DEV

Visiems, kas planuoja stoti į KMU

As12345
Sveiki, kokiu egzaminu reikia stojant i neurochirurgija? Kiek metu mokytis?
Brigita
Sveiki, ar stojant i KMU rebelitacija reikia fizikos B lygio? Esu 11 klašėje ir pasirinkusi Matematika, Lietuviu, Biologija, Chemija A lygiu. Anglu mokausi B2 lygi. Kadangi man prastokai sekasi chemija planuoju laikyti ir ja ir matematika ir žiurėti ką geriau išlaikiau. Ar man verta ir apsimoka laikyti anglu egzamina? Ar jis turi itakos stojant? Aciu.
tiesiog
Cia kas nors kada nors atsako i klausimus? nes jei ne, tai kam tada toki puslapi sukuria?
Ieva
O butina norintiems stoti i lsmu desimtoje klaseje pasirinkti antra uzsienio kalba?
Angele
Ar mokantis odontologijos pravercia fizikos B zinios? :) ar jos atsisakyti?
iš anksto nori žinoti
Sveiki, norėjau paklausti kokias pamokas riekia rinktis A lygiu, kad galėčiau stoti į stomatologiją-odontologiją?
Inga
Kokias pamokas reikia rinktis A lygiu ,ruošiantis studijuoti teisę?
eva
Esu 10 pasirinkau A lygiu liet.,biol,. istorija, anglu , B rusu , matke, chemija.. Ar galeciau istoti i slauges?
Deimantė
Norėčiau paklausti, kur būtu galima įsigyti ar susirasti lotynų žodyna, kad ten būtu medicininiai terminai? Taip pat, kiek reiktų mokėti, jei stotum į valstybės pusiau finansuojama vietą? Ir kiek metų reikia mokinti, jei, pavyzdžiui, stočiau į kardiologija?
lelele
Sveiki, norėjau paklausti, kaip reikia išlaikyti lietuvių, chemijos, biologijos egzaminus , kad istociau bent ne i valstybes finansuojama vieta? Odontologijos srity :)
gabija53
Sveiki, norėjau paklausti, ar su minimaliom chemijos žiniom galima stoti į mediciną? Esu dvyliktokė, siemet egzaminai ir pan. dėl nieko tiek nesijaudinu, kiek dėl chemijos. Nors mano vidurkis iš jos net 10 A lygiu, bet tas pažymys neatspinti realios situacijos (mokytoja akivaizdžiai nekompetetinga savo darbui, pažymius rašo praktiškai už nieką). Taigi, ar įmanoma studijų metu įveikti mokykloj įgautas spragas?
Lukas
gabija53 rašė: Sveiki, norėjau paklausti, ar su minimaliom chemijos žiniom galima stoti į mediciną? Esu dvyliktokė, siemet egzaminai ir pan. dėl nieko tiek nesijaudinu, kiek dėl chemijos. Nors mano vidurkis iš jos net 10 A lygiu, bet tas pažymys neatspinti realios situacijos (mokytoja akivaizdžiai nekompetetinga savo darbui, pažymius rašo praktiškai už nieką). Taigi, ar įmanoma studijų metu įveikti mokykloj įgautas spragas?
Labas:) Jeigu puikiai moki biologija, lietuviu, matematika ar kitus dalykus ir gerai islaikysi egzaminus (siemet odontologijos vietu zada mazinti, tai siulau pasedeti prie knygu, bet igyvendinti savo svajone) - tai tikrai istosi. O paciose studijose yra medicininės chemijos 1 menesis ir biochemijos 2 mėn studijų. 3 mėnesiai iš 5 studijų metų... Lašas juroje,ar ne? Todėl galima išsiversti ir be fizikos(1 mėn studijų apie ją), ir be chemijos, ir be matematikos(1 mėn studijų), jei esi motyvuota.
gabija53
[b]Lukas rašė: Labas:) Jeigu puikiai moki biologija, lietuviu, matematika ar kitus dalykus ir gerai islaikysi egzaminus (siemet odontologijos vietu zada mazinti, tai siulau pasedeti prie knygu, bet igyvendinti savo svajone) - tai tikrai istosi. O paciose studijose yra medicininės chemijos 1 menesis ir biochemijos 2 mėn studijų. 3 mėnesiai iš 5 studijų metų... Lašas juroje,ar ne? Todėl galima išsiversti ir be fizikos(1 mėn studijų apie ją), ir be chemijos, ir be matematikos(1 mėn studijų), jei esi motyvuota.
Milžiniškas ačiū, Lukai, už išsamų atsakymą nuraminai mano vargšus nervus :) Taigi įmanoma viskas, tik reikia įdėti daugiau darbo. Tik dar vienas klausimas, esu kažkur girdėjus ar skaičius (nebepamenu), kad prieš atliekant laboratorinius darbus leidžiama jiems pasiruošti iš anksto, t.y. išsistudijuoti darbo eigą, metodiką ir pan. namie. Tai tiesa?
to gabija53
Aišku, gali paskaityti namuose, šiaip ir reiktų ateiti paskaičius, tik dažnai tingisi, bet dėl tų laboratorinių darbų neverta jaudintis, visi juos padaro:) taip pat sakau, kad dėl chemijos, fizikos, matematikos gali nesijaudinti, nes ji visiškai kitokia negu mokykloje, nes pvz bus medicinine fizika ir reiks mokytis medicinos įrangą ir jos veikimą, tad gali ir visai nesimokyti mokykloje fizikos. o matematikos vienintelis ciklas - tai statistika, per kurį mokaisi, kai atliekant tiriamuosius darbus, suprasti, kurie duomenys statistiškai reikšmingi, tai irgi skiriasi nuo mokyklos matematikos. Tas pats su chemija, mažai panaudosi mokuyklos žinių;)
gabija53
Mat kaip čia viskas įdomiai :) Taigi jei gerai supratau studijuoji odontologiją, jei ne paslaptis, kokiam universitete?
to gabija53
studijuoju kaune:)
gabija53
Ir kaip sekasi sutart su kitais studentais? Kiek girdėjau ( kiek aš daug girdėjus :D )konkurencija žvėriška juntama tenai.
to gabija53
kaune daug mazesne konkurencija negu vilniuje;) gerai sutariu, ypač su savo grupe, labai susibendravome.
gabija53
Džiugu girdėti :)
Nezinomas
Noreciau suzinoti kokius dalykus reikia mokytis jeigu po to noriu studijuoti medicinos seseles studijas. Kokius dalykus man reiketu mokytis 11 klaseje ir kokiu lygiu?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]