DEV

Visiems, kas planuoja stoti į KMU

Dovilė
Sveiki, kur geriausia studijuoti pediatriją ir ar reikalinga matematika A lygiu?
Ing.
Laba diena, norejau pasiterauti ko reikia stojant i seseles ar odontologija?
klm
Gerb. admine, ar db nepasikeite poziuris i laikomuosisu egzaminus? ir 12 metais geriau laikyti lt mokyklini negu valstybini? jei manai kadgeriau mokykloni parasysi?
simute
sveiki, nzn kur stot? galvoju su medicina, traukia i odontologija, turiu visas pamokas a lygiu, kokius man egzaminus patartum laikyt? ir valstybinius ar mokyklinius?
Saulute
Ar imanoma istoti i bendraja medicina jei matematikos pazimys is B lygio 7 ir maziau?
Jurinciuke
Ar imanoma istoti i bendrosios medicinos studijas jei matematikos pazimys is B lygio 7 ir maziau?
JUSTE
Noriu paklausti, stojant i medicina turesiu dalykus A-lygio (biologija,chemija ir lietuviu) o matematikos noreciau pasirnkti B lygio, nes B lygiu tureciau 10 , O A lygiu del grieztos mokytojos apie 8-7 tai ka geriau pasirinkti matematika A ar B lygiu (matematikos nesiruosiu laikyti)
dekoju,is anksto :)
Gz23
laba ko reikia norint stoti i seseles?kokiu rezultau ir kokiu egzaminu
Aš.
Sveiki. Planuoju stoti į KMU ir norėčiau sužinoti kiek procentų valstybinio egzamino reikia surinkti, kad pakliūčiau į odontologiją? Ir iš viso kiek šansų ten patekti? Labai ačiū.
Aš.
Ar kas nors atsakyti gali?
Domantė
Laba diena. Esu 11-okė, A lygiu turiu pasiėmusi Anglų, biologija, chemija, matematiką, lietuvių kalbą ir fiziką. Tačiau norėčiau visiškai atsisakyti fizikos. Ar galima būtų įstoti į stomatologiją be fizikos, ir ar užtektų chemijos biologijos ir matematikos valstybinių egzaminų? ačių už atsakymą.
Vaiva
Sveiki. Planuoju stoti į farmaciją. Imsiu lietuvių, anglų, chemiją ir biologiją A lygiu. Ar turės reikšmės stojant, jeigu matematika bus B lygiu?
Vilius
Sveiki, aš esu dešimtokas planuoju stoti į medicina, gal galit patarti kokius dalykus pasimti a lygiu ir b? ačiū išanksto.
agni245
Sveiki. Esu 11-okė. Pasirinkau biologiją,lietuvių, matematiką mokytis A lygiu, o chemiją ir fiziką B. Norėčiau paklaust: ir vis gi kurį egzaminą būtų geriau laikyt- matematiką ar chemiją? Ir kiek metų trunka mokytis chirurgijos KMU? Iš anksto ačiū.
Lukas
Sveiki mokinuosi airijoje noreciau stoti i universiteta ir jau reikia kitais metais rinktis ka studijuoti noreciau buti odontologas bet cia reikia 560 tasku ir tai yra labai daug daug pamaniau kad lietuvoj netaip sunku tai ka reiktu man pasirinkti kas galit patarti prasau? galvoju apie matematika ir anglu b lygiu chemija biologija vokieciu ir ekonomika A lygiu prasau patarkit
Rokas
Sveiki, kitais metai man reikės rinktis dalykus, kuriuos norėsiu mokytis, stojant į KMU, į kokius dalykus svarbiausiai žiurės ir galėtumėte pasakyt, kokius dalykus imti A lygiu?
rita:)18
noreciau paklaust kokiu egzaminu reikia stojant i medicina ?:)noriu buti felcere arba sesele tik nezinau kokiu egzaminu reikia gal galit pasakyt ??ir kokie balai turetu but??prasau atsakykit laukiu atsakymo .aciu
rita:)18
kokie turi buti egzamino pazimai ir kokius agzaminus reikia laikyt jei noriu but felcere arba sesute ?
Gust.
A lygiu jums reikia pasirinkti: lietuvių k., chemiją, biologiją ir matematiką. Nes stojamąjį balą sudarys: 40% biologijos egzaminas, 20% lietuvių kalbos egzaminas, 20% chemijos arba matematikos egzaminas ir likusius 20% chemijos arba matematikos pažymys. t.y. jeigu laikėt chemijos valstybinį egzaminą, jums reikės metematikos metinio pažymio ir atvirkščiai. Į LSMU tikrai bus sunku įstot, didelė konkurencija. O dėl mokamų vietų, tai mano žiniomis, 1-4 kurso kaina metams - 10000 litų, o 4-6 kurso kaina metams - 12000 litų. Rezidentūros kainų nežinau. Beja, mano duomenys gali būti truputį klaidingi, nes pati kol kas čia nestudijuoju. Tai - svajonė, kurią nuo vaikystės tikuosi įgyvendinti. :)
Gust.
Chirurgija, jei neklystu - 12 metų, į kuriuos įeina ir praktika.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]