mokėsi iki vasario mėn. Parašė prašymą ir atsiskaitė
tokiu atveju galėjo pretenduoti į VF vietą.
Jonass
Sveiki, su kokiu žemiausiu balu galima įstoti į Vilniaus kolegiją į valstybės nefinansuojamą vietą,Ačiū

2019 m. nustatytas minimalus konkursinis balas yra - 4,3.
Rasa
Laba diena.Buvau pasirašius sutartį su Vilniaus kolegija.Kur reikia kreiptis norint ją nutraukti.

Sveiki,
jeigu sutartį pasirašėte elektroniniu būdu, galite ją elektroniniu būdu ir nutraukti.
Jeigu pasirašėte tiesioginiu būdu parašykite el. paštu priemimas@viko.lt dėl tolimesnės studijų sutarties nutraukimo eigos.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]