DEV

KARO AKADEMIJA

Algirdas.T
Na pas mumis mokykloi buvo paskaita apie karo akademija ir leido suprasti kad matematikos zinios turi buti labai geros.
Gretozhka
seip maniskis karo akademijoj mokosi. viskas nup specialybes priklauso, mokaisi viska is eiles ciut ne beveik ,viskas foiniu parengimu paremta, kiek girdejau m\panom normatyvus didina ar zada.....kazkad tokio. seip ne gyvenimas ten mano nuomone :D
Gretozhka
aukstoji matieka eina beje. 2x2=5 . irodyk kodel? ;D
Linas
esu desimtokas ir noriu stot i LKA tik nezinau ar i tarptautinius santykius ar i personalo vadyba? ir seip nelabai man aisku ka reiktu "daryt" tapus vienu ar kitu. pazystamu yra.... padetu pasiruost testam t.t. gal galit man mazdaug apibudint tarptautinius santykius ir personalo vadyba. Aciu
Deividas
Sweiki esu besimokantis ir kitais metais zadu stoti i karo akademija tiksliau i "pilotawima " noreciau paklausti ar sunku ten istoti ir kokie ten reikalawimai . ACIU
Ievuti
Sveiki ;) Esu 12-oke, noreciau stot i Karo akademija, bet nemoku anglu kalbos. Matematika, istorija, lietuviu sekasi nrml, ar verta megint stot ar ne? :) ir iki kada reikia registruotis? Beto, Gal galetume atsiust visa informacija apie stojimus, mano e-mailas Ieva.Laganeckaite@ gmail.com
Dekui
xxxkristalexxx
gerb, administratoriau, kaip matau labai daug žinote tai gal galetumete pasakyti kokių abskritai yra lietuvoje karo akademijų ar pan... ir kur perspektyviausia ir geriausia būtų stoti, būčiau labai dėkinga. :)
Ernis
klausimas yra.... as mokausi vidurinei ir noriu vasarai porai menesiu i karo mokykla... ar priimtu? ir kur? kiek kainuos ir pan. aciu is kart..:)
Gintaras
Gal kas zinote ar galima studijuojant LKA tureti tatuiruote? dekui
Justė
Sveiki,žinau,kad tarptautiniams sąntykiams LKA reikia istorijos,lietuvių,užsienio kalbų,tačiau, jie turi būti visi valstybiniai? ir kaip ten tas koeficientas skaičiuojamas?
regimantas
Norečiau paklausti, kiek kainuoja studijos karo akademijoje ?
Linas
uz tave viska moka valstybe :)
gtu
karo akademijoj ir pavaiko ir pan, savaitgaliais grizti jei zalioto netutri ir vidurkis isnesa. mokytis reik daug. panas cia kaip suda skaito, tai kad nzn,jei psixika isnesa- eikit;D
Povilas
Ten ystoja chebra su 12.00 konkursiniu balu. tai reiskia kad uztenka buti issilaikius tik mokyklinius egzus. be to kas norit stoti gerai pagalvokit, nes jei esat silpnas psichologiskai ten bus labai sunku, galimas daiktas kad gali krist ir ant protelio veliau :)
Regimantas
Manau psihika atlaikys, o del fizinio parengimo, tai ne problemos, ne splaukikas esu ir ten kruvei neblogi :)
Regimantas
Tik db man problema del ka lietuviu, anglu, istorijos ir matematikos, nes istorija ir lietuviu galiu A lygiu pavezt, o matke, anglu tai tik nebent B lygis :)
mindaugas
siaip as irgi noreciau i karo akademija istoti. taciau tai tikrai nera lengva. is 552 bandziusiu stoti teprieme 55... nezinau kada tie 500 iskrito ar per profesinio tinkamumo testa, ar del egzu rezultatu, bet ten papult sunku.... kiekviena diena yra nustatytas tvarkarastis ir jo privaloma laikytis, todel kurie neiprate prie taisykliu bus lb sunku. fiziniai kruviai tikrai dideli, nesiotis savo manta, iranga kuprineje. ir sveikata turi but ideali. sake jei susergi tai gauni puse kazkokios tabletes, jei rimtai tai ir visa tablete gauni, bet ji nuo visu ligu ta pati :D lb nemegsta simuliantu
mindaugas
k
neziniukas ;D
gal galit numest keleta karo akademiju linkus nes paciam nesiseka surast :(
Andrius
Gal kas ten studijuojat orlaiviu pilotavima? Ar kaska panasaus? Ar sunku? Ir kokios perspektyvos nusimato baigus viena is siu profesiju?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]