DEV

Visiems, kas planuoja stoti į KMU

Rima
Kodėl nėra Lama Bpo universitetų saraše KMU?
Milda
Rima, nes jis dabar vadinas lsmu. :)
Milda
gal kas nors žino, ar bus šiemet vf lsmu į burnos higieną? nes, kiek suprantu, pernai nebuvo...
Gabriele
Laba diena, norejau paklaust koks turi buti tavo vidurkis,ir kiek egzuose valstybiniuose turi surinkt procentu norint stoti i mokama moksla o tai yra odontologija?:) as zinau kad reikia bio lt ir gali pasirinkti ar chemija laikyt ar matke tai jai pvz nr matke tai ziuresi i chemijos vidurki.dekui is anksto!:))))
Gabriele
Laba diena, norejau paklaust koks turi buti tavo vidurkis,ir kiek egzuose valstybiniuose turi surinkt procentu norint stoti i mokama moksla o tai yra odontologija?:) as zinau kad reikia bio lt ir gali pasirinkti ar chemija laikyt ar matke tai jai pvz nr matke tai ziuresi i chemijos vidurki.dekui is anksto!:))))
Birutė
Sveiki. Noriu suzinoti ar imanoma istoti i medicina mokama turint 17,98 konkursinio balo.
Birutė
Ėij laukiu atsakymo....
Miau
Nelabai įmanoma. Praeitais metais tiek VU tiek LSMU minimalus balas į medicinos mokamą vietą buvo virš 18. Žinoma priklauso nuo visų stojančiųjų. Tačiau kiekvienais metais šis balas svyruoja tik truputėlį, todėl, manau, šansų beveik neturite.
Justas//
Sveiki,dabar įstoti į mediciną užtektų mokytis A lygiu: biologija,chemija,lietuvių k.,o B lygiu: matematiką ? Žadu laikyti lietuviu kalbos,chemijos bei biologijos egzaminus.
Vida
Lygių užtektų, svarbu labai geri egzaminų rezultatai, ypač biologijos.
dita
labas vakaras.noreciau pasiteirauti.as pasiemiau biologija,chemija lietuviu,matematiak ir anglu A lygiu.Fizikos negalejau imt nes grupe nesusidare.as planuoju stoti i medicina,bet labai nenoriu laikyti matematikos egzamino,uztektu tik chemijos,biologijos,lietuviu ir anglu egzaminu?
Rita
Sveiki. Esu vienuoliktokė, noriu stoti į mediciną. Pernai pavasarį buvo pasirinkimai, pasirinkau dalykus pagal senesnius reikalavimus, ir neseniai pasirodė 2014 metų bendrojo priėmimo į universitetines studijas sąlygų pasikeitimai. Kokių dabar egzaminų ir metinių dalykų reikės stojant į mediciną?
Ieva
Laba diena. Norėčiau paklausti kaip galima įstotį į valstybės pusiau finansuojamas vietas? :)
eva
Labas. noreciau suzinoti , kokius egzaminus reikia išlaikyti , kad istoti i farmacija ?
Evelina
Sveiki,esu abituriente ir norejau pasiteirauti,noreciau stoti arba i Kosmetologija arba i slauga ir zadu laikyti Biologija,Lietuviu,Istorija,matematikos pazimi nesiuosi,o ar chemija butina laikyti,As mokausi chemija A lygiu gal ir jos uztektu metinio pazimio?Ar istociau su visais tais egzaminais be chemijos?
ErikaK
Sveiki. Esu dešimtokė, 11-toj klasei planuoju rinktis chemija, lietuviu, biologija ir anglų k A lygiu. Norėčiau paklausti dėl matematikos, ar ją būtina taip pat rinktis A lygiu ar ne? Ir ar fiziką pasilikti ar galima atsisakyti?
ErikaK
Noreciau paklausti. Ar man reikia 11-toj klasei butinai rinktis matematika A lygiu?
Anonimas
Sveiki esu desimtokas noreciau stoti i medicina - kineziterapija ka man ir reiktu imti ir kokiu lygiu norint ten istoti? aciu uz pagalba
Monika Tamo
Laba diena, noėčiau sužinoti kokių egzaminų reikia norint įstoti į KMU? Kiek reikia mokėti už pilną mokymosi laikotarpį ir ar verta siekti chirurgijos merginai? Ačiū.
Monika Tamo
Laba diena, noėčiau sužinoti kokių egzaminų reikia norint įstoti į KMU? Kiek reikia mokėti už pilną mokymosi laikotarpį ir ar verta siekti chirurgijos merginai? Ačiū.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]