DEV

Klausimai apie VDU

VDU
Sveiki , norėjau pasiteirauti , jei vienas iš mano tėvų yra miręs , o aš noriu studijuoti Rytų Azijos šalių kalbas ir kultūrą ar galiu gauti kažkokias lengvatas ir jei taip , tai maždaug kokias . Ačiū. Sveiki, studentams lengvatos gali būti suteikiamos dėl apgyvendinimo, skiriant socialines stipendijas ir pan. Dėl detalesnės informacijos siūlau kreiptis į VDU Studentų reikalų tarnybą S. Daukanto g. 27 (210–212), 44249 Kaunas, tel.:(8 37) 327 977, (8 37) 751 175. :)
VDU
sveiki norejau paklausti apie studiju programa "Tarptautinės politikos ir vystymo studijos" anglu kalba. ar galetumete supazindinti, kur galima rasti darba ir dirbti baigus šias studijas ? :) kadangi kitur interneto jokios info apie tai neradau Sveiki, Tarptautinės politikos ir vystymo studijų bakalauro studijų programos absolventai galės dirbti Lietuvos ir užsienio valstybių viešojo sektoriaus institucijose, nacionalinių valstybių ambasadose, konsulinėse įstaigose, nevyriausybinėse organizacijose, ES ir kitų tarptautinių organizacijų institucijose ir atstovybėse, privataus sektoriaus, taip pat žiniasklaidos ir kitose viešojo informavimo priemonėse, dirbti politiniais patarėjais ar apžvalgininkais. :)
Greta
Sveiki, su kokiu žemiausiu balu galima įstoti į viešąją komunikaciją?Be to, ar visų programų kainos maždaug vienodos?ačiū.
VDU
Sveiki, su kokiu žemiausiu balu galima įstoti į viešąją komunikaciją?Be to, ar visų programų kainos maždaug vienodos?ačiū. Greta, 2011 m. konkursinius balus, kurie yra orientaciniai, bei studijų kainas rasi čia http://www.vdu.lt/lt/studijos/priemimas-i-studijas-vdu :)
Greta
Laba diena,norėčiau pasiteirauti su kokiumažiausiu balu galima įstoti i teisę? (mokamą)
Tomas
Man taip pat idomu del stojimo i teise. Yra sansu istoti jeigu nelaikiau istorijos? Laikiau valstybini anglu - 79, valstybini matematikos - 9 ir mokyklini lietuviu - 9.
Viktorija
Ar galima studijuoti prancūzų kalbą gretutinėse studijose nesimokius prancūzų mokykloje?
karolina
norejau paklausti su kiek skolu meta is universiteto? kaip jos skaiciuojasi?semestrui?metams? ar kursui?
Livetq
Sveik, kiek radau tai yra literatūra ir spauda, bet tai tik magistrantūros studijos. O bakaklauro nėra šios specialybės?
Liveta
Sveiki, literatūra ir spauda tik magistrantūros studijos ar yra ir bakalauro?
ppppp
Laba diena. Norėčiau paklausti kokių egzaminų reikėtų norint stoti į antropologiją ir kokios darbo galimybės Lietuvoje. :)
Rosita
Kokius egzaminus reikia laikyti norint Įstoti į Dantų technikus? Kiek apytiksliai reikėtų surinkti,kad įstotum į apmokamą ir kiek, kad į mokamą?
Grazina
VDU yra visiskai panaikintos neakivaizdines studijos nuo 2011m ar as kazka ne taip perskaiciau? O kaip del etnologijos studiju 2012m metais nesusirinko grupe? Bet sios studijos nebuvo panaikintos, tai jei 2013m bus pakankamai stojanciu tai ir studijos vyks?
Gintare
Sveiki, Pabaigiau bakaluro studijas Vytauto Didziojo universitete, svarstau apie antra bakalaura, norejau paklausti, kokia studiju trukme norint studijuoti nauja specialybe, ar ji sutrumpeja, ar tebera 4i metai ?
Mandarinas
Sveiki. Radau, kad į biochemijos studijas reikia chemijos, biologijos ir lietuvių kalbos egzaminų bei matematikos pažymio. Bet kodėl lama bpo skaiciuklėje man skaičiuojant konkursinį balą reikšmės turi matematikos egzaminas (įrašius bet kokį skaičių į matematikos egzamino langelį konkursinis balas gerokai pakyla). Tai truputį neaišku. Galbūt 2012 metais stojimui į biochemiją turėjo įtakos ir matematikos egzaminas? Ačiū.
Paula
Sveiki. Stojant į teisę turėsiu laikyti lietuvių, anglų ir istorijos egzaminus ir, kiek supratau, reikia matematikos metinio pažymio. Noriu paklausti, man geriau pasirinkti laikyti tos matematikos egzaminą ar visgi išlaikytas egzaminas neduos daugiau pliusų nei tiesiog metinis B lygio pažymys stojant?
llll
Sveiki,norėčiau paklausti koks stojamasis balas į Tarptautinės politikos ir vystymo studijas?
Sandra
Sveiki, studijavau pirmame kurse viešąjį administravimą, bet po pirmo semestro mane išbraukė iš sąrašų, nes gavau tris skolas. Norėjau pasiteirauti, ką man dabar daryti? Nes per šių metų bendrąjį priėmimą į studijas norėčiau vėl stoti į tą pačią specialybę. Ar mane priims? Kiek žinau, tai priima į laisvuosius klausytojus, kol išsitaisoma bent viena skola ir tada vėl į studentų sąrašus įtraukia. Bet kada man reikia mokėti už skolas? Ir ar reikia eiti į dekanatą tvarkytis kokius dokumentus prieš registruojantis į bendrą priėmimą? Iš anksto ačiū už atsakymą.
Monika
Laba diena Esu dar tik moksleivė, tačiau už poros metų planuoju studijuoti vadyba. Noriu paklausti į kokius mokslus man reiktų akcentuoti dabar? Kokioms pamokoms reiktų skirti daugiausia dėmesio? :)
Zmogus
Sveiki,norėjau paklausti,ar stojant į Jūsų universitetą 2015m. į biotechnologijas,galima įstoti į valstybės finansuojamą vietą su anglų k. metiniu pažymiu(beje,ar galima vietoj chemijos laikyti fizikos egzaminą,o chemijos tada būtų metinis pažymis,nes pagal Jūsų žurnaliuką suprantu,kad galima,tik norėčiau pasitikslinti.) Ir kita-ar galima 2015m. įstoti į vf vietą su mokykliniu liet.k. Labai ačiū.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]