DEV

Visiems, kas planuoja stoti į KMU

Artūras
Laba diena planuoju stoti i KMU studijuoti medicina konkrečiau chirurgija arba michro chirurgija kokiu egzaminu balu reiktu ir kokiu egzaminu .Turiu chemija A lygiu 7,Biologija a lygiu 9,lietuviu A lygiu 7,matematika B lygiu 8,Vokiečiu kalba A lygiu 8.kokias galimybes turiu norėčiau gauti daugiau informacijos apie situ studiju krypti .mano el paštas : Arturiuxx93@gmail.com labai aciu iš anksto tiems kurie atsius daugiau informacijos apie šitą moklsa
Gabi
Labas, norėjau paklausti kokių dalykų man reikia stojant į mediciną? Nes dabar esu dešimtokė ir pasirinkti reiks nebe už kalnų. ar reiks matematikos?
Klaudija
Gabi- reikia biologijos egzamino, lietuvių egzamino, matematikos arba chemijos egzamino ir matematikos arba chemijos metinio pažymio(pasirinktinai).
vidas
Aš žadu studijuoti mediciną ir norėčiau sužinoti ar fizika reikalinga?
Ilma
vidai - fizikos medicinoje nereikia
Gabi
o ar reikia uzsienio kalbos stojant i medicina? pvz anglu? kokiu turėtų būti VBE rezultatai kad įstoti į nemokamą? Gal dar žinot kokių universitetų ir be KMU?
Ramunas
kokiu Egzamino rezultatu reikia kad istoti i medicina i mokamas studijas Ir kokiu egzaminu reikia >Aš laikysiu Chemija <Biologija <Lietuviu < ir istorija .kokiu egzamino rezultatu reiktu?
EMILKIE
SVEIKI VISI KURIE NORI ISTOT I MEDICINA. GALIU PASAKYT KOKIUS DALYKUS RINKTIS JEI NORI ISTOT I VU MF I VALSTYB FINANSUOJAMA VIETA TURI ISLAIKYTI BENT 2-3 VBE EGZ. AS TAI LAIKIAU 5 TAI... MATEMATIKA 97. BIOLOGIJA 90. LIETUVIU 92 IR UZSIENIO KALBA 88. ISTOU I VALSTYBES FINANSUOJAMA VIETA. KARDIOLOGE ESU DBR 3 KURSE. SEKMES JUMS!!!!!
sunny1993
Emilkie : o sunku būtų įstot jeigu stočiau į mokamą su M lietuvių ,V biologijos ir technologijom į slaugos fakultetą?
simas
O jei noriu istoti i nefinancuojama valstybes?uz savo lesas ?kokiu tadfa reikia rezultatu
Olga
Ar imanoma istoti i KMU i mokama odontologijos fakulteta islaikius vien lietuviu kalbos egzamina? bet jei lb gerai
Raiima
Sveiki, kokių valstybinių egzaminų reikia norint studijuoti veterinariją KMU? Ačiū:)
korn03
Sweiki, noreciau suzinoti ar galeciau studijuoti i farmacija laikydmas lietuviu chemijos ir biologijos egzus o matieka pasiemes B lygi?
maka
noreciau suzinoti, kiek metu trunka chirurgo profesijos studijos ;)
EEgle
Sveiki, noreciau stoti i KMU odontologija, ar uztenka lietuviu, matematikos, biologijos ir anglu valstybiniu egzaminu, o chemijos B lygio metinio pazymio? :)
angelina
Sveiki . esu busima 12-toke. 1 klasej turejau biologja, matematika, lt, ir chemija A lygiu.. nusprendziau chemijos egzamino nelaikyti 12 klasej nes nekaip sekasi. jei pasirinkciau 12 klasej chemija B lygiu ar kristu balai ? ir ar is vis gauciau ju?
angelina
Sveiki . esu busima 12-toke. 1 klasej turejau biologja, matematika, lt, ir chemija A lygiu.. nusprendziau chemijos egzamino nelaikyti 12 klasej nes nekaip sekasi. jei pasirinkciau 12 klasej chemija B lygiu ar kristu balai ? ir ar is vis gauciau ju?
ren
Sveiki, Gal yra galinčių patarti, kokios studijos yra perspektyvesnės (finansiškai: farmacija, akušerija ar veterinatinė ir medicininė biochemija? Būčiau labai dėkinga :)
Veronika
Laba diena, noreciau paklausti, jei planuoju stoti i KMU ar man yra reikalingas matematikos valstybinis egzaminas? galbut uztektu pazymio? nes planuoju laikyti biologija, lietuviu ir chemija
Monika
Sveiki, kitais metais jau būsiu 11-tokė, taigi, kokių man dalykų reiktų pasirinkti, jei norėčiau stoti į KMU, ir kokius egzaminus reikėtų laikyti 12-toje klasėje? Ačiū.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]