DEV

KARO AKADEMIJA

Vytas
Po desimtos klases glima stoti i savanorius?
Viktorija
noreciau isbandit save
mantas
Ar galit atsakyt po kiek klasiu galima stoti i karo mokykla? Acakykit
ponas
Ka jus?
pijus
Labai norėčiau stoto į karo akademija
Lietuva
Sveiki, norėčiau sužinoti kiek maždaug procentų reikėtų išlaikyti egzaminus norint įstoti į personalo vadybą :) Iš anksto ačiū :)
g140
valodzia
Sveiki noreciau paklausti norint praeiti profesinio tinkamumo testa ar tinka 11 klases pazymiai
valodzia
sveiki laikant profesinio tinkamumo testa ar tinka 11 klases pazymiai
Karys
Sveiki, ar butinos informatikos zinios karo akademijoje. Zinau kad butini egzaminai ISTORIJOS, LIETUVIU K, UZSIENIO K, ir MATEMATIKOS. Tai ar butina mokintis mokykloje, informatika, ekonomika,vadyba?
Andželika
Sveiki, noriu pasidomėti bent šiek tiek, esu 17 metų ir galvoju, stoti į LKA, bet turiu įgimtą širdies ydą. Sveikata niekada nesiskundžiau, nieko nejaučiu, kūno kultūrą darau pagrindine grupe, bėgioju po kelis kilmetrus ir viskas normaliai, plius esu jaunoji šaulė. Tai būtų įdomu, ar man būtų šansų įstoti į LKA?
Rokas
Sveiki turiu aš klausymą. Ar labai yra įmanoma įstoti su labai išsiplėtusiomis kojų venomis? Ar būtina būtų pasidaryti operacija? Ir ar neturės įtakos tam, kad esu linkes bendradarbiauti su narkotikais kliuvusiais žmonėmis? (pats teistas nesu).
nesvarby
Rokas rašė: Sveiki turiu aš klausymą. Ar labai yra įmanoma įstoti su labai išsiplėtusiomis kojų venomis? Ar būtina būtų pasidaryti operacija? Ir ar neturės įtakos tam, kad esu linkes bendradarbiauti su narkotikais kliuvusiais žmonėmis? (pats teistas nesu).
pats nevartoji tai jo patariau nebendraut :) bet jai pats ne tai gerai tada ;) (mano nuimone)
Lukas
Yra minčių stoti į karo akademiją. Norėjau paklausti kaip tai geriau daryti? Pirmą eiti į savanorius, tada universitetą ir tik tada į karo akademiją ar kažką praleisti ar daryti kitaip? Šiuo momentu esu 11-tokas.
Dovis
Kiek galima gauti balu jeigu tu esi Jaunasis Šaulys?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]