DEV

Romerio universitetas

Egle
kokiu egzaminu ir balu reikia stojant i teise?jei kas zinote rasykit eglute167@one.lt
Egle
kokiu egzaminu ir balu reikia stojant i teise?jei kas zinote rasykit eglute167@one.lt
Tadas
Sveiki..gal yra zinanciu su kokiu maziausiu stojamuoju balu pernai prieme i "teise ir muitines veikla" mokamas ir nemokamas studijas? ir gal girdejot atsiliepimu kaip ar lb sunku ten mokytis?
Gerda
sveiki;)kaip mnaote ar verta studijuoti fin.ekoomika MRU?istestine studiju forma?tai truks 6m....
ar geriua paimti kolegija, o po to islyginamasias?esu baigusi 1,5 kurso VU VVA.
aciu;)
berdziune
Sveiki, nors as dar jauna bet jau metas pasirinkti krypti norima, taigi gal gali kasnors parasyti kokiu egzaminu, ar mokomuju dalyku balu man prireiks stojant i Riomerio universiteta Psichologija?
tai didele svajone , beje zinau kad reikia matematikos ir pokolkas turiu is jos 9 bet stengiuosi desimtukui, ir ji man tikrai labai patinka
Natta
Sveiki visi. Reikia pagalbos.
Pastaruoju metu susidomėjau policijos veikla. Tai vat keli klausimai iškilo. Ar įmanoma būtų įstoti į MRU Teisę ir Pilocijos veiklą be istorijos egzamino? t.y. jei tas egzaminas 12 klasėje nebuvo laikytas?
ir pavyzdžiui tas CMEK'as, bei jo perejimas reikalingas tik tada jeigu aš stoju į policijos mokyklą? pvz baigusi mru teisę ir policijos veiklą galėčiau dirbti kad ir pvz ten kokiam STT, ar šiaip policijos nuovadoje neperejusi to cmek'o?
Apšvieskit, po visiškai pasiklydau..
Julija
Sveiki) esu deshimtoke,galvoju stoti i vieshojo saugumo fakulteta...
Kriminalistikos ir baudžiamojo proceso katedra
Policijos veiklos katedra
Valstybės sienos apsaugos katedra (1 ish 3) kur geriau? patarkite))
ir kokie egzaminai reikalingi?)) aciu
Hovavartas
Kuo MRU viešojo administravimo studijos yra paklausesnės nei kituose universitetuose? Kas skatintų mane rinktis labiau MRU, nei VDU, KU ar kt? Ar daug abiturientų renkasi būtent šią studijų programą?
Andrius
gal zinot riomerio atitikmenu uzsienio universitetuose kur galima butu studijuoti teise ir policijos veikla ar iskart kriminalistika? Jei zinote kur ieskoti ar esate jau rade buciau dekingas adrijuxaz@gmail.com
akvilegio
noriu i teise.kur stot i vdu ar mru?
Tomas
Sveiki , kokius egzaminus man reiktu laikyti stojant y teisė ir muitinės veikla?
Mantas
Akvilegio, gali stoti arba i MRU arba i VDU , esmes neturi jokios , abiejuose universitetuose ygysi bakalauro (jei noresi magistro) laipsni. Skiriasi tik universitetu pavadinimai .Man labiau prie sirdies MRU. Tomai, Laikyti reiktu Istorijos 0,4 , Lietuviu 0,2 , Uzsienio kalba 0,2 (vokieciu,anglu,prancuzu,rusu) ir metinis matematikos pazymys.
Melisa
Sveiki, visur domiuosi, taciau niekur nerandu atsakymo, gal jus man galite padeti, noriu studijuoti (miestuose Kaune ar Vilniuje) notarus arba anstolius, bet ispradziu reikia moytis bendraja teise ar galima iskarto kvalifikuotis? Padekite susigaudyti kaip cia kas :) Ir kokie universitetai gali pasiulyti man tokias studijas, kokia kaina? Isanksto labai dekoju :)
Melisa
Sveiki, visur domiuosi, taciau niekur nerandu atsakymo, gal jus man galite padeti, noriu studijuoti (miestuose Kaune ar Vilniuje) notarus arba anstolius, bet ispradziu reikia moytis bendraja teise ar galima iskarto kvalifikuotis? Padekite susigaudyti kaip cia kas :) Ir kokie universitetai gali pasiulyti man tokias studijas, kokia kaina? Isanksto labai dekoju :)
Ausra
Laba diena , gal galetumet pasakyt kokiu pazymiu ar balu reikia stojant i finansu universiteta? butu malonu jai atrasytumet man i gvausryte@gmail.com ?
rita
sveiki, koks maziausias konkursinis balas buvo stojant i teise ? studijuociau istestines studijas
Tadas
Sveiki, norėčiau sužinoti kokį darbą galėsiu dirbti baigęs policiojos veiklos specialybę?
Deividas
Laba diena,
Gal kas galetu pasakyti man, kokie turi but egzu balai(lietuviu,anglu,istorija-visi A lygiu), kad istociau i teise nemokamai? Labai aciu ;]
Simona
Norėčiau paklausti kokiu normatyvu reiktu jai stočiau į Riomerio universiteta norėčiau studijuoti policija
karo
kokiu egzaminu reikia stojant i pasieni?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]