Viktorija2014 01 08 • 88.119.17.124 cituotiSveiki visi mielieji, kurie domitės Orlaivių Pilotavimu.
Pabūsiu bjauri ir pasiūlysiu visiems pirmiausia perskaityti visą forumą, jį įkuriau prieš stodama į AGAI, o dabar jau esu baigusi ir mielai galiu pakonsultuoti studijų klausimais, bet būkime teisingi, kiek galima atsakinėti į tuos pačius klausimus, kurie jau n kartų aptarti forume.
Klausiate apie regėjimo apribojimus, apie stojimo balus, visa tai arba publikuojama VGTU puslapyje arba jau aptarta forume. Šiaip jame paviešinta informacijos, kurios niekur nerasite, tad jei taip labai domitės, pirmiausia savo domėjimą išreikškite perkaitymu bent jau to, kas jau čia detaliai išnagrinėta. Kūriau forumą su mintimi, kad gal koks vienas kitas studentas atsilieps ir man papasakos, kas iš tiesų vyksta instituto viduje, papasakos apie studijas, tam, kad suprasčiau ar tikrai šito noriu, ar man tai bus įdomu, ar pajėgsiu, tikrai ne dėl to, kad paklausčiau internete surandamų faktų. Naudokitės proga, kurios aš neturėjau, nes kaip matau net keli studentai šį forumą aplanko ir klauskit to, kas iš tiesų svarbu. Ar jums įdomu tik įstoti? Įstojimas nieko nereiškia, jei šiaip ne taip sugrandai reikiamus balus, bet nekenti matematikos ir fizikos, kas apskritai yra daugumos aviacinių mokslų pats pagrindas. Ar verta stoti tam, kad po to 5 metus save kamuoti dalykais, kurie neįdomūs? Čia tik pamastymai, kurie tikiuosi užves jus ant kelio.
Tikiuosi nė vieno neįžeidžiau ir drąsiai klauskit.