DEV

KARO AKADEMIJA

evaldas1
ar priimtu y Jono zemaicio karo akademija jai kaskada turejai bedu su sirdim
Ieva
SVVEIKI VISI ! Noriu paklausti jusu , mielieji , ar turint savo medicinos (ar sveikatos) kortele poliklinikoje su įrašu "savizudybe" ... imanoma istoti ? Nors mokinuosi tikrai gerai ? Fiziskai esu labai istverminga ir su psichika tikrai yra viskas tvarkoj. Tai buvo tiesiog jaunystes klaidos .. tad sakykit , tai yra imanoma ?
Dziugas
Kiek zinau, kad mokslu nereikia istoti i kariuomene, nes 12savaiciu kursose jumis ismokys visus pagrindus, bet jeigu esate indivudalei nepajegus tai jum sansu nebus. As stojau i Pestininkus, Pagrindai yra : Loginis mastymas, Fizinis Pakankamumas, ismanyti bent truputi apie medicina, jeigu burio draugas susizeis,bus pasautas kad zinotumet kuo grebtis. Cia yra svarbiausi dalykai. O jeigu noresite stoti i JAV kariuomene priima tik su zaliu pasu, tai reiskia gausite vesti amerikiete. :)
Laima
Ieva, tiesiog išplėšk tą lapą pati. Visi gi žino, kad prie jų prieiti laisvai galima.
Valentas
Sveiki, islaikius tinkamumo testa siuncia i KMEK. Skaiciau kad kuo anksciau tuo geriau praejti ta KMEK. tj vat, ar geguzes menuo nebus per velus metas pradeti praeiti visus patikrinimus norint istoti stoti i LKA?
Agata
Sveiki. :) hmm, o ka personalo vadyba turi daryt.. ?
Juste
sveiki. norejau paklaust - kur geriau stoti i TARPTAUTINIUS SANTYKIUS ar i PERSONALO VADYBA? LKA mokytis nera lengva, bet pagal lengvuma, sunkuma, kur geriau? ir kur tiksliau butu eit? kur + daugiau ,kur - ? aciu uz ats :)
Egis
Sveiki, gal kas zino ar i karo akademija priima tatuiruotus? Is anksto dekui uz atsakyma.
Augis
Ką galiu pasakyti... Labia senai svajjojau studijuoti LKA, atranką praėjau 2011 pavasarį, egzų balai nemaži, plius esu šaulys ir KASP karys, tad balų manau būtų užtekę... Bet kai nvykau į KMEK, visos viltys dužo... O sako, siek tikslo ir pasieksi... Medicininė ekspertizė ten nežinau... Trūksta žodžių. Visa sveikata buvo ideali, bet užkliuvo dantų sukandimas... Dantys sveiki, gražūs, bet sukandimas bloogas, tad vien dėl to aš nestudijuoju LKA... Lūdna, pamenu net apsiverkiau išėjęs... Bet dabr sėdžiu, galvoju, jog reikia dar sykį bandyti, nes aš daugiau neišsivaizduoju nieko kito veikiant gyvenime... Man tokia nostalgija, pamčius nuotraukas iš LKA... Bandysiu vėl eiti KMEK, jei reiks tai sukrapštysiu tuos 15k ir darysiu žandikaulio operaciją, kad tik nebeužklūtų tas sukandimas... Ateitų karas, ati imtu ir be kojų, kad tik gint tėvynę. O čia pasakė, jog esu netinkamas jokiai karo tarnybai...
