DEV

Oralaivių pilotavimas

Domantas
Sveiki dar karta! Arteja nauja brandos egzaminu sesija, nauji isbandymai.
Norintiems stoti i AGAI iskyalncius klausimus bandysime atsakyti lengvai prieinamoje AGAI studentu atsvoybes puslapio skiltyje "stojantiesiems", kuria galite rasti cia http://agaisa.vgtu.lt/?page_id=335

Jei iskyla kitu klausimu, rasykite d.varnys@gmail.com kiek galesiu, pasistengsiu padeti.

Visiem stojantiesiems linkejimai nuo AGAI SA
Kaukas
Labas visiems. Kazkaip apmires sis forumas. Reikia atgaivint. :)
Siemet baigiu 12 klasiu ir noriu stot i orlaiviu pilotu studijas. Su sveikata turi buti viskas ok, tik del egzu neaisku ir to profesinio tinkamumo testo. Galvoju, jog jei neistosiu i AGAI, bandysiu i ta baltic aviation akademija, kur vilniuj yra. Ka galit ka nors apie juos pasakyt? Gal kas nors joje studijuojat?
MindaugasK
jo, gaivinam foruma ;)
As irgi noriu tapti pilotu. Nors man stojimai siemet dar negresia, jau dairausi. Pimiausia labai norejau stoti i VGTU, tai stengiuosi mokytis fizika ir matke. Bet dabar pradedu galvoti apie uzsieni..Is draugo studinancio VGTU girdejau, jog ten labai daug teorijos i galvas kisa, o to pacio skraidymo tai mazai, o ir pacios tikros aviacijos teoriniu mokslu tik paskutiniuose kursuose daugiau. Ka gali pasakyti AGAI studentai? Ar nesigaili ten istoje?
MindaugasK
Ei, negi niekam neidomus pilotavimas!!!
Please, help! :) Jau visas atostogas sedziu uzsienio univeru netuose. Kazkaip prie studiju Anglijoj traukia. Nors ta Baltic Aviation Academy irgi visai patraukliai atrodo. Ir studijos neilgos.
Ar yra cia zinovu? Kaip tame AGAI? Ar verta stot? Nenoreciau dziovinti smegenu 5 metus..As noriu kuo daugiau ir kuo greiciau skraidyti :)
Mindaugas
As mokausi VGTU AGAI. Viskas saunu, viskas gerai, mokomes viska, ka turime mokytis del magistro ir del ATPL'o :) priskraidyti pakanka, net dar galima ir daugiau.
mindaugaskersys1@gmail.com
nusivyles
nieks nestokit i AGAI, nes Labutis valdzia jam
ROYAL AIR FORCE
gal apie karines oro pajegas ka nors zinote?
dekui
Bilenkas
Gerai, kad niekas nesidomi :) Daugiau galimybiu norintiems istoti (man :D)
sdf
sd ir stosiu.
gal susitiksim
Nezinau
Sveiki. zinau, kad stojant reikia anglu metinio pazimio, bet laikiau dar ir anglu vbe. Kazkur esu skaites, kad gali paiimti ir egzo pazimi. ar mano saltinis klaidingas?
Domantas
I konkursini bala skaiciujamas uzsienio kalbos metinis ivertinimas ir jei laikei egzamina i ji tikrai neatsizvelgs jie. Taip yra, kad visiem butu vienodos salygos
evelina.
sveiki, tikrai domiuosi sia specelybe tai labai mane traukia noreciau paklausti kur butu galima stoti kokios turi buti galimybes ir pan.ir kokie isbandymai lauktu :)
Frank
mane irgi labai domina sita specialybe, tik ar imanoma butu patekti i valstbes finansuojama vieta su ne paciais geriausiais matematikos ir fizikos egzaminu balais? nes man sunku tikslieji mokslai, man labiau sekasi humanitariniai, bet savo ateiti su tiksliaisiais sieju
Viktorija
Sveiki, seniai čia nerašiau, vis pamirštu apsilankyti:)

To Evelina: pirmiausia, jei domiesi, tai bent forumą nuo pradžių perskaityk, tada klausk ko dar trūksta, ten jau pakankamai nemažai info aptarta.

To Frank: įstoti galima, čia nereikia 100, bet pagalvok apie tai, kad visus 5 metus vien tiksliuosiu grauši, o neturint pagrindų bus laaabai neįdomu.

To visi, kam rūpi AGAI kokybė: AGAI duoda viską, kas mums yra reikalinga. Teorijos taip, čia yra daug, mokomės visus 5 kursus, ne kaip privačioje per 2 metus praeinama, bet dėl to ir vadinasi universitetas, už tai gaunamas dabar magistro diplomas. Tiem, kas turi pakankamai lt tai tikrai siūlau eiti į privačią arba lėktį į užsienį, nes tada nereikės tiek laiko sugaišti.
mxxxx
Viktorija, kai stojai tu, tai keliais procentais reikiamus egzaminus islaikei mazdaug?
Bilenkas
Siemet zemiausias buvo apie 16.6 lygtais. Zinau, nes pats studijuoju.
Viktorija
To mxxxx: Stojamasis balas kasmet keičiasi. Mano egzaminai tikrai ne kriterijus, nes tais metais žemiausias balas pilotavime buvo 19,7. Nė vienais kitais to nebuvo ir manau nebebus, nes nebėra papildomų balų už sklandytojo licenciją, kurie pakėlė kartelę. Visi, kas planuoja stoti, gali preliminariai vgtu balų skaičiuoklėje pasiskaičioti kiek procentų kurį egzaminą reiktų išlaikyti. http://stojantiesiems.vgtu.lt/bakalauro-studijos/konkursiniai-balai/skaiciuokle/
Luu
Sveiki. Norėjau paklausti, kaip ten su ta AGAI praktika? Skaičiau skaičiau, pusę lūpų iš kitų girdėjau, bet taip ir nesuprantu, čia tiesa kad už praktiką studentams tenka patiems susimokėti?
Mindaugas
Ne, nereikia moketi. Valstybe tai finansuoja.
auris
Sveiki visi Norejau pakalusti ar kada nors vyksta atviru duru dienos? kaip butu galima pasiruosti profesinio tinkamumo testui? Kada jie vyksta(bandziau surasti internete taciau nesekmingai)? Ir gal yra testu pavyzdziu kuriuos butu galima perziureti.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]