DEV

Romerio universitetas

fėja
reg, kažkaip labai abejoju dėl teistumo panaikinimo, na bet gal ir panaikina, bet nemanau kad galima stoti, nes taigi klausinėja ir tikrina duomenų bazėse ar artimieji nėra teisti, tai būtų šiek tiek nelogiška
Simona
Laba diena,noreciau paklausti norint istoti y policija,ar butu imanoma tarkim pasiemi laikyti lietuviu valstybini,anglu mokyklini,o is torijos ne,nes man tokia situacija kad istorijos neemiau tik geografija pasiemiau vietoj jos,ar butu imanoma istoti? aciu uz atsakyta klausima ;)
Darja
Labukas. Buciau labai dekinga, jesi kas padetu suzinoti, kur galima stoti baigus Vilniaus kolegija? Turiu omeny gal kur yra klokie lengvagtai baigusiems :) ? Gal galima stoti iskarto i magistratura? Is anksto aciu
rutaa
Mano balas 9.88. Ar sut okiu istociau i Verslo informatika?
K&L
Sweiki, as norėčiau ištikrųjų sužinoti kokių egzų as dalykų reikia stojant į kriminalistiką(balistika)nes nei MRU nei kokiame kitame tinklapyje nieko nerandu.:( būčiau labai dėkinga jai kas nors pasakytų
Greta
norejau paklaust o mokimo dalyko pzw matematikos reikia A lygio pazimio?
Ruta
Norejau paklausti, norint stoti i Romerio universiteta. Kokiu dalyku reikia? ir kokie ivertinimai turi buti metinio, egzaminu rezultatai. Metinis vidurkis? Aciu.
Justina
daugiausiaj man reikejo uzsienio kalbos, istorijos ir lietuviu :D, islaikiau taip-95, 70, 90, o vidurkis buvo apie8. ir istojau i VA, 43 vieta, vf. panasiu balu atrodo reikia ir i teise ;). na o i teise ir valdyma reikia geresniu(norint istot i vf)... ;)
Lukas
kokie egzaminai,bei ju islaikymo procentai reikalingi norint Romerio universitete studijuoti teise? bei kokie vidurkiai reikalingi?
vika
kokiu egzu ir kokiu ivertinimu reikia notint istot i finansu ekonomika?padekit prasau...
sunshinereal
sveiki.mane domina kokius egzaminus ir kiek minimum procentu reik juos islaikyt, norint stoti i riomeri ar vu studijuoti teise?is ko galima surinkti papildomu balu?kaip tenais su valstubes finansuojamomis vietomis?reik 100% islaikyt egzus?ir ka galetumete pasakyti apie tardytojos darba\specialybe?ar galima greit surasti darba baigus studijas?ar reik dometis policijos akademija?gal zinote atlyginimo dydi?
sunshinereal
ku kuu!laukiu informacijos!aciu!
Asta
juk mru universitete dar tikslaii nenuspresta ar bus teises ir ikiteisminio tyrimo studijos, o reikia tai lietuviu kalbos, anglu ir istorijos ;)
Asta
I VU teise istoti lb sunku, i vf reikia super geru balu, i mokama zinoma tokiu aukstu nereikia, as mokausi mru bet zadu iseiti nes didele teisininku perprodukcija, i mru istoti lengviau nes ten yra daug teises rusiu, sunkiausia istoti i grynaja teise ir teise ir valdyma :) kaip pavyzdys mano balai Lietuviu kalbos 30% (lb prastai) anglu ir istorija po 80%, tai as istoju jau tik i mokama, ir jau link galo ;) sekmes apsisprendziant :P
chuck
kur mokoma teise ir policijos veikla vilniuje ar kaune?
sunshinereal
aciu uz demesi.=) na, pas mane balai geresni(neisizeisk) ir todel noriu papulti i valstybes finansuojamas vietas.idomu kokie egzaminai vertinami labiausiai.o ka galetum pasakyti apie destytojus?prasau,papasakok apie destyma,ju bendravima na ir pan.=)aciu.
sunshinereal
asta, beje, o ka turejai omeny sakydama kad didele teisininku perprodukcija?kaip tai suprasti?
woe...
lb idomu jai noreciau studujuot kriminalistika ar kazka pan. ar reiklaningas matematikos egzaminas?
agam...
ar stojsant i kriminalistika reikia matiekos agza baikt?arba jai i TEISĖ IR POLICIJOS VEIKLA stoji ar reik matiekos?
Asta
1 atsakymas teises ir policijos veiklos mokinama Kaune :D
i teise stojant matematikos nereikia :) na del perprodukcijos, mano nuomone kaip pvz grynosios teises yra 6grupes po 30 zmoniu, jau 180, o kur dar teise ir valdymas, teises ir muitines veikia, teise ir penitencine, na i jas priima maziau, bet vistiek, rinkoje per daug teisininku:)o juk dar dvi naujas sakas susijuses su teise kuria, kam reikia teises ir iki teisminisi tyrimas, jei jau yra policijos veikla, o destytojai tai gana draugiski, kiek pasitaike, yra kirvuku, yra atlaidesniu, bet ka zinau , man atrodo kad stengiasi del savo darbo, o tai tu jau baigus mokykla sunshinereal, tai ko siais metais nestojai? ;)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]