DEV

Klauskite visko apie Vilniaus kolegiją

VK Priėmimas
Šarūnas rašė: Sveiki koks buvo paskutinis balas į technologijos mokslus 1etape? ar dar yra vietų? ir ar gaučiau vf su 6.39kb?
Laba diena, Gal galite patikslinti, kokia technologijos mokslų studijų programa/-os Jus domina? Šioje srityje vykdome 9 studijų programas.
Milda
VK Priėmimas rašė: Milda rašė: Sveiki esu labai, labai pasimetus. Nepavyko per 1 etapą įstoti į reklamos vadyba vnf nors mano balas buvo aukštesnis kuris buvo paskutinis. Ar yra galimybė 2 etape su 6.12 įstoti mokamai. Esu pakviesta i kitą vieta, bet tikrai nenoriu į ją stoti noriu į VIKO ir bijau likti prie suskilusios geldos. :(Laba diena, Taip, praeinamasis balas į Reklamos vadynos mokamas studijas buvo kiek žemesnis nei Jūsų. Tikriausiai nurodėte studijų programą, į kurią esate pakviesta, aukštesniu prioritetu, todėl Reklamos vadybos pasirinkimas nebuvo nagrinėjamas. Jei esate pakviesta į mokamas studijas ir nenorite rizikuoti, galite pasirašyti studijų sutartį ir dalyvauti tolesniuose etapuose. Pagal taisykles, jei stojantysis pasirašo vnf sutartį, jis be jokių apribojimų gali pretenduoti tiek į vf, tiek į vnf vietas. Jei pairašo vf sutartį, gali pretenduoti į vnf vietas. Jie stojantysis nepasirašo sutarties į studijų programą, kuri jam buvo pasiūlyta pirmu vf prioritetu, jis antrajame etape dalyvauti visiškai negali. Sėkmės.
Buvo nurodytas 4 numeriu, o gavau pakvietimą 5. Kodėl taip įvyko vistiek nesuprantu.
VK Priėmimas
Milda rašė: VK Priėmimas rašė: Milda rašė: Sveiki esu labai, labai pasimetus. Nepavyko per 1 etapą įstoti į reklamos vadyba vnf nors mano balas buvo aukštesnis kuris buvo paskutinis. Ar yra galimybė 2 etape su 6.12 įstoti mokamai. Esu pakviesta i kitą vieta, bet tikrai nenoriu į ją stoti noriu į VIKO ir bijau likti prie suskilusios geldos. :(Laba diena, Taip, praeinamasis balas į Reklamos vadynos mokamas studijas buvo kiek žemesnis nei Jūsų. Tikriausiai nurodėte studijų programą, į kurią esate pakviesta, aukštesniu prioritetu, todėl Reklamos vadybos pasirinkimas nebuvo nagrinėjamas. Jei esate pakviesta į mokamas studijas ir nenorite rizikuoti, galite pasirašyti studijų sutartį ir dalyvauti tolesniuose etapuose. Pagal taisykles, jei stojantysis pasirašo vnf sutartį, jis be jokių apribojimų gali pretenduoti tiek į vf, tiek į vnf vietas. Jei pairašo vf sutartį, gali pretenduoti į vnf vietas. Jie stojantysis nepasirašo sutarties į studijų programą, kuri jam buvo pasiūlyta pirmu vf prioritetu, jis antrajame etape dalyvauti visiškai negali. Sėkmės.Buvo nurodytas 4 numeriu, o gavau pakvietimą 5. Kodėl taip įvyko vistiek nesuprantu.
Gal galite parašyti savo vartotojo Nr.?
Milda
Buvo nurodytas 4 numeriu, o gavau pakvietimą 5. Kodėl taip įvyko vistiek nesuprantu.Gal galite parašyti savo vartotojo Nr.?[/c]Vartotoji numeris : 97836784
Milda
VK Priėmimas rašė: Milda rašė: VK Priėmimas rašė: Milda rašė: Sveiki esu labai, labai pasimetus. Nepavyko per 1 etapą įstoti į reklamos vadyba vnf nors mano balas buvo aukštesnis kuris buvo paskutinis. Ar yra galimybė 2 etape su 6.12 įstoti mokamai. Esu pakviesta i kitą vieta, bet tikrai nenoriu į ją stoti noriu į VIKO ir bijau likti prie suskilusios geldos. :(Laba diena, Taip, praeinamasis balas į Reklamos vadynos mokamas studijas buvo kiek žemesnis nei Jūsų. Tikriausiai nurodėte studijų programą, į kurią esate pakviesta, aukštesniu prioritetu, todėl Reklamos vadybos pasirinkimas nebuvo nagrinėjamas. Jei esate pakviesta į mokamas studijas ir nenorite rizikuoti, galite pasirašyti studijų sutartį ir dalyvauti tolesniuose etapuose. Pagal taisykles, jei stojantysis pasirašo vnf sutartį, jis be jokių apribojimų gali pretenduoti tiek į vf, tiek į vnf vietas. Jei pairašo vf sutartį, gali pretenduoti į vnf vietas. Jie stojantysis nepasirašo sutarties į studijų programą, kuri jam buvo pasiūlyta pirmu vf prioritetu, jis antrajame etape dalyvauti visiškai negali. Sėkmės.Buvo nurodytas 4 numeriu, o gavau pakvietimą 5. Kodėl taip įvyko vistiek nesuprantu.Gal galite parašyti savo vartotojo Nr.?
Vartotoji numeris : 97836784
VK Priėmimas
