VK Priėmimas rašė: Milda rašė: Sveiki esu labai, labai pasimetus. Nepavyko per 1 etapą įstoti į reklamos vadyba vnf nors mano balas buvo aukštesnis kuris buvo paskutinis. Ar yra galimybė 2 etape su 6.12 įstoti mokamai. Esu pakviesta i kitą vieta, bet tikrai nenoriu į ją stoti noriu į VIKO ir bijau likti prie suskilusios geldos. :(Laba diena,
Taip, praeinamasis balas į Reklamos vadynos mokamas studijas buvo kiek žemesnis nei Jūsų. Tikriausiai nurodėte studijų programą, į kurią esate pakviesta, aukštesniu
prioritetu, todėl Reklamos vadybos pasirinkimas nebuvo nagrinėjamas.
Jei esate pakviesta į mokamas studijas ir nenorite rizikuoti, galite pasirašyti studijų sutartį ir dalyvauti tolesniuose etapuose. Pagal taisykles, jei stojantysis pasirašo vnf sutartį, jis be jokių apribojimų gali pretenduoti tiek į vf, tiek į vnf vietas. Jei pairašo vf sutartį, gali pretenduoti į vnf vietas. Jie stojantysis nepasirašo sutarties į studijų programą, kuri jam buvo pasiūlyta pirmu vf prioritetu, jis antrajame etape dalyvauti visiškai negali.
Sėkmės.
Buvo nurodytas 4 numeriu, o gavau pakvietimą 5. Kodėl taip įvyko vistiek nesuprantu.