DEV

Visiems, kas planuoja stoti į KMU

Monika Tamo.
Laba diena, noėčiau sužinoti kokių egzaminų reikia norint įstoti į KMU? Kiek reikia mokėti už pilną mokymosi laikotarpį ir ar verta siekti chirurgijos merginai? Ačiū.
Gabi
Noreciau pasiteirauti ar stojant KMU i odontologija butinai reikia matematikos valstybinio egzamino, galbut uztektu anglu kalbos chemijos ir lietuviu? Ir biologijos bei matematikos tik metiniu pazymiu?
Saulute
Labai noreciau studijuoti osteologija. Kol kas esu devintoke, bet jau reiketu apsispresti ka studijuosiu. Ar negaletumet pasakyti kokiu dalyku ir egzaminu reikia? Man butu labai idomu suzinoti kiek metu reiketu studijuoti? Ar reik turet stipru srandi? Aciu uz atsakyma.
Musyte
Sveiki,labai reikia pagalbos.Noriu stot i vilniaus kolegija studijoti kosmetologhgija planuoju studijot mokomai,tai gal tada nereiktu laikyt chemija ar reikia butinai,gal pakaktu metinio is A lygio.Prasau padekit
Lukas
Sveiki,kokiais turi balais baigt 12klasę,jog būtų nemokamas mokslas?
Vytautas
Sveiki. Stojant y KMU reikia istorijos ? Nes nugirdau kaskur ir pasimeciau.. Beje pasirinkes esu Biologija,chemija,lietuviu A lygiu. O matematika b nes galvoju tik metiny pazimy. Tai va kiek balu reikia turet kad gauciau nemokama moksla arba bent nepilnai mokama? Beto ko reikia norint mokintis chirurgija arba akiu chirurgija?
Karolis
Sveiki,Norėčiau stoti i KMU odontologija ir norėčiau sužinoti kokius egzaminus valstybinius ir kokius mokyklinius reikia laikyti,kad istoti.
Domas
Baigiau mokykla Anglijoi i koledza nestojau pirmus metus nes susimoviau, iskilo bedu Lietuvoi taigi gryzau cia tik nesenai o jau puse mokslo metu praeja tai nusprendziau metus praleisti. Bet visada galvojau apie Chirurgija. Lietuvoi Baiges tik 7 klases tada isiveze i uzsieni. Taigi klausimas toks Ar Galeciau gryzes i lietuva Stoti i KMU ar dar reiketu ka nors papyldomai islaikyti pvz Lietuviu Kalbos Egzamina ir t.t?
Andžela
Sveiki dabar esu dešimtokė, pavasari man reikės rinktis pamokas žadu rinktis A lygiu -Biologiją, Chemiją,matematiką,lietuvių kalbą ir B lygiu- Anglų k. ir fiziką kaip jums mano pasirinkimas? Labai norėčiau tapti kardiologe.
Ruta
Sveiki, norejau paklausti ar galima turint B lygiu matematika ir biologija patekti i stomatologes? ir ar butinai reikia chemijos? :)
agne54
Norejau paklausti, kokiu zemiausiu balu praeitais metais buvo priimtas i mokama vieta?
agne54
Turėjau galvoje - bendrąją mediciną ;)
Aiste29
As noreciau stoti i Farmacija. Noreciau suzinotu ka mokintis 11 klaseje :)
Malina
Kokius mokomuosius dalykus reikėtų pasirinkti, jei nori studijuoti okulistiką? Kokius pasirinkti A o kokius B lygiu? Kokių pažymių reikia norint įstoti į nemokamą vietą?
Gabrielė
Sveiki, planuoju stoti į medicinos universitetą, ir norėčiau tiksliai žinoti ko reikia ten stoojant ( kokios pamokos, lygiai,pažymiai)
Oxsas
Sveiki, noriu stoti į mediciną, bet turiu didelę bėdą su lietuvių kalba. Suprantat man ji nesiseka nuo pat pradžių. Pažymiai yra ne iš gerųjų tarp 5-7, o matematika, fizika, chemija ir ypač biologija sekasi gerai 9-10 Tai ką man daryti? Aš labai noriu studijuoti medicina, bet kaip matot man lietuvių A lygiu nepatemt...
Greta
Sveiki, Norejau paklausti: siais metais busiu baigusi Burnos higienos studijas Kauno kolegijoje ir baigusi planuoju stoti i odontologija LSMU, ar yra kazkokios studiju islyginamosios? Ir kiek reiketu moketi uz studijas metams laiko? Siuo metu studijuoju nemokamai. Aciu.
Erika
ar butinas chemijos ir uzsienio kalbos egzaminai ar neuztenka tik metiniu pazimiu nes chemija man visikai nesiseka
Gintare
SVEIKI,NORECIAU PAKLAUSTI, KIEK STUDIJUOJANT MEDICINA REIKALINGA MATEMATIKA IR FIZIKA? BAIGIAU MOKYKLA PRIES METUS B FIZIKA(10) IR MATEMATIKA (10) A BIOLOGIJA(10) IR CHEMIJA(9, EGZO 59%) AR IMANOMA ISTOTI? :) BUCIAU LABAI DEKINGA UZ ATSAKUMA
Rasa
Sveiki, noreciau stoti i plastikos chirurgija. Man idomu kokiu butent egzaminu reikia? Zadu laikyti lietuviu, matematika, biologija. Ar chemijos reikia egzamino ar uztenka metinio? Kiek mazdaug reiktu islaikyti norint i nemokama ir kiek metu tektu mokytis?:) aciu uz ats:)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]