Milda rašė: Buvo nurodytas 4 numeriu, o gavau pakvietimą 5. Kodėl taip įvyko vistiek nesuprantu.Gal galite parašyti savo vartotojo Nr.?[/c]Vartotoji numeris : 97836784
Peržiūrėjau Jūsų prašymą. Viskas teisinga. Prašyme nurodėte nuolatines studijas, o į jas praeinamasis balas buvo 14,76. Į ištęstines ženkliai žemesnis - 5,36. Sėkmės tolesniuose etapuose.
Milda
VK Priėmimas rašė: Milda rašė: Buvo nurodytas 4 numeriu, o gavau pakvietimą 5. Kodėl taip įvyko vistiek nesuprantu.Gal galite parašyti savo vartotojo Nr.?[/c]Vartotoji numeris : 97836784Peržiūrėjau Jūsų prašymą. Viskas teisinga. Prašyme nurodėte nuolatines studijas, o į jas praeinamasis balas buvo 14,76. Į ištęstines ženkliai žemesnis - 5,36. Sėkmės tolesniuose etapuose.
Bet pagal statistika rodo, kad bučiau įstojus.
Milda
rodo, kad paskutinis su 5,36 priimtas, o mano buvo 6,12
VK Priėmimas
Milda rašė: rodo, kad paskutinis su 5,36 priimtas, o mano buvo 6,12
Pasikartosiu - šis balas buvo į ištęstines studijas, o Jūs pretenduojate į nuolatines.Praeinamasis balas į nuolatines studijas buvo 14,76.
Deividas
Sveiki ar yra galimybė gauti bendrabuti nors nestudijuočiau jusų kolegijoje?
VK Priėmimas
Deividas rašė: Sveiki ar yra galimybė gauti bendrabuti nors nestudijuočiau jusų kolegijoje?
Laba diena, Kolegijos bendrabučiuose apgyvendinami ir kitų aukštųjų mokyklų studentai, tačiau tik tuomet, jei lieka laisvų vietų. Daugiau informacijos ir kontaktus rasite http://www.viko.lt/lt/page/Bendrabuciai Sėkmės.
Deividas
VK Priėmimas rašė: Deividas rašė: Sveiki ar yra galimybė gauti bendrabuti nors nestudijuočiau jusų kolegijoje?Laba diena, Kolegijos bendrabučiuose apgyvendinami ir kitų aukštųjų mokyklų studentai, tačiau tik tuomet, jei lieka laisvų vietų. Daugiau informacijos ir kontaktus rasite http://www.viko.lt/lt/page/Bendrabuciai Sėkmės.
Prieš atvykstant man reikia būti jau sumokėjus pinigus už ji? ( ne iš tos kolegijos studentas)
VK Priėmimas
Deividas rašė: VK Priėmimas rašė: Deividas rašė: Sveiki ar yra galimybė gauti bendrabuti nors nestudijuočiau jusų kolegijoje?Laba diena, Kolegijos bendrabučiuose apgyvendinami ir kitų aukštųjų mokyklų studentai, tačiau tik tuomet, jei lieka laisvų vietų. Daugiau informacijos ir kontaktus rasite http://www.viko.lt/lt/page/Bendrabuciai Sėkmės.Prieš atvykstant man reikia būti jau sumokėjus pinigus už ji? ( ne iš tos kolegijos studentas)
Pirmiausiai kreipkitės į bendrabučių vedėją. tel. (85) 219 17 31 mob.tel. 8698 10894 v.varatinskas@viko.lt
Šarūnas
Domina telekomunikacijų studijos. Yra dar šansų ten su mano kb?
VK Priėmimas
Šarūnas rašė: Domina telekomunikacijų studijos. Yra dar šansų ten su mano kb?
Paskutinio pakviestojo į nuolatinių studijų vf vietas balas buvo 11,04, į vnf - 11,73. Į ištęstines studijas balai ženkliai žemesni. Dalyvaukite tolesiuose etapuose. Patikrtis rodo, kad antrajame etape į kai kurias studijų programas balas gali būti žemesnis.
Irmute94
Sveiki, nelabai suprantu diagramas kurios yra lamabpo. Kodėl pagal diagrama rodo kad aš būčiau įstojusi į vf kineziterapija, nes mano KB 16,76, o paskutinis primtasis apytiksliai 14 Kb.
VK Priėmimas
Irmute94 rašė: Sveiki, nelabai suprantu diagramas kurios yra lamabpo. Kodėl pagal diagrama rodo kad aš būčiau įstojusi į vf kineziterapija, nes mano KB 16,76, o paskutinis primtasis apytiksliai 14 Kb.
Laba diena, Diagramoje rodo paskutinio pakviestojo į visų Lietuvos kolegijų, vykdančių atitinkamos studijų krypties programas, konkursinį balą, kuris nebūtinai sutampa su pakviestųjų balais į konkrečią aukštąją mokyklą. Paskutinio pakviestojo į Kineziterapijos studijas VK balas buvo 17,78. Sėkmės.
Vika
Laba diena. Įstojau i buhalterine apskaita, I studiju forma. Gal galima butu vietoje , atvykus pas jus pasirasyti prasyma i restoranu ir viesbuciu vadyba ( be konkurso ), vnf, o buhalterijos atsisakyti ?
Vika
Mano stojamasis balas i viesbuciu ir restoranu vadyba 12.98.
Osvaldas
Labadiena, pirmu nm. buvau įrašęs jūsų kolegija- ' Programų sistemos"ir trečiu nm- "Informacijos sistemos". Bet gavau pakvietimą studijuoti kitoje kolegijoje. Ar yra šansas antrame priėmimo etape įstoti į vf vieta. Mano balas 11,42.Kokie mažiausi balai pakviestųjų į šias studijų programas. Ačiū

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]