DEV

KARO AKADEMIJA

TOMAS
Pasienieciams kokios perspektyvos stojant i karo akademija ? dekuj is anksto uz issamiai atsakyta klausima :)
Edvinas
Sveiki, planuoju stot i karo akademija, noriu suzinoti del kariniu studiju, nes politologija ir vadyba nedomina. Skaiciau, kad reikia praeit 7 savaiciu kazkokia stovykla ar pan ir kaip poto? Papasakokit apie tai placiau, aciu.
Aidas
is 10 kalses galima stoti?
Paulius
Norint priduoti dokumentus dėl papildomų balų reikia iškart susitarti ar ne? nes aš neprisiskambinu.
Ati
Edvinai, iš pradžių reikia profesinio tinkamumo testą pereiti, o po to ne 7 savaičių stovykla laukia, o Bazinis Kario kursas...
Aidai, iš 10 klasės negalima stoti, tu gali tik bandyti profesinio tinkamumo testą laikyti 10 ar 11 klasėje, nes teigiamai išlaikytas jis galioja tris metus. O jei tu turėjai omeny, kad baigus tik 10 klasių, tai ne, tada negalima, man atrodo.
Ramas.
2010 m. į karto akademija stoja kaip visad daug ( tikslaus skaičiaus negaliu pasakyt ) , bet stoja tikrai pakankamai, o priema tik 27. Visu pirma priema tik kaip baigi 12-tą klasę, ir iki 24 metų berods. Reikia praeiti atranka, kuri jau yra pasibaigus , po atrankos iškart registruotis į medicininę apžiūrą. Galiu pasigirti , jog praėjau tiek atranka , tiek medicininę, ir vyriausios toj Karo Ligoninej ( kur mediciną ėjau ) paklausiau , kiek maždaug praėjo mediciną? Atsakymas buvo , jog apie 20-30 jaunuolių. Tai norėjau pasakyti tai , kad jei praėjot atranka ir medicina jūs jau viena koja LKA.

Jei yra klausimų apie LKA , skype - dj_ramas321 , pasistengsiu atsakyt , sawo akimis , kas , kaip.
Opa
Sveiki ,noreciau paklausti ar imanoma istoti i LKA turint irasu byloje? :)
Ramas.
to Opa : neįmanoma.
Tautvydas
Ramai, galetum placiau papasakoti apie medicinine apziura? Kaip jie ziuri i aukstoka spaudima? pvz 140\130?
Regimantas
Noreciau paklausti, stojant y personalo vadyba reik labai gerai islaikyti egzaminus kad priimtu, nes vienas bendraamzis vis gazdina, kad reik islaikyti egzaminus min 93%, kad galeciau ystoti ?
vika
sveiki, norejau paklausti nuo kiek metu priima i savanorius?
Ramas.
Tautvydai : Na dėl spaudimo nieko nežinau tikrai , bet jie praleidžia tik tie kur idealiai viska turi , juk daug stoja , kam jiems priimt "bileka" ?
Vika
Sveiki, noriu paklausti ar imanoma merginai LKA pritapti? nes kiek skaiciau visi sako kad i merginas ten ziurima labai jau atmestinai. ir dar as labai sunku praeiti testavima?

Andrius
sveiki, nezinau ar i tema cia rasau, bet norejau paklausti, kur man stoti, ka mokintis kad galeciau dirbti gamtos apsaugoje, visur jieskojau bet kazkodel nerandu, gal kas zinote? aciu :)
Andrius21
sveiki, gal kas zinot kur galeciau stoti, mokytis kad dirbciau gamtos apsaugoje, kiek ieskojau niekur neradau, gal kas buvote su tuo susidure, aciu is anksto :)
Dr HL
Gal zinot kiek mazdaug % reiktu surinkt is Lietuviu kalbos, istorijos ir anglu, kad priimtu i LKA? ir dar noreciau paklaust ar prieme zmones kurie nesioja akinius ?:)
viktorija
vika siaip neseniai buvau LKA atviru duru dienoje tai patikek ten tikrai yra pakankamai daug merginu:) o ir normatyvai merginoms tikrai vaikiski. Minimumas 19 atsispaudimu man atrodo kad reik padaryt per kazkoki laika, atsilenkimu kiek neatsimenu ir 3km begimas siek daugiau nei per 15min. Taip pat dar yra psichologinis testas, uzduotys skiriant ir neskiriant vado, individualus pokalbiai ir sveikatos patirinimas. Dr HL na del procentu tai nezinau bet siaip tikrai reikia stengtis kuo geriau islaikyt, o del akiniu tai visi sako kad pasakys medicinos komisija, bet siaip priima tik gausi zemesne sveikatos kategorija. Na i garbes sargybos kuopa tikrai neisi, bet siaip tikrai turetu priimt jei islaikysi visus testus:)
Andriuha
Gal bus bendraminciu norinciu siemet stot i lka? parasykit i skype: OGRE..
Tautvydas
Sveiki, gal kas galetu man parasyti i skype m.a.f.a.s ir papasakoti placiau ir atsakyti i klausimus apie lka?
Sidla
Sveiki. Noreciau gauti informacijos : po kiek klasiu galima stoti i karo akademija? Ar galima stoti baigus 10 klase kurnors kas susija su karo akademija ar panasiai? Isanksto aciu uz informacija.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]