DEV

Klauskite visko apie Vilniaus kolegiją

aiste
sveiki. ką konkrečiai galima dirbti baigus biomedicinos diagnostikos studijas? tai darbas laboratorijoje ? ar tarkim darbas su bendro kraujo tyrimo paėmimu?

sveiki, absolventai galės dirbti visų lygių sveikatos priežiūros įstaigų, visuomenės sveikatos centrų laboratorijose, mokslinių tyrimų bei kitose įstaigose, atliekančiose žmonių ir išorinės aplinkos diagnostinius tyrimus.
Julius
sveiki, noriu studijuoti viko ryšiai su visuomene ir turiu klausimą. prieš tai studijavau teisę mru ir ten turėjau anglų kalbos modulį, tai ar man studijuojant programoje ,,ryšiai su visuomene'' užsiskaitys tas anglų kalbos modulis?

sveiki,
ankstesnių studijų dalykai, katedros sprendimu gali būti užskaityti. Prašymą dėl įskaitymo pateiksite studijų metu.
Vika
Sveiki, ar galima įstojus į pirmą kursą iš karto nuo rugsėjo pasiimti akademinius metus?

sveiki, taip akademines atostogas galima paimti ir pirmais studijų metais.
Gabrielė
Sveiki, turiu klausima dėl per stojimo į kitą kolegija. Šiuo metu studijuoju Viko socialinį darbą (esu pirmame kurse), ir norėčiau perstoti į KVK socialinį darbą ir būti antrame kurse. Ar tai įmanoma? Kur reikėtų kreiptis?

sveiki, kreipkitės į KVK dėl perstojimo.
Agnė
Sveiki,
Norėčiau paklausti,kiek valstybės finansuojamų vietų šiais metais planuojama skirti biomedicinos diagnostikos studijoms?

Sveiki, koleginiam sektoriui skiriamos lėšos sveikatos mokslams, nėra išskirta atskiroms programoms, taigi iš anksto nežinome kiek valstybės finansuojamų studentų priimsime, nes finansavimas atitenka geriausiai baigusiems gimnazijas.
Tomas
Sveiki,

jeigu laikiau tik valstybini geografijos egzamina(60%) ir mokyklini lietuvių(5). Taip pat buvau pasirinkes b/b1 lygiu biologija(7), matematika(6),anglu(7). Esu baiges privalomaja karo prievole(buvau savanoris). Ar imanoma istotyti i mokama vieta?

Sveiki,
jeigu konkursinis balas bus ne mažesnis negu 4,3 yra įmanoma įstoti į mokamą vietą.
Auguste
Sveiki,

Kokiu mažiausiu konkursiniu balu 2019m. buvo priimta į VF bendrosios praktikos slauga studijų kryptį?

Sveiki,
2019 m. mažiausias konkursinis balas į bendrosios praktikos slaugos VF vietą buvo 4,54.
Violeta
Sveiki, jei noriu studijuoti bendrosios praktikos slaugą ir esu dirbusi 4 metus slaugytojos padėjėja ar užsiskaičiuos kaip darbo stažas pagal pairinktą specialybę

Sveiki, dokumentų, suteikiančių papildomų balų, kopijas prisekite prie prašymo LAMA BPIS, priėmimo komisija priims sprendimą dėl papildomų balų suteikimo.
Rokas
Sveiki, koks 2019 metais buvo mažiausias balas į VF agroverslo technologijas? Jei turiu ūkininko pažymėjimą ar balas prisideda stojant į VF vietą?

sveiki, 2019 m. paskutiniojo priimtojo į VF vietą balas buvo 4,45. Papildomas balas už turimą ūkininko pažymėjimą pridedamas tik į valstybės nefinansuojamą vietą.
Violeta
Sveiki, pateikus pažymą lama bpis sistemoje , dėl darbo stažo pagal pasirinkta studijų programą , kada galima tikėtis atsakymo dėl balo gavimo negavimo.
Ačiū

Sveiki, šiuo metu visi pateikti papildomi dokumentai yra patvirtinti. Jeigu turite klausimų parašykite el paštu priemimas@viko.lt.
Orinta
Labas vakaras. Ar įmanoma pereiti studijuoti socialinį darbą iš Šiaulių kolegijos po metų, pas jus į Vilniaus kolegiją socialinį darbą?

