DEV

Klausimai apie VDU

fgfgf
Sveiki, norėčiau sužinoti ar Lietuvoje yra tokių universitetų kurie kompensuotų tavo mokslą žaidžiant už universitetą krepšinį,futbolą.pats lankau futbolą devinti metai ir esu girdėjęs kad galimas toks būdas.
lalla
Sveiki, norėčiau sužinoti ar Lietuvoje yra tokių universitetų kurie kompensuotų tavo mokslą žaidžiant už universitetą krepšinį,futbolą.pats lankau futbolą devinti metai ir esu girdėjęs kad galimas toks būdas.
VDU
Lalla, Taip yra tokių kompensavimo būdų. DĖl to ar VDU kompensuotų jums reikėtų kreiptis į VDU sporto centrą, tiesiai į trenerius.
VDU
*****Ar mane priimtu i VDU viesaja komunikacija, jei neturiu informatikos?//////***** Taip priimtų, tik į mokamas studijas
VDU
****Sveiki, Norėčiau sužinoti kuo įmanoma daugiau apie šiuolaikinės kalbotyros ir romanistikos (italų, ispanų, prancūzų kalbos) studijas. Skambinau norėdama sužinoti ar jos bus 2012 metais. Man neatsakė... Taip pat norėčiau sužinoti, kokie egzaminai reikalingi stojant į šias studijas? Ar tiesa, kad reikia mokėti vien iš šių kalbų? Aš moku ispanų. Dėkoju labai už atsakymus :)***** Nežinome, kur skambinote, bet galime atsakyti :) Reikalingi egzaminai: *Lietuvių kalba *Užsienio kalba *Istorija Šių kalbų jums mokėti tikrai nėra privaloma, jei jau mokate eisite tiesiog į aukštesnį kalbos lygį.
karolina
Sveiki. Ar galetumete pasakyti kokia studiju kaina metams lietuviu filologijoje ir kaip suprasti ' stoti antru etapu i vf'? kada jis vyksta, ka reikia daryti, kad i ji pretenduoti, nepavykus stot per pirmaji?aciu
vernestute
Sveiki. :) Noriu studijoti VDU Politikos mokslų ir diplomatijos fakultete dėstomas studijų programas, kaip Viešoji komunikacija[/b] ir [b]Politikos mokslai. Ar galima studijuoti šiuos abu dalykus vienu metu? Klausiu, nes žinau, kad VDU yra [i]gretutinės studijos[/i]. Jei taip, kaip galėčiau suderinti šiuos mokslus? Ką daryti, kad įstoti mokytis nemokamai į abu dalykus? Gal geriau pirmus metus mokytis vieną, o antrais pradėti kitą? Ačiū už atsakymus.:)
VDU
Karolina, Metinė studijų kaina yra 6390 lt. Visas priėmimo į aukštąsias mokyklas datas rasite čia : http://www.lamabpo.lt/turinys/naujienos/2012-m-bendrojo-pri%C4%96mimo-datos
VDU
Vernestute, Taip galima šiuos du dalykus studijuoti. Tačiau gretutines studijas galima rinktis tik nuo 2 kurso, tačiau abu dalykus baigtumėte lygiai per 4 metus :)
IevaA.
Butu idomu suzinoti,ar yra Kaune kokiu universitetu,kolegiju,kuriuose butu galima studijuoti kazka bent susijusio su norvegu,svedu kalbomis? Vdu kiek teko matyti, tai siais metais nauja programa Rytu Azijos kulturos ir kalbos,bet kolkas nera pakankamai informacijos.
VDU
Ieva, Na skandinavu kalbu visu bakalauro studiju pas mus nera. Taciau studentai gali rinktis sias kalbas ir ju mokytis :)
Toma
Sveiki, noreciau paklausiti ar vdu priima i antra kursa studentus, kurie baige pirmus balakauro metus anglijos universitetuose? ar reikia stoti is naujo i pirmuosius metus?
VDU
Toma, Deja baigusiems užsienio universitetuose 1 kursą, tektų stoti iš naujo. Jums įstojus tuomet būtų galima svarstyti galimybę perkelti į aukštesnį kursą, jei jūsų turimi dalykai atitiktų mūsų. Dėl išsamesnės informacijos reikėtų kreiptis tiesiai į fakultetą, kuris jus domina.
gabrielė
Sveiki, norėjau paklausti, kiek priimate žmonių į meno istorijos ir kritikos magistrą ir kiek yra valstybės finansuojamų vietų? Ačiū už atsakymą!
Arturas
Sveiki mane domina studijos VDU,jeigu istociau i mokama vieta su tikslu perstoti i nemokama vieta, noriu zinoti po kiek laiko galeciaus tiketis perstojimo.
VDU
Sveiki, norėjau paklausti, kiek priimate žmonių į meno istorijos ir kritikos magistrą ir kiek yra valstybės finansuojamų vietų? Ačiū už atsakymą! Dėl šio klausimo turėtum kreiptis į fakultetą: El. paštas dek@mf.vdu.lt arba Telefonas (8 37) 327 877
Dija
Sveiki, norejau paklausti ar baigus menotyros mokslus lengva gauti darba? Pvz. teatre ir ar menotyros studijos idomios :)
Laura
Labadiena, žadu studijuoti taikomąja matematiką, esu 10 klasėje, neapsisprendžiu ką rinktis ar užtenka informatiką mokytis B lygiu, ar geriau pasiimti A lygi ir modulį programavimo pradmenys? Ir ar verta mokytis fiziką B lygiu nors stojant nereiks laikyti egzamino?
Rima
Sveiki, ar yra ištęstinių vf magistrantūros studijų?
VDU
Sveiki, ar yra ištęstinių vf magistrantūros studijų? Sveiki, magistrantūros studijos VDU organizuojamos ir ištęstine forma,tačiau tai priklauso nuo studijų programos. Todėl dėl konkrečių spečialybių organizavimo formų turėtumėte kreiptis į fakultetus. Plačiau galite pasiskaityti čia http://www.vdu.lt/magistrantura

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]