DEV

Romerio universitetas

ewa
Kokie dalykai reikalingi stojant i kriminalistyka?
ewa
gal neteisingai uzdaviau klausyma :D norejau paklaust kokius egzaminus reikia laikyti? ir kokiu dalyku metinius pazymius iskaiciuoja?
Administratorius
kriminialistika, žiūrim.. tai kad tokios bakalauro studijų programos nėra nei Romeryje,nei VU, nei kur kitur.Tačiau, bent jau aš įsivaizduoju, kad gali stoti į teisę ir policijos veiklą, o tada jau plėtoti savo studijas reikiama linkme :) mano siūlomu atveju tau reikės:
egzaminai:
Lietuvių k. Istorija Užsienio k. (anglų, vokiečių, prancūzų arba rusų k.)
metiniai dalykai:
Lietuvių k. Istorija Užsienio k. (anglų, vokiečių, prancūzų arba rusų k.)
Matematika

Nuo 2006 m. birželio 1 d. Vilniaus universitete pradėtas įgyvendinti projektas, kurio metu bus sukurtos tarpkryptinės plečiamosios MAGISTRANTŪROS kriminologijos studijos ir bus tobulinami doktorantų kaip būsimų dėstytojų šiose studijose gebėjimai. Projektą vykdo Vilniaus universitetas kartu su partneriu valstybės mokslo įstaiga Teisės institutu.
Emma
sveikas(-a),norejau paklaust,ar yra kazkoks skirtumas kokius egzaminus laikyciau,jei noriu cia stoti.Ir ar skiriasi koeficientai? valstybiniu ir mokykliniu egzaminu?nes 2007 m.''KUR STOTI?'' nieko neparasyta:)
Administratorius
visada geriau (su kaikuriomis išimtimis) laikyti valstybinį ir gauti 60 proc. nei iš mokyklinio devynis ar dešimt.Koeficientai, kai mokyklinius perskaičiuoja į šimtabalę, nesiskiria abiems.
Greta
ar romerio universitete galima studijuoti vadyba? ar kazka panasaus su ja?
bolia
norint stoti į kriminalistiką reikia baigti aukštąjį stoti i policijos mokykla ten atsimokyti 3 mėn. įvadinio kurso ir tada gali rinkis būti kriminalistu ar dar kuom nors, nes šiuo metu Lietuvoje nėra mokyklų kurios mokytų kriminalistų. Norint daugiau info http://www.policija.lt/mokykla/
bolia
Ir šeip Romerio universitetą naikina!
Administratorius
kol kas, bent jau oficialių žinių, kad naikintų- nėra..

Greta, taip yra, viešasis administravimas ir vadyba
Gretautas
kaip suprasti, ji NAIKINA?
bolia
Kad jis neberuoš studentu.
bolia
Bet gali būti, kad aš klystu.
vaida
as noriu stoti i policija,bet nzn ar mane ten priimtu...siaip man sirdies uzesiukas buvo,bet dbr lyg nera..o labai atsizvelgia i sveikata? :) sakoma jog kabinas uz kiekvieno kabliuko...
bolia
Ar tu tinkama turi nuspresti Centrinę medicinos ekspertizės komisiją (CMEk) o daugiau info tai http://www.policija.lt/mokykla/
Administratorius
priklauso nuo to, koks tas ūžesiukas, funkcinių ūžesiukų kiekvienam jaunam žmogui gali rasti, tiesiog reikia išsamesnio širdutės tyrimo ir gydytojo išvados.
O Boliai pasakysiu, kad jis skleidžia erezijas, nes niekas nieko artimiausiu metu NENAIKINA :)
bolia
Nu būna, kad zmonės klysta :)
Ingrida
kodel stojant i Mykolo Romerio universiteta stojant i teises ir policijos veikla yra maziausi balai? :)
Administratorius
nes mūsų šalyje, kaip rodo visuomeninės apklausos, ponai policininkai turi ne itin puikiausią reputaciją. Siūlau tais nedideliais balais naudotis ir įgyti puikų aukštąjį išsilavinimą, nes tikiu, kad per ateinantį dešimtmetį reikalai turėtų šioje srityje pasitaisyti
bolia
Kaip galima tapti finansiniu nusikaltimu, stt ir kitu tarnybu darbuotoju? :)
Administratorius
reikia baigti su teise susijusią specialybę, paskui darbintis ten

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]