DEV

Klausimai apie VDU

Administratorius
Čia jūs galite užduoti įvairius klausimus apie VDU ir studijas jame.
vicka
kiek minim-max moketi reikia uz studijas?
Egle
Sveiki, norėčiau paklausti apie naujųjų medijų studijos ? ar jos bus šiais metais ? koks bus stojamasis ?
indrusia
sveiki mane domintu ar reikia stojant y VDU teise laikyti matematikos ekzamina?
maja
noreciau suzinot, ko reikia norint istoti i sociologijos spec. ? ar didelis konkursas, koks min ir max balas i vf vieta ?
VDU priemimas
Maja'ai
siemet min ir maxu balu pasakyti negalime - nes priemimo procedura vyksta kitaip (po Reformos). stojant i sociologija svarbiausia matematikos valstybinis egzaminas :)
VDU priemimas
indrusia'i
Stojant i VDU teise matematikos egzamino nereikia (imamas tik metinis pazimys). Reikalingi istorijos, lietuviu k., ir uzsienio k. valstybiniai egzaminai :)
paul
noreciau paklausti ar su 56% istorijos, 75% anglu.k ir 71% lietuviu k. istociau i mokamas,politikos mokslu studijas?
Ruta
VDU su mano mokykla pasirase sutarti, kurioje numatyta, jog mokiniai is musu mokyklos stojantys i vdu gauna papildoma viena bala. Vezant dokumentus tai reikia nurodyti, ar cia kaip?
VDU priemimas
Paul'ui,
kokreciai pasakyti negalime del finansuojamos vietos, bet i mokama turetumete istoti. pildant prasyma vistiek bandykite dar irasyti ir valstybes finansuojama vieta :)
VDU priemimas
Ruta'i
deja, siemet skirti papildomu balu uz sutartis su mokyklomis universitetai negali.
nezinukas
kokios salygos norint gauti bendrabuti?
wilma
Sveiki! as noreciau paklausti kokius reiketu laikyti egzaminus norint stoti i teises fakulteta?
aciu uz Jusu issamius atsakymus..
Girl
Laba diena, aš būsima antrakursė, studijuoju menotyrą, tačiau mane sudomino nauja specialybė - naujųjų medijų menas. Ar įmanoma pereiti antrame kurse į šią specialybę? Ar reikia laikyti stojamuosius egzaminus? Jei pereičiau, ar likčiau vf vietoje? Ir ar išliktų dalinai finansuojamos studijos? Kiek reiktų mokėti pilną kainą į metus? Būčiau labai dėkinga, jei mane pakonsultuotumėte šiais klausimais :)
Girl
Taip pat mane domina klausimas, jeigu aš pereičiau į kitą specialybę, ar man galiotų ta pati studijų programa, ar nauja, pagal naują reformą? Tarkim ar išliktų dalinai finansuojamos studijos ar jau nebebūtų?
Tautvydas
Sveiki , gal būtų galima sužinoti , kokie buvo šiais metai mini-maxi įstojimo balai ? Dėkui.
Simut;*
Labas vakaras, norėčiau plačiau sužinoti apie teisės studijas VDU, apie galimas perspektyvas ir studijų kainas.Taip pat domintų mažiausias ir didžiausias stojančiųjų balai.Dėkoju už informaciją.
Dzastina
labas,man labai idomu,nes teko girdėt,ar vdu skiriasi mokymu nuo kitų universitetų? kažkas minėjo,kad ten mokymo tvarka kaip harwarde,čia tik gandai ar ištiesų taip sunku ten mokytis?
gintare
o tarkim mokantis teise tai bendrabutis priklauso tas taikos gatvej ar kitas?
Pyktas
Sulygino Harwarda su VDU.Matyt tas kuris lygino,turejo pagrindo,nes studijavo abiejuose universitetuose vienu metu :)) tu nelygink pasaulinio prestizo su ".." .Tu zinai,kad ne bet kas Harwarde ar Oksforde gali studijuoti ? Tam reikia buti profesoriaus lygio,tai jau tikrai..

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]