DEV

Visiems, kas planuoja stoti į KMU

Gerda
Sveiki, ar studijuojant medicina labai svarbi yra chemija? Kiek laiko ja mokiniesi?
Dubis
Sveiki.Kokie egzaminai ir kokio lygio yra reikalingi,norint stoti į LSMU?
Agnė
Sveiki,esu 10 klasei ,jau reikia pasirinkt pamokas,kokiu pamoku reikia norint studijuoti odontologija?aciu:)
Biologijos korepetitore
Esu Vilniaus Universiteto medicinos studentė ruošiu 11-12klasės mokinius biologijos valstybiniam egzaminui.Ruošiu tiksliai, aiškiai, atrenku tik reikalingiausią informaciją, esu paruošusi papildomas užduotis, kurios padėtų suprasti teoriją (pati iš biologijos valtybinio egzamino surinkau 100%). Taip pat jaunesniems mokiniams 5-10klasės galiu padėti užpilyti biologijos spragas ar tiesiog padirbėti papildomai pagal Jūsų pageidavimą. Jeigu būtų pageidavimas galiu atvykti į namus, už dvi akademines valandas 30lt, kaina nėra baigtinė, galime tartis. Skambinkite ar rašykite numeriu 862430288. Vilnius
Justė
Sveiki.Noriu stoti į mediciną.T.y. į Laboratorijos darbuotojas.Kokių egzaminų reikia?Ir kokius mokslus rinktis A lygiu?
Verroniichka
Labas, as nesupratau nieko apie mokiesti, gal galetumet man paaiskinti, kiek reikia moketi uz vienerius mokslo metus, ir kiek gaunama stipendijos jeigu mokaisi nemokamai ? aciu ))
Hugitas
laba diena norejau suzinoti kokias pamokas reikia rinktis 11-12 klasei kad galetum ystoti y kmu? koks vidurkis stojant turetu buti?
Deimante
Sveiki gerb. Administratore. Esu 10-toke pasirinkau : A lygiu lietuviu,chemija,biologija,o B lygiu matematika ar su tokiais pasirinkimais isstosiu i KMU? ir kokiu pagrindiniu egzaminu reikia be kuriu neistosiu i KMU. O kaip su finansavimu yra? Kokiu reikia balu norint istot i nemokama? Ar valstybe kiek nors kopencuoja jei neistoji i nemokama? kokios kainos uz studijas? Dekui.
Violeta
Laba diena. Esu dešimtokė, noriu stoti į KMU. Ar fizika nebūtina rinktis 11 klasėje???
Studente
Sveiki. Siemet bus vykdomas priemimas i farmakotechniku islyginamasias studijas?
Irma
Laba diena.:) Esu Irma... Ir man gili depresija.. nuo penktos klases maliau *uda.. Ir nesimokiau.. Dabar esu vienuoliktoke... Jau reikia galvoti kur stosiu ,bet mano pamoku vidurkis toks mazas ,kad as abejoju ar sugebesiu egzaminus islaikyti...Plius nezinau kur stoti ir ka as galiu studijuoti..Kas man patinka. Padekit!!!!
Irma
Labas. Esu visiskai beviltiskoje padetyje. As jau esu vienuoliktoje klaseje... Pripazinsiu ,nuo 5-os klases nesimokiau... Ir dabar 11-oje nebezinau ,ka man daryti kur stoti ir ka as galiu... Nesuprantu net elementariausiu matematikos pagrindu... Padekit.
Administratorius
Irmai -> Reikėjo anksčiau apie tai galvoti :) O dabar eik pas papildomus mokytojus, samdykis repetitorius ir bandyk pasivyti. Dar laiko yra, svarbu nenuleisti rankų :)
Simona
sveiki,ar renkantis dalykus 10 klaseje, butinai reikia rinktis fizika, kad ir B lygiu, ar galima jos visiskai atsisakyt, nes noreciau stoti i stomotologija, taciau su fizika isvis nedraugauju. Lauksiu atsakymo :)
Administratorius
Simonai -> kokius egzaminus pasirinkti galima pasižiūrėti čia: stojant į universitetus: http://www.kurstoti.lt/index.php?id=632 į kolegijas: http://www.kurstoti.lt/index.php?id=635
jeronimas
nu tik nebukit durneliais... nestokit i ta medicina
Kamilė
Sveiki, noriu stoti į akušeriją-ginekologiją. Norėčiau sužinoti kokie turi būti egzaminų rezultatai, kad įstoti į nemokamą. O jei mokamas, tai kokia kaina. Kiek laiko reikia mokytis?
Brigita
Sveiki,norejau paklausti kiek kainuoja mokslai jeigu pilnai pats apmoki?
Viktorija
Sveiki, noriu istoti i KMU farmacija ,ka turiu pasirink 11-oi klasei kad po 12-os tikrai istociau i farmacija.Kokias pamokas ir kokio lygio? Is anksto,Aciu uz atsakyma!
Agnė
Sveiki, labai norėčiau stoti į KMU odontologijos fakultetą, taip pat girdėjau, kad atliekant praktiką reikia pirkti įrankius ir t.t. iš savo lėšų, būtų įdomu sužinoti, kokio biudžeto užtektų praktikai, ačiū :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]