DEV

Klausimai apie ISM priėmimą

ISM universitetas
Labas, Benai! Stojant į mūsų universitetą su 18 ir daugiau konkursiniu balu, gaunama stipendija ir ji yra skiriama visam bakalauro studijų laikotarpiui. Netenkama stipendijos tik tada, kai tavo studijų vidurkis yra žemesnis už kurso vidurkį. Jei dar turėsi klausimų, drąsiai rašyk čia arba į bs@ism.lt Sėkmės!
ISM universitetas
Tau labiausiai tiktų Tarptautinis verslas ir komunikacija, nes nelaikai matematikos egzamino, tiesiog ims metinį pažym ir šioje programoje jos yra mažiausiai, tik pusę metųį. Iš kalbų ima tik vieną, egzaminą ims, nes laikai anglų egzaminą, tam, kad gautumei valstybės finansuojamą vietą konkursinis balas turi būti 20,20 ir daugiau arba jei pusiau valstybės finansuojama vieta 18 ir daugiau Sėkmės!
Ieva
Sveiki, norėjau pasiteirauti, ar stojant motyvacinis laiškas prideda nors kiek balų?
ISM universitetas
Sveika, Ieva. Motyvacinis laiškas neprideda balų, tiesiog jis yra tam, kad įtikintumei kodėl būtent tu verta studijuoti ISM Vadybos ir ekonomikos universitete. Sėkmės!
Petras
Koks minimalus konkursinis balas buvo i finansu studijas praeitais metais?
KKKK
Ar imanoma istoti i vnf su 5.11 balu ? Ar net nebandyti ?
ISM universitetas
Sveiki! Petrai, minimalus konkursinis balas praeitais metais stojant į finansus buvo 9. KKK, labai tavo yra mažas konkursinis balas, šiais metais galima įstoti su minimaliu konkursiniu balu 12. Sėkmės! Jei dar turėsite klausimų, rašykite čia arba į bs@ism.lt
Aistė
Sveiki. Jei nelaikiau istorijos egzamino ar bandyti stoti per pagrindinį priėmimą ar laukti papildomo priėmimo ir tik tada siųsti prašymą? Ir ar apskritai yra šansų pakliūti į tarptautinį verslą ir komunikaciją Kaune per papildomą priėmimą? Taip pat ar tuomet galima būtų gauti stipendiją? Iš anksto ačiū!
ISM universitetas
Labas, Aiste, Rekomenduojame vistiek bandyti stoti per pagrindinį priėmimą. Jei pagrindinio Lama priėmimo metu nepavyks gauti finansuojamos vietos, galite bandyti ir papildomą Lama priėmimą, jo metu skirstomos likusios finansuojamos vietos. Norint įstoti į tarptautinį verslą ir komunikaciją pagrindinis reikalavimas: minimalus balas - 12. Taigi, jei konkursinis balas didesnis, tikrai turėtumėte įstoti. Jei turėsite dar klausimų, drąsiai rašykite. Sėkmės!
Ieva1
Sveiki,LAMOJE, prie pridėtinės, papildomos informacijos (dėl papildomų balų) yra vienas pasirinkimo variantas "Esu Lietuvos Junior Achievement kūrybinių industrijų verslo idėjos konkurso dalyvis". kai pirma pildžiau Lama šio pasirinkimo nebuvo, todėl mokyklos parengtame mano papildomų dalyvavimų lape, nėra įrašytas šis konkursas. tačiau aš jame dalyvavau. Ekonomikos mokytoja, kuri ir parengė visą raštą yra išvykusi ir grįš tik rugpjūtį. Jei įstojus ir paprašius dokumentų apie dalyvavimo šiame konkurse patvirtinimo, netiks elektroniniame pašte esantys duomenys ir pats parengtas darbas?
ISM universitetas
Laba diena, Ieva1. O Jūs už dalyvavimą nesate gavusi jokio pažymėjimo ar diplomo?
