DEV

Romerio universitetas

kriste
Kokiu papildomu dokumentu reikia stojant i Riomerio policijos universiteta?:)
kriste
Ir ar reikia kokiu nors rekomendaciuju is policijos norint stoti i Riomerio universiteta? ar reikia is gydytoju kokio nors dokumento? jei reik tai kur reikia pereiti? tinka pas savo gydytoje ar kur nors kitur reikia?
Iki kada reikia visu dokumentu?
Ar yra sansas istoti jei nelaikai uzsienio kalbos?
fėja
kriste, pažiūrėk 3 psl ten parašyta, o dokumentus reikia susitvarkyti iki birželio 10 d. na nelaikai užsienio kalbos tai abejoju, bet pabandyti verta
valeriux
girdėjau kad teisę studijuoti labai sunku, kad studentai net naktimis mokosi ar tiesa?
fėja
na aš pati dar tik ruošiuosi studijuoti, turiu nemažai pažįstamų kurie yra pabaigę teisę, kiekvieno iš jų paklausus gaunu vis skirtingą atsakymą, vieni sako, kad pradžioje yra sunku, vėliau apsipranti, kiti visuomet yra sunku, dar kiti sako, kad pats lengviausias mokslas yra teisė :)) tai va vieningos nuomonės nėra
kriste
o cia riek medicinene iki birželio 10 d? ar viska? nes birzelio 11 d istorijos egazaminas....
fėja
tiksliai to nežinau, bet man atrodo kad medicinke ir siuntimą iš policijos, būtų nelabai logiška vežti dokumentus į univerą kai reikalingas egzaminas dar neišlaikytas
kriste
nu tj tjp.... aciu:)
fėja
nėra už ką, sėkmės stojant :)
Kkk
norejau paklausti, jei tevai teisti lb senai,nepriima i policija? ir del kokiu dar panasiu priezasciu gali nepriimt?
fėja
kiek man teko girdėti dėl tokių priežasčių ir nepriima, viena pažystama norėjo stoti, bet jos tėte buvo teistas ir viskas, neįstojo
kkk
aisku. o kiti sako kd del tato jei turi ir nepriima.tiesa?
Ginta
laba diena.. ar romeryje galima stot i policijos fakulteta, man sake kad ji siemet panaikino, tai db i klp planuoju stot,, cia taip rajono policijoj sake :)
jurate
Sveiki, siemet gausiu Vilniaus kolegijos socialines pedagogikos diploma, norejau suzinoti ar "issilyginti" galiu
tik stojant i socialini darba?ar galiu bandyti ir teises edukologija?Aciu.
Oia
sveiki.. noriu studijuoti socialini darba. tai kokius tureciau laikyt egzaminus ? ir kokiu dalyku metinius pazymius iskaiciuoja ???
Kristinulea
Laba diena, Noreciau pasiteirauti kokiu mokslu ir su kokiais pazymiais mazdaug baigti norin istoti studijuotu teise?
Grafke
Reikia lietuviu k., uzsienio k., istorijos egzaminu ir lietuviu, uzsienio, istorijos, matematikos metiniu pazymiu. Cia adresas kuriame yra surasyti pernai metu priemimo balo dydziai, pagal kuriuos galesi pasiskaiciuoti kokiam pazymiui reikejo mokytis pernai:) http://www.lamabpo.lt/2007_priemimas.pdf
saule
sveiki visi!:) labai noriu istoti i MRU teises fakulteta. gal kas zinot kokiu egzaminu reikia? jeigu atsakytute, buciau labai dekinga:)
Reg
ar galima studijuoti kriminalistika, jei esi teistas? juk teistumas po kazkiek laiko pasinaikina
reg
ar teistam galima studijuoti kriminalistika?juk isnyksta teitumas po kazkiek laiko

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]