DEV

Klausimai apie ISM priėmimą

Slipout
Ai dar ne visa info. Visi A lygiu, metiniai: matematika 10, anglų 10 , istorija 9. :D
ISM priėmimas
Slipout - trūksta lietuvių kalbos valstybinio egzamino pažymio.
Slipout
Bet studijos anglų kalba, tai kam jis ? Na lietuvių valstybinio egzamino rezultatas 91, o metinis 9.
Gabija
Mano konkursinis balas 20,2 - vadinasi man be prošvaisčių įstot į visiškai valstybės finansuojamą vietą?
Slipout
Valstybė visiškai nefinansuoja, tai daro tik universitetas. Valstybė tik dalį studijų kainos padengia. :)
Gabija
Na, gerai, ten žodžio valstybės nereikia :D turėjau omeny tiesiog į visiškai finansuojamą :)
ISM priėmimas
Slipout ir Gabija

kadangi jūsų konkursiniai balai panašūs, rašau abiem kartu:
Slipout balas yra 20.08. su tokiu (Gabijos taip pat) balu nemokamos vietos, deja, nesiūlome, tačiau VF (kuris, kaip Slipout teisingai pataisė, padengia dalį ISM studijų kainos) greičiausiai gausite, o taip pat galbūt ir nuolaidą - 25% ar 50%.
Slipout
O gal galima sužinoti kokie turi būti mokslų rezultatai, kad būtų galima gauti visišką finansavimą ?
Swishfoot
Kaip galima bus suzinoti, kad gavai visiskai finansuojama vieta? Per lama bpo turetu buti tik kvietimas, kaip suprantu. Ar galima kaip nors paskambinti situo klausimu nuo 23 dienos ir pasitikslinti, ar gavai visiskai finansuojama vieta?
Ana
Ar ISM universitetai šį šeštadienį veiks (dėl naujų studijų sutarčių pasirašymo)? Kaip supratau, penktadienį apie įstojimus paskelbs jau į vakarą, todėl tą pačią dieną sutvarkyti dokumentų nepavyks.:)
ISM priėmimas
Ana, taip, dirbsime - 9-15val.
Simas
Laba diena, ka daryti jei nespejau uzpildyti stojanciojo anketos? Ar dar galiu kazkaip bandyti stoti?
Simas
Laba diena, gal galite padeti, ka daryti jei nespejau uzpildyti stojimo prasymo internetu? Ar dar galiu kazkaip ji issiusti?
Swishfoot
Simai,
išsiųsti dabar nieko negali. Turėsi galimybę užpildyti prašymą tik per papildomą priėmimą. P.S. mano klausimas dar neatsakytas :D
emfi
Mane irgi domina Swishfoot'o klausimas :) Kur i kada galima bus suzinoti ar gavome visiskai finansuojama vieta?
ISM priėmimas
Swishfoot, atsiprašau.
LAMA BPO sistemoje galėsite pamatyti, kur įstojote ir ar gavote VF ar ne. Dėl ISM nuolaidų ar nemokamų vietų - skambinkite mums. konkursinę eilę sudarysime gavę įstojusiųjų sąrašus iš LAMA BPO.

Simai, Swishfoot teisus - dabar telieka laukti papildomo priėmimo. sekinte informaciją LAMA BPO. papildomas priėmimas prasidės rugojūčio 5d.
Vilius
Laba diena, koks yra minimalus balas įstojusiojo į ISM verslo vadybą vnf? Mane domina tik jūsų universitetas, tad norėčiau bet kokia kaina ten studijuoti. Kokios yra galimybės studijuoti jūsų universitete, nepraėjus antro ar trečio etapo? Mano balas viršija minimalų balą 9, tačiau nesiekia 18.
ISM priėmimas
Viliau

minimalus kviečiamojo balas - 6.
nepraėjus visų bendrojo priėmimo etapų galima stoti per ISM papildomą priėmimą, jei bus likę vietų.
tie, kurių konkursinis balas bus 9 ir daugiau, pasirašys sutartis iš karto.
Vilius
Ačiū už atsakymą. Aš supratau taip, jog neįstojus po trečio etapo, vyks ketvirtas etapas(ISM organizuojamas), kur bus galima įstoti su balu, kuris yra aukštesnis nei 9. Bet įstoti bus galima tik tuo atveju, jei bus laisvų vietų. Ar teisingai supratau?
Na, žodžiu, tikiuosi į bent vienos programos ištęstines studijas pakliūti, nes universitetas tai kietas :), net neabejoju, jog vertas mokamų pinigų.
Ai, o ar "finansai ir apskaita" studijų programa yra Vilniuje? Kažkur užmačiau, kad tik Kaune, bet dabar neberandu kur mačiau.
ISM priėmimas
Viliau
Dėkui:)
taip, papildomas priėmimas vyks, jei bus laisvų vietų, tačiau paparastai kelios tikrai būna.
Finansai ir apskaita vyks tik Kaune.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]