Atigirb
Sveiki, norėčiau paklausti jau studijuojančių, arba galbūt daugiau išmanančių. Jau ilgai mąstau apie stojimą į LKA, tačiau netikėtai gavosi taip, kad plyšo kelio raiščiai, ir buvo atlikta operacija. Dabar viskas gerai, jau praėjo metai laiko... Ar yra tikimybių, kad aš dar įstosiu į LKA ir sėkmingai praeisiu medicininę?? Labai prašau atsakymo :)
Aiste
sveiki visi, planuoju stot i LKA ir noriu klaust ar labai kreipia demesi i iskrypusi stubura labai nedaug, man net neskauda nugaros, bet ar i tai gali kreipti demesi? Aciu
ta pati Aiste
Beje kas studijuoja LKA ar galite placiau papasakoti, apie viska LKA nes noreciau labiau susiprasti kur noriu stot? aciu labai, jei kas galesite parasyti tai rasykit el. pastu aistina1@gmail.com
Dalius
Sveiki norėčiau gaut informacijos ir pabendraut su žmonėmis , kurie yra susija su LKA. Dalius199411@gmail.com bučiau maloniai dėkingas :)
Redas
Ar dar yra žmonių kuriuos domina LKA? Nes turiu vieną klausimą dėl KMEK. Turiu mažą tarpelį tarp dantų ar tai gali sukelti man didelių problemų? Ar jau reikia turėti labai blogą sukandimą kad nebepriimtų į LKA?
Paulius
Sveiki. Norejau paklausti del stojamuju egzaminu. As esu 11-tokas ir dabar istikruju nezinau ar gerai pasirinkau dalykus, kuriuos dabar mokinuos. As A lygiu mokinuos matematika, geografija, fizika, lietuviu ir anglu kalbas, ir man idomu ar su siais dalykais galeciau istoti i Karo Akademija. Draugai sako, kad norint istoti i Karo Akademija bus reikalingas istorijos egzaminas, o sio dalyko as nebesimokinu, tad ir norejau paklausti ar man po pirmojo pusmecio pradeti mokintis istorija, nes tokia galimybe turesiu. Nuobaudu niekada neturejau, papeikimu taip pat. Fizini pasirengima turiu nebloga, sportuoju krepsini, tad prie kruvio priprates. Tai tiek, lauksiu atsakymo, aciu.
jaunius
as nezinau ar apsimoka stoti, nes mano panele sako, kad tai tik laiko svaistymas bet nemau kad yra blogai, nes ten yra tikrai gerai kiek pazystamu ten stojo, visi gyre....klausiu ka daryt?
Mykolas
Sveiki, noreciau paklaust ar yra Kaune karo akademija, ar tik LKA Vilniuje?
Linas
Sveiki visi, esu kariūnas, taigi galiu atsakyti į jums labiausiai rūpimus klausimus. Žodžiu, merginos jei norit stoti, jums yra paprastesni fizo reikalavimai, bet prieš stojant siūlau įsitikinkite kokiame KASP'e ar tikrai jums tai patiks. Jei kažkas bandė praeiti profesinį tinkamumo testą ir nepavyko, žinokit kad verta bandyti dar kartą. Testo metu, svarbiausia, manau, yra išlikti žmogumi, nelipti kitiem per galvas, bet ir pačiam turėti savo argumentuotą nuomonę. Čia nereikalingi individualiai geri kariai, čia reikalingi komandiški žmonės, juk vienas lauke - ne karys. :) Kas turit problemų su sveikata dėl kažkokių psichologinių problemų, siūlyčiau nerizikuoti (akademijoje šaudome su tikrais šoviniai, jei jums susisuks, truputį baisu kad nepradėtumėt į savus lesti). Kažkam problemos buvo su kelio raiščiais, tau neturėtų niekas nieko sakyti, bet pasižiūrėk ar pats galėsi patemt, pabandyk pabėgioti ir žiūrėk ar neskauda (kalbu apie 3km maždaug). :) Patariu pabandyti praeiti profesinio tinkamumo testą, kad ir neįstosit, bus puiki atrakcija. :)
Dalius\
noriu istoti i ta akademija bet mano mokslai nera labai gerai bet fizine parengtis beveik puiki ar yra sansu?
svečias
Cherbra, nejuokinkit su tokiais klausimais kaip dantų tarpai, akiniai ir fizinis pasirengimas. Mažiau laiko prie kompo leiskit, o daugiau skirkit fiziniam pasirengimui. Jūsų visi klausimai paaiškės per atranką į LKA. Kitas dalykas, kad tas kas nori, forumuose nesėdi, yra organizuojamos atvirų durų dienos kur visą naudingą info galima gauti iš pirmų lūpų. O jei jau apsiprendėt tai poto nebūkit mėmės nei fiziškai, nei protiškai, nes kariūnas turi būti daugiau negu studentas, o karininkas turi būti pavyzdys.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]