DEV

Romerio universitetas

Rūt.
Karo, valstybės sienos apsauga MRU: istorija, lietuvių kalba, užsienio kalba.
Ieva
Sveiki. Esu Ieva, mokausi dešimtoje klasėje. Esu nusprendusi, jog baigusi dvylika klasių norėčiau studijuoti teisę (būti advokate), tačiau norėčiau sužinoti kokius būtent egzaminus reikia išlaikyti? Ir kokios galimybės įstoti? Mokausi pakankamai gerai, istorija, lietuvių ir anglų kalbos žinios išties geros, tačiau turiu bėdų su matematika. Patarkite, geriau rinktis A, ar B lygį mano atveju? Parašykite,dėkoju - tomtomatas@gmail.com
Rūt.
Ieva, per pora metų dar gali pasikeist stojimo taisyklės. Lig šiol, jeigu neklystu, užteko matematikos metinio balo. Jeigu pasirinksi A lygį ir suprasi, kad per sunku ar pan. galėsi pereit į B lygį arba laikyti mokyklinį egzaminą. Būtų sunkiau iš B lygio pereit į aukštesnį. Jeigu visi kiti dalykai sekasi gerai, tada puiku, nes istorijos balas turės didžiausią reikšmę. Aišku, pasikartoju, kad per du metus gali kas nors pasikeisti. :)
dovilelius
Norėjau paklausti,ar stojant į "teisę ir policijos veiklą" ieina darbas keliuose ir ar taip pat reikia pereiti visą tą mediciną ? :)
Nida
Sveiki,
Aš taip pat (kaip ir Ieva) esu 10-os klasės mokinė. Planuoju stoti į teisę. Norėčiau, kad patartumėt kokius dalykus turėčiau rinktis 11-oje, 12-oje klasėse. Taip pat kokius egzaminus turėčiau laikyti 12-oje klasėje ir į kokius metinio pažymius bus atsižvelgiama stojant. Iš anksto dėkoju.
Lauksiu atsakymo nida0216@gmail.com
p.s. ar labai baisu einant tikrintis toj visoj medicininėj komisijoj? ;)(turiu fobiją adatoms)
Pavelas
Sveiki norečiau paklausti istociau i teise jei laikyciau (lietuviu MBE istorija VBE rusuVBE ir MatematikaVBE) jei taip tai kokiu reiketu isertinimu (maždaug)? Tam kad įstociau i mokama ar nemokama vietą?

iš anksto dekui:)
Simona
Koki dalykai reikalingi norint stoti i policija arba norint kad rengtu kuno kulturos mokytoju?
Ruta
Aš norėčiau studijuoti teisę ir muitinės veiklą neakivaizdžiai. Kiek kainuoja tokios studijos metams? Ir ar šiai studijų krypčiai taip pat reikalingas CMEK?
--------
Teise ir polic veikla ruosia vidurine grandi, o keliuose bunantys patruliai - pirmine grandis, juos ruosia Klaipedos policijos mokykla. Stojant i teise ir polic veikla reikia Istorijos, uzsienio kalbos, lietuviu kalbos egzaminu ir metinio Matematikos pazymio, stojant i Teise/Teise ir muitines veikla CMEK praeiti nereikia, o Teise ir policijos veikla - reikia.
Gintare
Sveiki,norejau paklausti kokiu valstybiniu egzaminu reikia norint istoti i viesojo administravimo katedra?
mergina
Jeigu nori būti policininke (-u) ar stojant būtina laikyti tuos kūno kultūros normatyvus? Jeigu tu nori dirbti darbą kabinete
sveiki
noriu stoti i policija, bet policijos veikla yra tik mru Kaune? noreciau studijuoti Vilniuje..
Ingucci
Sveiki, norečiau paklausti, ar Kaune mru galima atskirai studijuoti teise, o ne teise ir policijos veikla ar pan. Ir ar įmanoma būtų į šią sritį įstoti be istorijos egzamino?
Paulius
Laba, as taip pat nusprendziau stoti i teise ir policijos veikla, kiek supratau is sios sryties toliau galesiu rinktis kriminologija. Ar sunku patekti i teise ir policijos veikla, kiek (mazdaug) stojanciuju i viena vieta, ar mokslas mokamas ir dar nroeciau suzinoti ar yra koks bendrabutis ar kasnors panasaus? Aciu
Tankistas
1. galesi rinktis ta savo kriminologija
2. kiek zn dabar tai labai sunku, mat labai populiari specialybe patapo.
3. mokamas/ nemokamas priklauso nuo pazymiu
4. yra bendrabutis ir jis tikrai LIUX! kaina yra ~70-100 lt
gaminablanka
sveiki, noriu studijuoti konkreciai butent baudziamaja teise ir kriminologija. Ar norint siekti siu studiju butina stoti i teise ir policijos veikla,ar uztenka tiesiog i teise? Beje,gal galit placiau papasakoti apie teises ir policijos veiklos bei teises ir valdymo karjeros galimybes? Dekui
FTX
Sveiki,noriu stoti i teise ir valstybes sienos apsauga,esu savanoris,praejau KMK,taciau sergu psoriaze(zvyneline) ir nezinau ar praeiciau stojimui reikalinga medicinos komisija CMEK,HELP!:D
4fun
sveiki...gal galit parasyt kokiu egzaminu reikia norint studijuoti aplinkos politika
xupsx
sveiki :) gal galit parasyt kokiu egzaminu reikia stojant i aplinkos politika
R&B
dabar esu 12-oke, labai noriu istoti i muitines veikla. Laikysiu istorijos, lietuviu, rusu egzaminus. (ar nieko baisaus jei vietoj anglu laikysiu rusu egzamina? ar didele tikimybe kad mane priims?) ar reikia papildomai praeiti karinius apmokymus?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]