DEV

Romerio universitetas

Asta
Laba diena. Esu VU GMF molekulines biologijos absolvente. Mane domina magistranturos studijos jusu universitete, studiju kryptis - molekuline biologija ir biotechnologija. taip pat, aplinkosaugos organizavimas. Noreciau suzinoti
Labas vakaras, baigiau vdu socialini darba, noreciau paklausti, ar galeciau pas jus magistraturoi pakeisti mokymo programos krypti, nu pvz:su teise ka nors susija,ir noreciau studijuoti neakivaizdziai.gal galetumete isvardinti i kokias programas tureciau galimybe istoti? ar priimsite studentu i valstybes finansuojamas vietas, ar pusiau finansuojams? Dar domina dokumentu priemimo taisykles. Kiek suprantu i magistranturos studijas studentas dokumentus turi pristatyti individualiai i aukstaja mokykla?? Nera bendrojo priemimo?? Po mokslo reformos visiskai susipainiojau, girdziu daug skirtingu nuomoniu, o tikslios informacijos internete nerandu. Aciu uz jusu atsakymus. ir dar norejau paklaustio ar bakalauro studijos neakivaizdziai yra valstybes finansuojamu, ar dalinai finansuojamu vietu? ir kokios butu specialybes?

Asta
Labas vakaras, baigiau vdu socialini darba, noreciau paklausti, ar galeciau pas jus magistraturoi pakeisti mokymo programos krypti, nu pvz:su teise ka nors susija,ir noreciau studijuoti neakivaizdziai.gal galetumete isvardinti i kokias programas tureciau galimybe istoti? ar priimsite studentu i valstybes finansuojamas vietas, ar pusiau finansuojams? Dar domina dokumentu priemimo taisykles. Kiek suprantu i magistranturos studijas studentas dokumentus turi pristatyti individualiai i aukstaja mokykla?? Nera bendrojo priemimo?? Po mokslo reformos visiskai susipainiojau, girdziu daug skirtingu nuomoniu, o tikslios informacijos internete nerandu. Aciu uz jusu atsakymus. ir dar norejau paklaustio ar bakalauro studijos neakivaizdziai yra valstybes finansuojamu, ar dalinai finansuojamu vietu?
ir kokios butu specialybes?

Rutta
Sveiki, noreciau studijuoti teise, zinau kokiu reikia valstybiniu egzaminu, bet noreciau suzinoti kokie turetu buti egzaminu rezultatai? Aciu.
jurate
labas norejau paklausti kokius egzaminus reikia laikyti norint istoti i medicinos universiteta
Karolina
Gal yra zinanciu kokiu dalyku reikia stojant i teise...? matematika reikalinga ar ne?
Greta
Laba diena. Aš Greta, mokausi dešimtoje klasėje. Esu tvirtai apsisprendusi baigusi 12 klasių stoti į teisę, advokato profesiją. Tačiau bėda ta, kad netiksliai žinau, kokius egzaminus reikia rinktis ir kokiu pažymiu reikia juos išlaikyti, jei noriu, kad priimtų. Jei kas žinot, parašykit, būsiu dėkinga gretalitauen@gmail.com
Greta
Laba diena. Aš Greta, mokausi dešimtoje klasėje. Esu tvirtai apsisprendusi baigusi 12 klasių stoti į teisę, advokato profesiją. Tačiau bėda ta, kad netiksliai žinau, kokius egzaminus reikia rinktis ir kokiu pažymiu reikia juos išlaikyti, jei noriu, kad priimtų. Jei kas žinot, parašykit, būsiu dėkinga gretalitauen@gmail.com
Greta
Mazyte
Ar stojant i teise,didele reiksme turi matematikos metinis pazymys?
Kristina
Norint istot i policija ar kriminalistika,butinai reikia mokytis Vilniuje? Ar yra galimybe ir kituose miestuose?
saulyte
sveiki noreciau paklaust ar butu imanoma istot i mru finansus su tokiais valstybiniais egzaminais : matematika,istorija,lietuviu. anksciau kiek ziurejau daug kur i finansus stojant ar ekonomika budavo galima pasirinkt ar rinktis anglu ar istorijos vbe...o dabar kaip yra?
Inga
ar būtų man tinkama specialybė M.Romerio universitete studijuoti varslo vadybą?
Dudlis
Ar galima tureti kokiu nusizeigimu stojant y policija?
Laura
Ar studijuojant teise, yra matematika? Jei yra kuriuose kursuose, ir ar daug jos ten? Kiek % reikia islaikyti egzaminus? Ar tinka matematikos b lygio pazimys ar reikia a lygio? Aciu labai uz atsakymus. ;)
|Domas
Ar labai sunku mokytis nemokamam? Kiek mokamas ir kaip ten?
Eglute
Kokiu egzaminu ir ju balu reikia stojant i teise?
Eglute
Eglute
Eglute
Eglute

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]