DEV

Romerio universitetas

simona.
o tai cia per visur reik pereit pas save mieste? ir kiek laiko tai uztrunka?
Nionia
Siuntima reikia pasiimt is savo miesto komisariato, CMEK yra Vilniuj (bet pries tai dar reikia nemazai pazymu susirinkt is dakteru savo mieste), o normatyvus reikia Romery laikyt.
simona.
aisku tada,dekui uz atsakymus, bent jau sioky toky yvaizdy susidariau apie tai:)
Aistė
kokius egzaminus reikia laikyti vokiečių filologijai?
kamile
as nuo mazens svajojau apie kinologes darba, dabar man 12 m. as ju vaikstau i treniruotes kuruose mokausi kaip dresiruoti sunis veduosi ir savo suni.... Bet nesuprantu norint but kinologe reik dar ka nors rinktis kad galetum dirpti kinologe??? Ir kokius egzaminus reikia irlaikiti kad galeciau buti kinloge??? LABAI PRAUSAU PADEKIT MAN SUZINOTI!!!
Rami
Kokie balai svarbiausi stojant i Romerio universiteta, magistro studijas (baigus kolegija) - baigiamojo darbo pazymys ar kokie nors egzaminai? stojant i tarptautinio turizmo magistro studijas daugiau sansu istot i dienines ar neakivaizdines?
julia
laba diena,

noreciau pasiteiraui ar galeciau stoti i psichologija, nors as nesu laikius matematikos egzamino ?
juste
ar teise ir policijos veikla kartais ne kaune dokumentus priima?
lili
As labai noriu istoti i teise seis metais,bet neisiwaizdu ar man imanoma su tokiais pazymiais istoti i mokama neakiwaizdini moksla.egzaminai visi mokykliniai,laikyti 2005 metais.prasau patarkite....dekui.
lietuviu 4,6
istorija 6
matematika 4
vokieciu 5
Julia,stoti galetum,bet del to kristu tavo konkursinis balas...Norejau paklausti,ar uztektu 18,08 balo istoti i MRU teise ir valdyma,teise arba viesaji administravima...?
Sisi
Girdejau, kad Kaune yra mediconos seseliu mokykla, kur butu galima apie ja rasti daugiau informacijos? Ir ar butu galima ten kaip nors prasisukti be chemijos egzamino ? ;D
Sisi
Girdejau, kad kaune yra mediconos seseliu mokykla, kur butu galima apie ja rasti daugiau informacijos ?
ir ar galima butu ten papulti be chemijos egzaminol ? ;]
Juozas
Butu ymanoma ystoti y Tarptautinio turizmo administravima riomeryje su vidurkiu netoli 8 ir egzaminais istorijos 72 anglu 43 ir lietuviu 19(mano geda)? :)
Andreja
sweiki :)
gal zinot koks turi buti mazdaug stojamasis balas i turizmo administravimo nemokama vieta?
Andreja
turiu omenyje magistro studijas :)
danguole
man idomu kur geriausia stoti ir ka reikia islaikyti ir ant kiek kad galetum istiti i teisejas?
simona
sveiki,labai ydomu butu suzinot jei nelaikyciau anglu kalbos egzamino ir pasilikciau jo gera pazymy metiniam o laikyciau tik lietuviu, istorija ir matematika ar butu ymanoma ystot y romery policija ir teise ar siaip y kita koky fakulteta jame bet susijusy su policija?
Amelija
Laba, norėčiau sužinoti, ar su M. Romerio universiteto Viešosios teisėsaugos fakulteto išsilavinimu galėsiu turėti aukštas pareigas policijos darbe? Ir kokių tiksliai egzaminų reikia, kad istoti į M. Romerio universiteto Viešosios teisėsaugos fakultetą? :)
Linulle
Amelija, perskaitei mano mintis, as ir lb noriu suzinoti tai.
karina
sveiki,ar turiu kokiu sansu istoti i teise ir policijos veikla jeigu laikyciau visus reikiamus egzaminus,bet asw 12 kl baigiu neakyvaizdiniu,nes turiu dukryte,..?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]