Sveiki,
taip galite pereiti studijuoti į Vilniaus kolegiją. kreipkitės el. paštu administracija@pdf.viko.lt, tel. 8 640 51199.
Evelina
Sveiki,
Kokiu mažiausiu balu 2019 metais buvo priimta į VF vietą bankininkystės studijų programą?

Sveiki,
į bankininkystės studijų programos VF vietą 2019 m. konkursiniai balai buvo tokie: nuolatinių (dieninių) studijų - 4,71, sesijinių studijų - 5,36.
Orinta
Tarkim jei socialinio darbo pirmus metus studijuoju Šiaulių kolegijoje, perėjus į Vilniaus kolegiją eičiau į antrą kursą, ar tektų iš naujo studijuoti?
Sveiki, galėtumėte po pirmų studijų metų pereiti studijuoti į Vilniaus kolegiją į antrą kursą, tačiau gali būti, kad bus programos skirtumų, bet juos galėsite išlyginti.
Julija
Sveiki, vidurine baigiau 2012m. Konkursinis balas 3,7. I nefinansuojama vieta nebeistosiu?

Sveiki, nustatytas minimalus konkursinis balas yra 4,3, nepriklausomai nuo finansavimo pobūdžio.
Agnė
Ar įmanoma įstoti į Kineziterapiją, jei nelaikiau biologijos egzamino?

Sveiki,
biologijos egzaminas yra pagrindinis dalykas skaičiuojamas į konkursinį balą, jeigu jo nelaikėte, konkursinis balas bus mažas. Galite bandyti stoti, stojimo rezultatai priklausys nuo konkursinio balo.
Monika
Laba diena, kokiu laiku vyksta paskaitos studijuojant sesijine studiju forma? Planuoju mokytis nuotoliniu budu bet esu dirbanti, ar butina visada prisijungti, ar vaizdo medziaga pasiekiama bet kada?

Sveiki, paskaitos vyksta internetu pagal iš anksto sudarytą tvarkaraštį, paprastai vakarais ir šeštadienį. Ne visos paskaitos yra pateikiamos vaizdo įrašais, tačiau studijų medžiaga yra talpinama Moodle aplinkoje ir prieinama studentams.
ievami
Sveiki, ar įstočiau į valstybės nefinansuojamą vietą "Ryšiai su visuomene", su konkursiniu balu 5,1?

Sveiki, jeigu esate išlaikiusi matematikos, lietuvių kalbos ir užsienio kalbos (anglų, vokiečių arba prancūzų) valstybinius brandos egzaminus, turite galimybę įstoti.
David
Sveiki, norėčiau pasiteirauti,ar yra įmanoma perstoti iš LAJM trečio kurso į Įstaigų administravimą VK?

Sveiki, atsakėme jums elektroniniu paštu.
Tomas
Sveiki, ar galėčiau pretenduti į turizmo vadybos vf vietą, jei mano konkursinis balas yra 6,66?

Sveiki, jeigu vidurinį išsilavinimą įgijote 2020 m. ir laikėte lietuvių kalbos, matematikos ir užsienio kalbos (anglų, vokiečių, prancūzų) valstybinius brandos egzaminus, tuomet galite.
ievami
Su kokiu mažiausiu balu praeitais metais įstojo į "ryšiai su visuomene"? (VNF)

Sveiki, 2019 m. į ryšių su visuomene į nuolatinę formą, VF vietą, balas buvo 5,29, į VNF - 4,89.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]