Džiugas
Sveiki, turiu keletą klausimų: 1) Ar įstojus į visiškai mokamą vietą, tačiau turint aukštą vidurkį ir išgriuvus kitiems, kas įstojo su stipendija įmanoma ją gauti? 2) Ar įmanoma kitais metais perlaikius egzaminą ir išlaikius jį geriau, surinkius didesnį nei 18 balą įstoti į antrą kursą, prasimokius pirmąjį, kaip mokamą? 3) Ar tikrai įstosiu su ~16,5 balu į mokamą vietą? Dėkoju už atsakymus iš anksto :)
ISM universitetas
Laba diena, Džiugai, 1) Jei mokotės labai gerai, turite aukštą vidurkį, o tie, kurie įstojo su aukštu vidurkiu ir turi stipendiją, bet ją praranda, tai gauna kitas studentas, kuris neturi studijų krepšelio, bet labai gerai mokosi. 2) Taip, galima 3) Taip tikrai įstosite Jei turėsite klausimų, rašykite čia arba į bs@ism.lt Sėkmės
Rokas
Sveiki,mano konkursinis balas yra 17,56. Kokie mano sansai istoti i ekonomika ir politika? Taip pat esu islaikes ielts 6,5 ir baiges Junior Achievement programa "ekonomika ir verslas", ar tai turetu itakos mano konkursinio balo padidejimui?
ISM universitetas
Labas, Rokai! Tu įstosi į Ekonomiką ir politiką tokiu balu į mokamą vietą. IELTS nieko neprideda, jokio balo, o Junior Achievement prideda +0,25 balo prie tavo konkursinio balo. Tai jeigu čia tavo konkursinis balas yra be Junior Achievement , tai dar prisidėk jo balą, turėtų būti didesnis jau balas. Jei turėsi dar klausimų drąsiai rašyk čia arba į bs@ism.lt Sėkmės !
Rasa
Sveiki, aš neturėjau istorijos valstybinio egzamino, bet turėjau anglų, tai nusprendžiau stoti per papildomą priėmimą. Tada labai padidėja mano konkursinis balas (jei gerai supratau, tada ima istorijos metinį ir anglų valstybinį vietoj jos) Dabar aš nelabai suprantu kaip dalyvauti tam papildomam priėmime. Jūsų svetainėje rašo REGISTRACIJA ČIA, aš užsiregistruoju ir tada išmeta langą, kuriame tiesiog daug nuorodų į jūsų svetainę, nors anksčiau man toje vietoje prašydavo paso duomenų jau ir t.t. nelabai suprantu, gal pavėlavau kažkaip? nors į papildomą priėmimą lyg ir dar neturėčiau vėluoti.
ISM universitetas
Laba diena, Rasa, ISM papildomo priėmimo (kuris vyks nuo rugpjūčio 5 dienos) metu galite stoti su anglų kalbos egzamino pažymiu, tuomet istorijos bus imamas metinis pažymys. Prašau El. paštu bs@ism.lt atsiųskite mokyklos baigimo atestato priedą su pažymiais, paskaičiuosime konkursinį balą bei aptarsime Jūsų studijų galimybes. Sėkmės!
Samanta
Laba diena, norėjau paklausti kaip yra dėl "Junior achievement" programos baigimo. Jūsų puslapyje rašo, kad reikia baigti su pagyrimu. Tai jei aš mokykloje baigsiu šią programą ji negalios? Nes mokytoja sakė, kad norint gauti su pagyrimu reikia laimėti kažkokį konkursą šioje programoje.
ISM universitetas
Laba diena, Samanta Taip reikia baigti su pagyrimu. Jei turėsite daugiau klausimų, rašykite į bs@ism.lt arba klauskite čia. Sėkmės!
Artur
Laba diena, noreciau suzinoti kokia kalba vyksta paskaitos Finansu studijoje? Lietuviu ar anglu?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]