DEV

Klausimai apie ISM priėmimą

ISM universitetas
miss rašė: Pagal mane skirtumas tas kad vf nieko nereiks moket. O vnf/st reiks moket (studiju kaina -3892lt) ar as ne taip suprantu?
Vf dydis taip pat yra 3892 Lt, ar bus visiškai nemokama, priklauso nuo pačių studijų kainos. Tiek turint vf, tiek vnf/st modelis yra vienodas: studijų kaina - 3892 Lt.
Jonas
Sveiki, jeigu stojant per išankstinį stojimą vietą gavau ir pasiūlymą studijuoti dalinai finansuojamas studijas taip pat, tačiau egzaminus islaikiau labai prastai ir koef. yra ~4. Ar vieta(kad ir mokama) išlieka man universitete? Su kokiu mažiausiu balu galiu toliau išlaikyti man skirtą vietą universitete?
ISM Universitetas
Jonas rašė: Sveiki, jeigu stojant per išankstinį stojimą vietą gavau ir pasiūlymą studijuoti dalinai finansuojamas studijas taip pat, tačiau egzaminus islaikiau labai prastai ir koef. yra ~4. Ar vieta(kad ir mokama) išlieka man universitete? Su kokiu mažiausiu balu galiu toliau išlaikyti man skirtą vietą universitete?
Laba diena, Jonai, Jums skirta vieta universitete išlieka, tačiau gali keistis Jūsų finansavimo tipas. Parašykite savo egzaminų rezultatus adresu bs@ism.lt ir suteiksime Jums visą išsamią informaciją.
Algirdas
Sveiki, Rašiau elektroniniu paštu Jūsų universiteto atstovei ir sužinojau, jog stojant į ISM pagal 100 talentų programą yra reikalaujama 9.2 ir didesnio konkursinio balo. Šiandien, pasirodžius egzaminų rezultatam, pasiskaičiavęs įsitikinau, kad mano konkursinis tenkina anksčiau minėtą salygą (daug naudos davė sertifikatas, suteikiantis 0.15 papildomų balų). Iškilo klausimas: kaip reikėtų pildyti lamabpo prašymą ir kaip būtent reikėtų pateikti mano turimą sertifikatą, kad įstoti į 100 talentų programa finansuojamą vietą ISM?
ISM universitetas
Laba diena, Pirmiausia, sveikiname sėkmingai išlaikius egzaminus! Pildant Lama Bpo prašymą reikėtų pirmu prioritetu rinktis norimą studijų programą su finansavimu vnf/st (valstybės studijų stipendija), antru prioritetu tą pačią studijų programą vnf (valstybės nefinansuojamą). Jei norite aplikuoti į kelias programas, tuomet pirmiausia jas išvardinti visas su vnf/st, ir tik po to tas pačias programas vnf. Pildant Lama Bpo prašymą vietoj „Vadyba. Inovacijos. Technologijos“ paskaitų ciklo sertifikato, reikia pasirinkti moksleivių universiteto baigimo pažymėjimo laukelį (papildoma informacija - papildomas išsilavinimas - pridėti - turiu ISM moksleivių universiteto baigimo pažymėjimą). Jei kiltų daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės bs@ism.lt
Povilas
Ar galite paaiškinti šią informaciją. " Jei stojančio asmens matematikos metinis pažymys, perskaičiavus į B lygį, mažesnis arba lygus 6, asmuo privalo išklausyti 3 ECTS kreditų apimties studijų dalyką." Ačiū
ISM Universitetas
Povilas rašė: Ar galite paaiškinti šią informaciją. " Jei stojančio asmens matematikos metinis pažymys, perskaičiavus į B lygį, mažesnis arba lygus 6, asmuo privalo išklausyti 3 ECTS kreditų apimties studijų dalyką." Ačiū
Povilai, jei Jūsų matematikos dvyliktos klasės metinis pažymys, perskaičiavus jį į B lygio pažymį (jeigu buvo A lygis) yra 6 arba mažesnis, Jums pirmo kurso, pirmame semestre reikia klausyti papildomai išplėstinės matematikos kursą, siekiant sustiprinti Jūsų žinias. Jei kiltų daugiau klausimų, kreipkitės bs@ism.lt.
