DEV

Klauskite visko apie Vilniaus kolegiją

Orinta
Labas vakaras, norėjau paklausti dėl išlyginamo dalyko proceso. Tarkim aš po pirmo kurso Šiauliuose atvyksiu į Vilnių, kad studijas galėčiau pasibaigti ViKo, tačiau žinau, kad dėl programos skirtumų tektų išsilyginti. Domėjaus, kad pirmais metais Šiaulių kolegijoje nėra mokoma lietuvių gestų kalbos pagrindų socialinio darbo studijų programoje, o ViKo pirmais studijų metais - taip. Taigi klausimas, kaip reiktų man tai išsilyginti? Kaip šis procesas vyktų?

Sveiki, jums reikėtų mokytis savarankiškai, konsultuojant dėstytojui ir paskirtu laiku atsiskaityti dalyke numatytus tarpinius ir galutinį atsiskaitymus.
Evelina
Sveiki. Kiek studentų įstojo 2019m. į Verslo ekonomiką?

Sveiki, 1 akademinė grupė, 45 studentai.
Emilija
Sveiki,
Kiek planuojate priimti studentų į finansus vf vietą?

Sveiki, pagal planą priimame 1 akademinę grupę, kiek pretenduojančių studentų atitiks VF vietoms keliamus reikalavimus ir kiek jų pasirinko studijuoti finansus Vilniaus kolegijoje žinosime tik po pirmojo priėmimo etapo rezultatų paskelbimo.
Laura
Sveiki,
Kada preliminariai skelbiami tvarkaraščiai I kursui? Šiuo metu dirbu, bandysiu derinti ir studijas, tad turėčiau įspėti darbdavį. Kalbu konkrečiai apie kosmetologijos studijų programą. Lauksiu atsakymo.
Ačiū

Sveiki, šiuo klausimu rašykite el. paštu info@spf.viko.lt.
Elizabeth
Sveiki, kiek studentų įstojo 2019m. į finansus?

Sveiki, 2019 m. įstojo 50 studentų.
Finansai
Sveiki,kiek studentų priėmėte į vf finansus? Ar liko vf vietų papildomam priėmimui?

Sveiki, taip liko VF vietų, galite teikti prašymą papildomame etape, jeigu atitinkate reikalavimus. Daugiau informacijos rasite čia: https://www.viko.lt/stojantiesiems/priemimas/
Tomas
Sveiki. Norėjau pasidomėti kaip jūsų kolegija tvarkosi su apgyvendinimu ? Nes kaip suprantu savo patalpų neturite.

Sveiki, Vilniaus kolegija turi bendrabutį, kuriame apgyvendina studentus, kurie yra ne iš Vilniaus.
Ugnė
Sveiki, Ar liko vf vietų studijų programose:Radiologija, Bankininkystė?
Domantė
Ar galima baigus dvi profesijas profesineje mokykloje vf vietose(kirpeja ir kosmetologe) toliau studijuoti vf kosmetologija kolegijoje?

Sveiki, priėmimas į Vilniaus kolegiją vykdomas pagal brandos atestato rezultatus.
Barbora
Sveiki,
Kur reikia kreiptis norint nutraukti studijų sutartį? Aš sutartį esu pasirašiusi tik nuotoliniu būdu.

Sveiki, turėtumėte kreiptis į fakulteto, į kurį įstojote Studijų skyrių.
Justelis
Laba diena,esu 12-okas,mane domina sportas laikysiu 4 egzaminus lietuviu k.,biologija,matematika ir technologija,ar yra galimybė įstoti i sporto studijas,lankau dar krepšinio burelį.Ačiū

Sveiki,

Vilniaus kolegijoje nevykdome studijų programų sporto srityje.
Ieva
Sveiki, ar įmanoma neišlaikius matematikos egzamino įstoti į finansuojamą vietą, jei neįmanoma, tai kiek realu, kad būtų galima perstoti studijų eigoje už gerus rezultatus iš nefinansuojamos vietos į finansuojamą, kiek geri tie rezultatai turėtų būti?

Sveiki, jeigu vidurinį išsilavinimą įgysite 2021 m. matematikos egzaminas yra būtinas, norint pretenduoti į valstybės fnansuojamą vietą. Atsilaisvinus valstybės finansuojamai vietai ją užima geriausiais rezultatais baigęs asmuo.
Lina
Sveiki, atestata gavau 2020metais, turiu tik 2 valstybinius egz. lietuviu ir istorijos, dabar mokausi profesineje ikimokyl.ugd. pedagogika, klausimas: ar galeciau baigusi profesine stoti i Vilniaus kolegija i pradinio ugd. pedagogika?

Sveiki, taip galėtumėte stoti į Vilniaus kolegijos pedagogikos studijas, tačiau pagal laikytus egzaminus tik į valstybės nefinansuojamą vietą.
Lina
Sveiki, įstojus į nefinansuojama vieta ar galima mokėti už mokslus kas mėnesį? Ar galima tik kas puse metu?

Sveiki, galima mokėti dalimis, per 3 mokėjimus per semestrą.
Lina
Sveiki, įstojus į nefinansuojama vieta ar galima mokėti už mokslus kas mėnesį? Ar galima tik kas puse metu?
Artūras
Sveiki, kodėl prieš studentus Verslo Vadybos Fakultete naudojamas psichologinis smurtas?

Sveiki, šioje paskyroje konsultuojame stojančiuosius priėmimo klausimais. Panašaus pobūdžio kausimus turėtumėte spręsti su Verslo vadybos fakulteto administracija.
Mindaugas69
Laba diena, ar iš tikro yra tokia galimybė: visu pirma VIKO jau esu baigęs viena bakalaura, reklamos vadybos, bet viko noriu stoti dar kart į finansus, bet tuo pačiu šiemet esu pašauktas karinę tarnyba, bet kiek žinau atlikus karinė tarnybą pridedama 0,5 balo stojant į bet kokią sritį, tai ar iš tikro yra tokia galimybė atlikus tarnybą ir stojant į antrą bakalaurą, prie konkursinio balo prisidetu 0,5?

Sveiki,
taip atlikus privalomąją karinę tarnybą, prie konkursinio balo pridedama 0,5 balo.
Lina
Sveiki, jeigu turiu išlaikiusi anglų valstybinį egzaminą, lietuvių mokyklinį, ir dabar baigsiu šiais metais profesinį ikimokykl. pedagogiką. Ar galiu stoti į vnf pradinę pedagogika? Ačiū už atsakymą.

Sveiki, galite pretenduoti į valstybės nefinansuojamą vietą, tačiau konkursinis balas turi būti ne mažesnis negu 4,3. savo konkursinį balą galite paskaičiuoti čia https://bakalauras.lamabpo.lt/balo-skaiciuokle/
Ruta
Ar baigus veterinarijos mokslus, uztenka ziniu ir mokslo pati gydytoju? Ar gali buti tik felceriu ir pagalbiniu gydytoju, kuris neatlieka svarbiu operaciju?

Sveiki, baigus Veterinarijos studijas Vilniaus kolegijoje įgyjama felčerio kvalifikacija.
Ruta
Koks buvo praitu metu maziausias balas stojant i vf vieta veterinarijoje?
Konkursinis balas paskutinio įstojusiojo įveterinarijos studijas, į VF vietą buvo 4,3.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]