DEV

KARO AKADEMIJA

Erikas
Sweiki. Kitamet noriu bandyt istot i Jono zemaicio karo akademija, taciau nezinau, kaip praeidinejot atranka, ko jus ten moko, kokios perspektyvos..? PRASAU, apsvieskit. ACIU!!
Monika
Nezinau kodel bet noriu i karo akademija,bet nezinau ar panas priima?prasau pasakyti aciu
Kitas Erikas:)
Taip priima;] Domejausi truputi, panoms lengviau ten papulti nei vaikinams.
Paulius
sweiki, o mentu jei nori, paprastu patrupliu buti. kokiu mokslu reike? aciu
Administratorius
yra Romerio universiteto Policijos fakultetas Kaune
Elena
kokiu egzu reikia stojant?
Administratorius
panas tikrai prima, joms net normatyvai "moteriški". į karo akademiją reikia tarptautiniams santykiams:
Istorija
Užsienio k.
Lietuvių k. plius stojamasis normatyvas, personalo vadybai vietoj istrijos reikia matematikos . O policijos veikla ir teisė Romeryje: lietuvių, istorija, užsienio k.
ingrida
panoms irgi buna fiziski pasiruosimai ar panasiai?
Rolandas
sveiki, noreciau stoti y karo akademija, butent kokiu pasirebgimu reikia ir pan. ? papasakokit placiau.
Administratorius
be abejo.Eini į karo akademiją, ne į barbių parodą. Aš pati turiu baigus karo medicinos būrio vado kursą, turiu laipsnį, žinau, kaip vaiko ir panas :)

o visi testai pasirengimo ir sąlygos yra http://www.lka.lt/index.php/lt/112776/
Swishfoot
Gerb. administratore, as irgi planuoju ten istoti, bet nesioju akinius. Gal nezinote ar priima su akiniais? :D:D:D
fun
stojant i LKA turi buti geras fizinis pasiruosimas,siaip nera jokio skirtumo mergina ar vaikinas,salygos tokios pacios ir panoms nera nei kiek lengviau...jos viska turi daryti ta pati ka ir vaikinai...su akiniais aisku,kad priema,jei tavo regejimas ne visiskai beviltiskas..
danka
o tas beviltiskas regejimas tai koks?
Stasis
Sveiki, norejau paklausti, jei istoji i Lietuvos Karo Akademija, i Tarptautinius santykius, ar fizinis parengimas yra nuolat ar jis tik patikrinamas istojant ? Na ta prasme, ar ten tik mokomasi ar dar ir sportuojama ?
latiska
Sveiki, esu abituriente ir 2009 mąstau apie stojimą į LKA. šiaip manau kad turėčiau įstoti nes + dar stojamieji balai ir pan. Tai va, tik mane truputį gązdina ta kasdienė rutina apie kurią pasiskaičiau LKA tinklapyje. Norėjau paklausti gal kas žinot ar is pažįstamų ir pan. ar net yra taip kad čia yra baigusių LKA ir gali papasakoti, kaip ten kas iš tiesų? kaip su savaitgaliais (ar kiekvieną iš jų galima gryžti į namus)? ir išvis, kas būtų naudinga žinoti?. ačiū :)
Bumer
Reikalingas labai stiprus psichologinis pasiruosimas, nes tam tikra sistema nepasiruosusius gali isvest is proto. Is pradziu sunku, labai sunku per pratybas ir yra labai aiski tvarka.
pasimetusioji....
sveiki,noreciau paklausti apie priemima i karo akademija, ar butina reikia uzsienio kalbos? gal galima kuo nors kitu kompensuoti tai? oreikia uzsienio kalbos tai cia egzo ar metino pazymio?aciu
modestas
sveiki.esu dviliktokas ir noriu stot i karo akademija,bet abejoju savo matematikos bei gal anglu ziniomis,noreciau zinot ar imanoma ten mokintis su silpnais matematikos igudziais?parasykit,busiu labai dekingas,eiciau i tarptautinius santykius
ruta
turiu kelis kursiokus iš karo akademijos, tai viena panelė perėjo iš tarptautinių santykių į mano specialybę ir sakė, kad ten viskas paremta humanitariniais mokslais, taip kad nurimk ir stok;)
Dofka
sveiki visi :) norint stoti į LKA užtenka tik anglų, lietuvių ir istorijos valstybinio egzo? ar kaip čia suprast? :) dėkuj už atsakymus :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]