DEV

Klausimai apie VDU

Rasa
Ar istosiu į VF ekonimika su tokiais balais:
Lietuviu 91
Anglu 88
Matemtaika 75
Istorijos B lygiu 10
VDU
Rasa, tikrai įstosite su tokiais balais.
VDU
Klausiu,

Viešosios komunikacijos studijų kaina metams 3892 LT
Kristina
Sveiki. Kokie minimalus balai buvo 2010 ir 2009 metais i vf vietas i teises studijas?
Kristina
Sveiki,

Teko pasimokyt VDU beveik pusantrų metų. Mečiau, bet taip išėjo, kad buvau išbraukta iš sąrašų už nepažangumą. Tikriausiai geriau būtų buvę nueit ir parašyt prašymą.. Dabar noriu stot stot vėl, bet į kitą studijų programą. Tada buvau įstojus į valstybės finansuojamą vietą. Taigi dabar neaišku, ar aš esu lygi su visais stojančiaisiais?.. Ar man nereikės susimokėti už praeitus mokslus, kad galėčiau studijuoti?

Ačiū.
gaiva
Kokia tikimybė įstoti į VDU VF Teisę su 18,94 KB ?
Kiek šiemet skiriama VF vietų ?
Ačiū.
VDU
Kristina,

Lyginti 2009 metus su 2010 metais net neverta, nes 2010 metais keitesi visa laikomu egzaminu sistema, tad balai labai isaugo ir lyginant su 2009 metais jie buvo 2 balais vidutiniskai didesni.
VDU
Kristina,

Viskas priklauso nuo to kiek jus isklausete kreditu, jei isklausete 80 arba maziau, tuomet jus dar galite pretenduoti i VF vieta ir esate lygi su kitais.
VDU
Gaiva,

Teisei visai Lietuvai yra skirta 255 VF vietos, kiek sansu gauti ja labai sunku prognozuoti :)
Gintare
Ar galite pasakyti is kokiu specializaciju galima rinktis po 2 kursu jei studijuoji ekonomika?
VDU
Gintare,

Tai galima rinktis finansus arba marketingą.
Nezinau
Sveiki ar įstočiau į VDU Biologiją arbą Ekologiją su tokiais egzaminų balais: BIOLOGIJA - 79, LIETUVIŲ - 87, CHEMIJA - 55.
Nezinau
Čia į vf vietą.
VDU
To nezinau,

Na ir mes nezinome :) siaip turetumete istoti jei ne per 1 etapa, tai per 3 - papildoma priemima jusu sansai butu tikrai dideli. Nors konkursas i sia programa isties nemazas.
Tas pats
Norėčiau paklausti, kaip yra su VDU bendrabučiais, ar įmanoma ten gauti vietą? Pavuzdžiui, 3 - ame bendrabutyje.
VDU
sveiki.

Vietą gauti bendrabutyje tikrai įmanoma, tačiau viskas priklauso nuo jūsų socialinės padėties (šeimos pajamų).
stefanija
Sveiki,
ar yra šansų pakliūti į VF prancūzų filologiją su valst.balais: lietuvių 89, anglų 81, istorija 60. Ačiū.
VDU
Stefanija,

Yra šansų, tik ar per pagrindinį priėmimą jums pasiseks, dar sunku pasakyti.
mama
Kokia tikimybė įstoti į dainavimo studijas kai konkursinis balas 17,43
mi.
sveiki!:)
gal galite pasakyti.. kai jau istoji ir vezi stojimo dokumentus (brandos atestata ir visokius kitokius gerus dalykus) ar reikia su savimi tureti dokumentines nuotraukas?
jei taip tai keliu ju reikia? ir kokiu? (t.y. spalvotu/nespalvotu, atitinkamu matmenu ir t.t...?)

aciu is anksto! :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]