DEV

KARO AKADEMIJA

Tautvydas
sveiki, mano svajonė jau nuo vaikystės yra karo akademija kokių reikia balų iš egzaminų norint įstoti? :D man dar tik 15 metų, bet jau reiktų pradet galvot. :D
Andrius
Priimtu mokytis i karo akademija , jeigu mano tewas ir dedes yra sedeje?
Narys774
Sveiki, noriu paklausti, jeigu (2011) metais eisiu laikyt profesinio tinkamumo testa (esu dabar 11-tokas), tarkim neislaikysiu, ar kitais metais galiu bandyt? Ten nesakys pvz: "aj sitas jau 1 kart neislaike tai kam atejo ir tt, tegul eina jis is cia.. " Ar galima bandyt viskas normalei? nes 2 galimybes taigi ne 1, todel noriu jau dabar bandyt laime, laukiu atsakymo iki 05-30 nes 1 diena jau vaziuoju ten. Ir be to ar galima pernesti atvykimo data i kita diena?
mantas
as noreciau stoti ji karo akademija bet nezinau kokios apziuros kaip jie patikrina zmogu ar gali stoti labai noreciau kad atrasitumet aciu
sarunas1993
kokiu reikia egzaminu kad galetum ystoti y karo akademija?
Žmogus
sarunas1993 - tikrai gali nepretenduoti ten stot...nes pagal tokius tavo klausimus susidaro įspūdis, jog tu nemoki net internete lengvai prieinamos informacijos susirast. Ir be to egzaminai priklauso nuo tavo pasirinktos specialybės, o tu, kaip suprantu, žinai tik vieną LKA pavadinimą.... Tai vat truputi apsišviesk, nors buitiniais klausimais, nes tik terši forumą....
sonata
Sveiki,del nenumatytu aplinkybiu 12kl baigiau ne karto nedalyvavusi pamokose,nebuvo kada mokytis,todelman neleido laikyti valstybiniu egzaminu,turiu tik lietuviu ir technologiju mokyklinius egzaminus,ar del to manes kategoriskai nepriimtu i LKA?
neravardo
sveiki esu fiziskai, psichiskai labai stiprus, mokykloje sekese gan sunkei. nelaikiau istorijos egzamino , lietuviu mokyklinis 6 , anglu valstybis 15 . Apie karo akademijos svajone galiu pamirst iskart kaip suprantu su tokiais balais tikriausiai net nėra ko svajot apie LKA?
Žygis
Sveiki, tikiuosi bus čia truputi žinančių apie lka, kadangi žadu greit laikyti profesinio parengimo testą ir norėčiau sužinoti apie jį smulkiau: ar pokalbio metu labai daug uždavinėja klaisymų apie Lietuvos istoriją, žymias datas ir visa kita? Dėkui
Aurimas Morkūnas
Visiems atsakysiu į klausimus , man rašyti galit į facebook'ą ( Aurimas Morkūnas )
ji.
labas, gal yra norinčių laikyti profesinio tinkamumo testą 2012m?
Marius
Jeigu laikau lietuvių, biologiją, chemija ir matematiką ar mane priims į LKA?
Edgaras
I karo akademija priema ir vyrus ir merginas norincios stoti gali drasei ateit ir isitikint kad kariškes profesija ira tinkamiausia.
Edgaras
inoma jejgu ateisi i Lietuvos Karo Akademija su silpnais pazimeis ir del vietos tarnyboje teks varzitis geresnius rezultatus turičiu asmeniu.Tai vargu ar pasirinks tave.
Edgaras
Panoms nelengviau papulti tiesiog ira sumazintas fizinis kruvis.
Ausra
Gal galite pasakyti kaip stoti i JAV armija nes Lietuvoje as nenoriu, ir ar merginas ten gan lengvai priima? P.S anglu, istorija ir matematika moku gerai ar tai padetu stojant i JAV armija?
Regimantas
Manau y JAV kariuomene priima tik jos piliecius, o jei butum vyras galetum bandyti y prancuzijos legiona stoti. tai mano nuomone lieka savanoryste arba karo akademija.
Rokas
Sveiki,nuo keliu metu prijema i karo mokykla?
Deividas
sveiki , noreciau paklaust ar nuo mokslu, priklauso istojimas ? Ar nebutynai buti moksliuku ?:D
Aiste
Sveiki, noreciau studijuoti karo medicina, gal zinot kur yra tokios studijos?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]