Monika
Sveiki, Noriu paklausti: jei šiemet įstočiau ir negaučiau jokios stipendijos, ar yra kokia galimybė, gerai mokantis, gauti dalinį finansavimą kitais studijų metais?
ISM Universitetas
Monika rašė: Sveiki, Noriu paklausti: jei šiemet įstočiau ir negaučiau jokios stipendijos, ar yra kokia galimybė, gerai mokantis, gauti dalinį finansavimą kitais studijų metais?
Monika, stipendijos yra peržiūrimos kas metus, taigi jei Jūsų studijų rezultatai yra geri, po pirmų metų galite gauti studijų stipendiją. Taip pat, kas pusę metų galite pretenduoti į įvairias papildomas stipendijas už aktyvią veiklą. Visą informaciją apie esamas stipendijas galite rasti www.ism.lt/bs/finansavimas. Jei turite daugiau klausimų, galite drąsiai kreiptis bs@ism.lt.
Anonimas
Sveiki, Neseniai gavau Lietuvos Junior Achievement diplomą, nurodantį, jog baigiau programą "Ekonomika ir verslas". Tai turbūt yra diplomas be pagyrimo ir noriu paklausti, ar už šitokį pažymėjimą gaučiau papildomų balų stojant į Jūsų universitetą , ar ne? Ačiū už atsakymą :)
ISM universitetas
Anonimas rašė: Sveiki, Neseniai gavau Lietuvos Junior Achievement diplomą, nurodantį, jog baigiau programą "Ekonomika ir verslas". Tai turbūt yra diplomas be pagyrimo ir noriu paklausti, ar už šitokį pažymėjimą gaučiau papildomų balų stojant į Jūsų universitetą , ar ne? Ačiū už atsakymą :)
Papildomi balai už Junior Achievement vietas skiriami šiais atvejais: -Esu gavęs Lietuvos Junior Achievement pažymėjimą su pagyrimu; -Esu Lietuvos Junior Achievement tarptautinio mokinių bendrovių konkurso nugalėtojas/prizininkas; -Esu Lietuvos Junior Achievement respublikinio mokinių bendrovių konkurso dalyvis; -Esu Lietuvos Junior Achievement respublikinio mokinių bendrovių konkurso nugalėtojas/prizininkas; -Esu Lietuvos Junior Achievement respublikinio kompiuterinio modeliavimo nugalėtojas/prizininkas. Jei turite daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės bs@ism.lt.
Justas
Ar yra įmanoma perstoti į ISM antra kursą? tarkim iš KTU
ISM universitetas
Justas rašė: Ar yra įmanoma perstoti į ISM antra kursą? tarkim iš KTU
Laba diena, taip, Justai, įmanoma. Jums reikėtų atsiųsti savo klausytų dalykų su įvertinimais išrašą adresu bs@ism.lt, tuomet galima įvertinti į kelintą kursą Jums būtų galima perstoti.
Inetha_
Sveiki, aš stosiu į ISM 2015m. 1. Norėčiau paklausti, koks turi būti mažiausiaus konkursinis balas, kad įstočiau į vnf ir nuo kada jau prasideda konkursinis balas skirtas vnf/st? 2. Ar visoms programoms yra tas pats skirtas konkursinis balas? 3. Ar verta stoti į ISM išankstinį priėmimą, jeigu nori stoti tik į vnf vietą? 4. Ar nesikeičia egzaminų dalykai ir jų kiekis nuo 2015m? Pagarbiai, Ineta.
Anonimas
ISM universitetas rašė: Justas rašė: Ar yra įmanoma perstoti į ISM antra kursą? tarkim iš KTULaba diena, taip, Justai, įmanoma. Jums reikėtų atsiųsti savo klausytų dalykų su įvertinimais išrašą adresu bs@ism.lt, tuomet galima įvertinti į kelintą kursą Jums būtų galima perstoti.
