DEV

Romerio universitetas

Asta
ir dar, nepamirskit kad yra teises ir vakarines, ir neakivaizdines studijos, ten ir nemazai mokosi teise ;)
sunshinereal
nustebsi asta, bet as dar tik desimtoke besirenkanti dalykus 11-12kl.=) domiuosi kad veliau ko nepritruktu..mokausi gan gerai,stengiuosi kad moksla veliau apmoketu valstybe kadangi paciam manau yra per brangu.o tavo nuomone jei yra per daug teisininku tai ir darba lietuvoje susirasti sunkiau?gal zinai kaip yra vertinami lietuviai teisininkai uzsienyje?ir kaip del tu teisininku algu?ar jie gauna lb daug ar lb mazai?
Asta
Pirmas dalykas gali mokytis kad ir desimtukais, bet neteik kad baigsi geriau negu as :) nes kai sako kai daug nori tai mazai gauni :p na jei tu nori studijuoti teise tik del geros algos,tai galiu nuvilti,daug kas galvoje tik gave diploma taps baisiai svarbiais advokatais ir panasiai, realybe kitokia, nori pinigu, stok i medicina, ta specialybe tau ju atnes :P be to nuo kito metu dalinai vf vietu neliks, todel mokykis dar daugiau kad gautum tuos issvajotus 100 :P tik faktas kad kalikai taip ir lieka vidurines pazibom ;) O univere tau reikia jau gero mastymo ;)
sunshinereal
sveika.as ne kalike bet gaunasi gerai mokytis.tuom dziaugiuos.=) tik del algos rimtai mastau nes medicina tikrai netraukia.=( advokate but nenoriu,noriu tardytoja tapti.psichologijos ir gero mastymo misinys.=)
Aušrinė
Kokių egzaminų reikia norint stoti į MRU / bankininkystę arba ekonomiką?
Ir maždaug kokie rezultatai turėtų būti, kad realus šansas įstot? Ačiū:)

p.s. ar išlaikytas ekonomikos testas turi čia kažkokių pliusų?
ziva
labas, noriu stoti i mru teise ir policine veikla. bet niekur nerandu tikslios informacijos del brandos egzaminu pasirinkimo tai specialybei. t.y ar valstybini ar mokyklini laikyti egzamina, arteja egzaminai o as vis bandau apsispresti ka daryti.
paulius
sveiki,norejau paklaust ar imanoma butu istoti i romeri,teises studijas mokamas su tokiais egz: Lietuviu M5,Anglu M7,Istorija M9 ? ar geriau persilaikyt istorija ir anglu i valst ir tada bandyti ?
asi
Univerui reikia valstybiniu egzu, paprasta kaip du kart du, jei istoji i univera su mokykliniais, gal reikia susimastyti tada ar ji tikrai galima universitetu vadinti. I mokamas studijas su tokiais pazymiais vargiai istosi, nebent neakivaizdziai.
Wowere
Sweiki,baigiau pasienio mokykla,dbr esu pareigune. Siais metais ketinu stoti i teise ir policijos weikla. Taciau man sake,kad sis fakultetas kaune dbr yra padarytas kaip kolegija ir ten nera uniwersitetinio issilawinimo. Ar tai tiesa?
eglee
labu:) norejau paklausti klausimo, kuris jau metus laiko mane kankina?:D studijuoju lzuu ekonomika, kitais metais turesiu ekonomikos bakalauro diploma, bet magistrantura ziauriai noreciau i romeri i policijos veikla(ten panasiai skamba) ar yra sansu istot?kiek metu mokytis reiktu?ir kokia kaina butu? labai aciu uz atsakyma is karto:)
vaidas
kokiu egzaminu reikia norint ystoti y pasieniecius?
Woweryte
Waidai,I pasienieciu sule istot nesunku. Pagrindas lietuwiu,uzsienio kalba ir istorija. Be siu dalyku as dar laikiau matieka ir biologija. Ir aisku kuo geriau islaikai,tuo geresnis reitingas
chmm
kaip manote,kokiais rezultatais tureciau islaikyt matematikos,lietuviu ir anglu kalbos valstybinius egzaminus kad istociau i finansu ekonomika,dienines,nemokamas studijas?
Juoda
Sveiki :) ar reikia chemijos egzamina islaikyt norint i kriminalistika istot? ar uztenka tik metinio pazimio?
Emule
Sveiki.Norejau suzinoti ar stojant i Teise ir policijos veikla svarbu kuno kultura, nes as tuejau didele stuburo trauma.jis buvo luzes tosdel negaliu matlikti kulvrsciu ir t.t
Vaida
Sveikučiai:) norėčiau konsultacijos:D tai va dabar esu 11 klasėj,kitais metais egzaminai,ruošiuos laikyti lietuvių(valstybinį),istoriją(valstybinį) ir informatiką(mokyklinį)kaip manot ar nepadarysiu klaidos nelaikant užsienio klb?seip mano vidurkis 8,5 manau jei islaikysiu toki,istoti galimybe tikrai turesiu?juk bus metinis pažymys tos užsienio klb.beje kaip ten su ta kuno kultura,ar reikia įskaitą mokykloje laikyti ar nebūtina?juk buna patikrinimas jau stojant i MRU,ar ne?
Ingrida
Sveiki.:) As cia kaip ir daugelis galvoju stoti i teises ir policijos veikla. O po to i kriminalistika. Gal yra cia istojusiu? noreciau kad parasytumete kaip ten kas. Nes greit reiks apsisprest. Ir ar sunku praeiti medicinine? :)
Beje, ar dideliu egzaminu rezultatu reikia norint istoti?
Buciau dekinga jei atrasytumet.;)
Gintare
o jei nelaikai užsienio kalbos egzo tai i policija neistosi?
tepsiuke
Sveiki:) Noreciau paklausti kaip ten tie reikalai romeri teisingiau kauno viesajame fakultete apie teise ir pasienio veikla? gal kas ja studijuojate? jei taip gal kartais galetumete man papasakoti ka nors issamiau parasydami man el laiska i mano el pasta buciute@gmail.com
Do.
Sveiki, teisininkai. :) Na, aš dar tik 10tokė, bet gal galit pasakyt, kokius dalykus be lieuvių, istorijos, užsienio kalbos ir matematikos turėčiau pasirinkt profiliniam mokyme, jei į Romerį noriu stot? Tikslios srities dar nežinau, bet man atrodo, kad nėra labai didelio skirtumo..

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]