DEV

Klausimai apie VDU

VDU

Mama,

Na į nemokamas studijas, tai labai menka galimybe :(
VDU
Mi,

Reikia 1 nuotraukos ir nesvarbu kokia ji bus, svarbu dokumentine :)
mi.
ačiū!
belieka dabar tikėtis, kad priimsit. :)
gal žinot ar didelis konkursas šiais metais į anglų filologiją? :)
Saulius
Laba diena,esu baiges pirma kursa(neakivaizdinis,psichologija),ar galima pereiti i dienini antra kursa.Aciu.
VDU
Sauliau,

Šiuo klausimu jums reikėtų kreiptis į savo fakultetą. Bet manome jie turėtų sudaryti sąlygas pereiti.
Dzo
Sveiki, mokausi VK telekomunikacijų inžinerija ir esu labai susidomėjęs galimybe tęsti studijas VDU. Mane domintų studijos energijos ir aplinkos magistrantūroje.
Norėčiau sužinoti:
1. Ar turiu šansų įstoti į išlyginamąsias studijas su vidurkiu ~8.5?
2. Kokia išlyginamųjų studijų kaina?
3. Ar išlyginamųjų studijų metu galiu pretenduot į bendrabutį?
4. Ar pabaigus išlyginamąsias studijas garantuotai priimamas i magistrą ar būna atskiras stojimas?
5. Ar yra tikimybė, kad pabaigsiu išlyginamąsias studijas, bet į magistrą priimtas nebūsiu?
6. Ar ta tikimybė didelė?
7. Jei būna atskiras stojimas į magistrą nuo ko priklauso ar būsi priimtas?
8. Ar studentai turintys universitetinį išsilavinimą turi didesnius šansus įstoti i magistrantūrą?
9. Kiek išviso realios mano svajonės patapti jūsų studentu?:)
Ačiū už atsakymus.
Dzo
Dar vienas klausimas:)
Ar įmanoma įstoti į nemokamą magistrą?
mindaugas
Sveiki, noriu paklausti ar i jusu universiteta, teises falulteta galima istoti su matematikos b lygio pazymiu? Ir kuo skiriasi b nuo a lygio pazymys? Aciu.
meik
Sveiki. Laikysiu šiuos egzaminus: Lietuvių k., Anglų k., Istoriją. Metinis pažymys - A lygiu matematika. Kokiame fakultete ir kokioje specialybėje galėčiau mokytis su šiais egzaminais?
Kamile
Laba vakara. Noreciau pasidometi apie kurybiniu industriju studijas.Siu studiju yra tik magistras? O kokio reikia bakalauro, kad galeciau studijuoti siu studiju magistra? Kokiu egzaminu reikia? Kokios artimiausios bakalauro studijos butu kurybiniu industriju studijoms?
Gal dar patartumete kokiu panasiu studiju? Galvoju dar kazka su reklama, bet universitetuose nelabai randu tokiu studiju, kolegijose tik.
Noreciau studijuoti kazka galbut su menais, nes esu kurybinga. Patarkite, prasau.
agne
sveiki, norėčiau sužinoti, ar reikalingos kokios nors japonų, kinų, korėjiečių kalbos žinios ar lygis stojant į Šiuolaikinę kalbotyrą ir orientalistiką?
VDU
Dzo,

Na dar nėra taip buvę, kad nepriimtų studento įmagistrantūrą, tiesa viskas priklauso nuo to ar būtumėte jus pasirengęs mokėti už studijas. Į visus jums kilusius klausimus gali atsakyti VDU gamtos mokslų fakulteto prodekanas, jam galite parašyti el paštu ir prisegti bakalauro diplomo priedą (o jei dar jo neturite, surašykite kokius dalykus moketes) tuomet jums pasakys kiek dalykų reikės išsilyginti ir kiek tai kainuos. El.p. n.jurkonis@gmf.vdu.lt
VDU
Mindaugai,

Stoti galima ir su B lygio pažymiu. Skirtumas yra tas kad už A lygi skaičiuojant yra pridedamas 1 balas
mum
galetumete daugiau apie antropologija parasyti.
Kajus
Gal galite patarti kur stoti,as noreciau stuodijuoti viena is siu dalyku : tarptautinius santykius,teise arba ekonomika.Kokiu egzaminu ar 12-os klases metiniu pazymiu reikia norit studijuoti siuos tris dalykus.Esu 10-okas.Tad nepykit uz kvailus klausimus,is anksto dekoju uz atsakyma.
Aiste
Man irgi reikia kai ka suzinoti! Noriu stoti i mediju mena. Laikysiu lietuviu k., anglu k., informacines technologijas. Ir IT sudaro 0,10 koeficiento. Kiek reikia islaikyti informacines technologijas, kad butu galima istoti i sia specialybe? O jeigu kitus dalykus islaikai gerai, o IT prasciau, tai ar galima tiketis VF vietos? Ir ar prideda koki bala, jei tu esi respublikines dailes olimpiados laimetojas?
Evelina.
Sveiki, esu dešimtokė, bet studijomis domiuosi iš anksto. Mane sudomino karjera ir profesinis konsultavimas. Norėčiau jūsų paprašyti plačiau papasakoti apie šias studijas: koki dalykai mokomi, ką reikia išmanyti,kokių egzaminų reikia norint stoti į šią sritį ir ar sunku įstoti nemokamai į studijas ir kokios būtų kainos, jei nepavyktų įstoti į nemokamą? Iš anksto labai dėkoju už atsakymus.
Milda
Laba diena. Šiemet studijuoju antrame kurse politikos mokslus, vf. Norėčiau sužinoti ar yra galimybė pereiti į viešosios komunikacijos studijų programą, neprarandant metų?
Asta
Ar mane priimtu i VDU viesaja komunikacija, jei neturiu informatikos?
error
Sveiki, Norėčiau sužinoti kuo įmanoma daugiau apie šiuolaikinės kalbotyros ir romanistikos (italų, ispanų, prancūzų kalbos) studijas. Skambinau norėdama sužinoti ar jos bus 2012 metais. Man neatsakė... Taip pat norėčiau sužinoti, kokie egzaminai reikalingi stojant į šias studijas? Ar tiesa, kad reikia mokėti vien iš šių kalbų? Aš moku ispanų. Dėkoju labai už atsakymus :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]