DEV

KARO AKADEMIJA

svecias
Sidla, i karo akademija galima stoti tik po 12 klasiu, bet pirmiau patarciau pasibandyt savanoriuose. Bet ir i savanorius tik sulaukus 18 priima. Apsilankyk lka.lt puslapyje ten placiau pasiskaitysi.
inesiukas
sweiki,noreciau stoti i karo akademija.kokiu reikia egzaminu?ar butina matematika ir biologija?aciu.
svecias
Skaičiuojant konkursinį balą į tarptautinių santykių ir personalo vadybos programas imami istorijos, užsienio kalbos, lietuvių kalbos brandos egzaminų įvertinimai ir matematikos mokomojo dalyko pažymys.

imta is lka.lt
Dovydas
Sveiki :)
Gal kas esat susidure su siuo dalyku. Pvz: Esu daug pasiekes kulkinio saudymo sporte.. esu Lietuvos jaunimo rinktines narys :) Lietuvos cempionas ir daugumos varzybu prizininkas :) Esu 1 kategorijos saulys. Taip pat uzsiimu kulturizmu-jegos sportu (kolkas neapsisprendziu kokia sriti pasirinkt). Taigi norejau paklaust ar stojant i karo akademija gauciau kokiu nors pliusu is viso to ? :) Dekui uz atsakyma ;)
Barnis
Sveikas Dovydai:
Matai, jei tik tau patinka šaudyti, tai nereiškia, kad patiks ten ir mokytis. Ten reikia gero fizinio pasirengimo, be didelių sveikatos problemų. Kažkada taip, į tai atsižvelgdavo, o kaip yra dabar - nežinau. Pasidomėk m.įstaigos puslapyje, ten turi būti visa reikalinga informacija, taip pat turėtum rasti atsakymą į savo klausymą :)
Dovydas
Barni ne taip mane supratai... As tik norejau suzinoti ar man tie titulai prides kokiu nors balu stojant i LKA ?
Barnis
Jei turi diplomą ir jį pateiksi, atrodo pridės 0.5 balų.
Gabriele
Labas,gal kas zinot ir galetumet papasakot koks yra pagrindinis fizinis pasiruosimas...(kokie pratimai)?
Nes kiek esu girdejus tai merginos viska praeina gerai tik sportas labai sunku...
Marek
Su profesiniu testu ten viskas lengva, 4 is 5 ji islaiko.
Atsispaudimai,susilenkimai,3000m begimas.
Ir kiti testai,siulau uzeiti i LKA.LT ir ten pasiskaitit,viskas puikiai parasyta.
Pats zadu stot i LKA , bet geriau laikyt testa pries stojima,nes jis galioja 3 metus,o gal kas nors pasikeis.
Audrone
Sveiki kokių egzaminų reikia stojant į karo akademiją? ir ar visi egzaminai turi buti laikomi iš A lygio pasirenkamųjų dalykų? Ačiu
Regimantas
Norint stoti y LKA reikia Isorijos (0.40),Lietuviu k. (0,20), ir Anglu k. (0,20) egzaminus laikyti, bei reikalingas ir matematikos metinis pazymys, manau skirasi ar A lygiu matematika ar B, bet del egzaminu tai svarbu kaip tuos tris egzaminus islaikysi.
Bevardis
Sveiki, norėčiau stoti i LKA, bet anglu nesiseka visai? ar įmanoma įstoti be anglu egz. arba vietoj anglų egzamino rusų kalbos egz.?
Regimantas
Kam ydomu, tai buvau paskaitukej apie karo akademija, tai sake jog be 50% egzaminu geriau nestoti, nes beveik ner sansu.
Simonas
As irgi Noreciau istoti. Bet kaip kam gali pasirodyti juokinga - Nemoku plaukti. ? Ar priimtu? Ar reiktu kazkokiu mistiniu budu ismokt plaukt? :D
Regimantas
Manau mistiniu budu reiktu ismokt :)
Simonas
Tuomet Reiks bandyt eiti ir mokintis - Mistiniu budu ;) Kur nors :D
Santa
Esu 12-okė. Ketinu stoti į LKA. tai visų pirma man reikia gauti sveikatos pažymėjimą forma f 027-1/a. Tai man iš interneto atsispausdint tą formą ir eit pas gydytoją su tuo lapu, kad mane ištirtų?
pasimetes
as tai pat noriu i karo akademija, bet man nesiseka matematikas, ar imanoma tada pakliuti i LKA?
Raimonda
Ar 12 klasei reikia laikyti kuno kulturos egzamina norint patekti i karo akademija? ar butinai reikia istorijos?
Mindaugas
Sveiki,
Būtų įdomu sužinoti kokios perspektyvos laukia baigus LKA?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]