Sveiki, įdomumo dėlei paklausiu, ar atsiradus galimybei pakeisti universitetą minėtu atveju, yra šansas perstoti į valstybės finansuojamas studijas, ar tik į visiškai mokamas? Dėkui už atsakymą
ISM Universitetas
Anonimas rašė: ISM universitetas rašė: Justas rašė: Ar yra įmanoma perstoti į ISM antra kursą? tarkim iš KTULaba diena, taip, Justai, įmanoma. Jums reikėtų atsiųsti savo klausytų dalykų su įvertinimais išrašą adresu bs@ism.lt, tuomet galima įvertinti į kelintą kursą Jums būtų galima perstoti.Sveiki, įdomumo dėlei paklausiu, ar atsiradus galimybei pakeisti universitetą minėtu atveju, yra šansas perstoti į valstybės finansuojamas studijas, ar tik į visiškai mokamas? Dėkui už atsakymą
Priklauso į kelintą kursą Jums pavyksta persivesti ir ar stojate kaip nuolatinis studentas ar laisvasis klausytojas. jei kiltų daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės adresu bs@ism.lt
Inetha_
Sveiki, aš stosiu į ISM 2015m. 1. Koks turi būti mažiausiaus konkursinis balas, kad įstočiau į vnf ir nuo kada jau prasideda konkursinis balas skirtas vnf/st? 2. Ar verta stoti į ISM išankstinį priėmimą, jeigu nori stoti tik į vnf vietą? 3. Ar nėra jokių naujų pokyčių nuo 2015m?
Akvilė
Laba diena, norėjau paklausti, jeigu baigiu kolegiją (studijų kryptis finansai) ir vėliau noriu įgyti tos pačios studijų krypties bakalaurą, kiek metų tai užtruktų? kokia kaina būtų? ar galimas finansavimas? Galimos ištęstinės ir nuolatinės studijos? kuo skiriasi papildomosios studijos nuo ištęstinių? Ar baigusi papildomąsias studijas skaitysis, kad baigiau bakalaurą? Ačiū už atsakymą.
ISM universitetas
Akvilė rašė: Laba diena, norėjau paklausti, jeigu baigiu kolegiją (studijų kryptis finansai) ir vėliau noriu įgyti tos pačios studijų krypties bakalaurą, kiek metų tai užtruktų? kokia kaina būtų? ar galimas finansavimas? Galimos ištęstinės ir nuolatinės studijos? kuo skiriasi papildomosios studijos nuo ištęstinių? Ar baigusi papildomąsias studijas skaitysis, kad baigiau bakalaurą? Ačiū už atsakymą.
Akvile, siekiant gauti bakalauro laipsnį, Jums reikėtų klausyti dvejų metų trukmės išlyginamasias studijas. Studijos vyktų dieną, tai būtų nuolatinės studijos. Jei kiltų daugiau klausimų, drąsiai kreipkitės bs@ism.lt.
ISM universitetas
Inetha_ rašė: Sveiki, aš stosiu į ISM 2015m. 1. Koks turi būti mažiausiaus konkursinis balas, kad įstočiau į vnf ir nuo kada jau prasideda konkursinis balas skirtas vnf/st? 2. Ar verta stoti į ISM išankstinį priėmimą, jeigu nori stoti tik į vnf vietą? 3. Ar nėra jokių naujų pokyčių nuo 2015m?
Inetha, šiuo metu minimalus konkursinis balas nėra nustatytas. Vnf/st konkursinis balas kiekvienais metais yra skirtingas, kadangi priklauso nuo rezultatų kaip tais metais sekėsi laikyti egzaminus. Šiai dienai, kolkas niekas dar nėra pakeista. Tačiau tikėtina, jog prasidėjus mokslo metams vyks svarstymai ir korekcijos. Taigi, rekomenduočiau būtinai pasidomėti papildomai. Galite visada drąsiai kreiptis adresu bs@ism.lt.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]