Viktorija2009 02 26 • 193.219.144.52 cituotimanau daugeliui tai įdomu, tad rašysiu čia. Yra taip, jis susideda ir trijų dalių: pirma tai apie 400 klausimų kad patikrinti ar mąstymas normalus manau, ten reikia žymėti teisinga ar klaidinga, o teiginiai maždaug tokie - aš mylėjau savo mamą, aš dažnai viduriuoju, aš turiu nematomą draugą, aš norėčiau būti eiguliu, aš neraustu, aš neraustu daugiau nei kiti, aš nuolat bijau kad neparausčiau ir t.t. Antra dalis tai kiekvvienas gauna segtuvą su užduotimis ir per laiką reikia atlikti, ten su kompasu,su laikrodžiu, erdvinį suvokimą tikrina, su aviahorizontu, skaičiuoti sudedant vienženklius skaičus,paprasta, gerai paaiškina prieš duodami užduotį, o visų niekada neatliksi(beveik) ten tyčia daugiau nei įmanoma padaryti yra, kad patikrintų kiekvieno galimybes, na o trečia dalis yra trys pokalbiai, su dviem psichologėm ir karo lakūnu, nieko gero, papiešiau namą, papsakojau apie save kas tokia, kodėl stojau, kaip egzai sekės ir viskas, viskas užėmė gal kokias 5 val, nes dar pusantros rezultatų laukėm:)