DEV

Klausimai apie VDU

Simona
Sveiki, norėjau paklausti ar būtina dalyvauti fakultetų priėmimo komisijos posėdyje stojant į VDU magistrantūros studijas? Ką daryti, jei jame dalyvauti negali? Ar tai turi įtakos priėmimui į šią studijų programą?
Sandra
Laurynas
Sveiki,jei praeitais metais konkursinis balas i biologijos studijas buvo virs 7 ir toje studiju programoje mokesi 20 studentu,tai jei siemet atsitiktu taip, kad butu maziau stojanciuju, tai konkursinis balas turetu kristi?
Saulė
Sveiki, aš noriu mokytis specialybė prie meno, šiais metais baigiu 12kl. suaugusiųjų mokykloje Joniškyje, bet man atleido nuo brandos egzaminų ar užtenka vidurkio gero , kad įstočiau į nuotolinės studijas? Ar to pačių laiko galiu mokytis kitame mieste kitą specialybė? Jeigu pavyktų įstoti man į universitetą? Ar turiu galimybė įstoti?
Menininkė
Laba diena, Į VDU muzikos akademijos magistrantūrą šiemet įstojo Vilniaus kolegijos studentai.Jie laikė stojamąjį egzaminą, kurio reikalavimų nėra ir nebuvo skelbta MA tinklaraštyje stojantiesiems. Kaip galima buvo sužinoti apie stojamojo egzamino reikalavimus,jei iki šiol į magistro studijas stodavo tik universitetinį bakalaurą turintys studentai, kuriems stojamojo egzamino nereikėdavo laikyti, nes būdavo užskaitomas bakalauro baigiamasis egzaminas?
Andzelika
Sveiki, Domina VDU universiteto programa "Menų istorija kritika ir medijos". Kokios yra stojimo taisyklės ir mažiausias konkursinis balas vf? Mano balas 5,9. Bet kvietimo į studijas negavau. Ačiū.
Maja
Ar neišlaikius egzamino, bet galutinis pažymys teigiamas. Reikia perlaikyti egzaminą?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]