DEV

psichologija...

Lineta
o tai neužtenka stojant į VDU -lietuvių,matematikos ir anglų valstybinių?dar būtina ir istorija?
St.
Kaip matau VDU nebūtinai reikia istorijos egzamino - užtenka metinio pažymio. Čia: studijos.lt > Būsimiems studentams > Balų skaičiuoklė > išsirenkat mokyklą, specialybę ir žiūrit ko reikia.
Lina
esu girdejusi,kad psichologijai dabar jau reikia ir biologijos,tiesa?
gie-ma
mokymosi trukme kokia?
Elena
noreceu paklausti kokie turi buti maziausi matematikos istorijis lietuviu ir uzsienio kalbos pazymiai norint istoti i psichologijos studijas?
dinara
Sveiki. As nelaikiau matematikos egzamino, o lietuviu valstybini teko perlaikyti. Ir siaip nelabai megau lankyti mokykla. Bet mane labai domina psichologija. Brandos atestata, aisku turiu As pati meginu mokitis sio dalyko is savo knygu, internetu man tai idomu, bet uz tai diplomo niekas neduos. Todel noriu mokytis universitete. Galeciau istoti tik i mokama kursa, su mano pazymiais, bet as esu naslaite ir neturiu galimybes apmoketi toki brangu moksla. Ka turechiau daryti tokioj situacijoj?
urte
jei nelaikau uzsienio kalbos egzamino,taciau turesiu TOEFL arba ILTS pazimejima...to uzteks stojant i psichologija jei kiti reikalingi egzaminai laikyti?ar auksto tasku skaiciaus reikia mis egzaminu?
Rita
Na aš esu dar jauna, bet planuoju sau ateitį :)Norėčiau pasiteirauti... Man pačiai prasčiausiai sekasi matematika, bet pastaruou metu labai traukia psichologija, domiuosi ja, toks įdomus mokslas. Ar galėtume kas nors plačiau papasakoti kam psichologijai labiausiai reikia matematikos? Ačiū už atsakymą. :)
Goda
sveiki, ar klaipėdoj arba kaune galima kur studijuoti psichologiją?
Akvile
ikliuvau :S esu vienuolitoke,mokausi gimnazijoje pagal lygius. a lygiu mokausi chemija,biologija,matematika,anglu ir lt kalba. laikysiu valstybinius egzaminus anglu,matematikos ir lietuviu. dar turiu istorija b lygyje. labai noriu studijuoti psichologija,o lygiu pakeist nebeimanoma. as puolus i depresija :{{
monika
jei 11 klasej istorija paemiau B lygiu ar dar yra vilciu istot i psichologija?
jurgile
ar reikalinga biologija studjuojant psichologija?
Milda
ar galima istoti i psichologija be matematikos egzamnino?
Evelina
Sveiki, kokiose įstaigose Lietuvoje galima studijuoti psichologiją?
Veve
Akvile, kaip tai neįmanoma pakeisti lygių? Juos galima keisti iki dvyliktos klasės I pusmečio. O ir mokydamasi istoriją B lygiu gali laikyti egzaminą, tik tada jau reiktų savarankiškai pasimokyti ;)
Tomas1000
Dbr esu 12-tokas visi sneka, kad be matematikos nei zingsnio, tai ka daryti tiem kurie nori mokytis ir mokosi gan gerai, tik moka ta susikta matematika 4-tui... Kur? kaip? jiem istoti i teise ar psichologija ar koke kita geresne profesija su ateities perspektyvomis, be matematikos? Tik su Anglu, Lietuviu ir Istorijos egzaminais....
alioskinas
kiek kainuotu studijuoti vdu vu psihologija
alioskinas
Kokios literaturos reiketu noriti pasiruosti psihologijos mokslams pries pradedant mokintis ar yra kokiu nors yvadu ?
huge
Tai nesupratau biski.. Tai Istorija yra butina ar tik metinis?
ar cia priklauso nuo ten kur stoji?
Virgis
Kiek kainuoja metams studijos VDU,VU? Esu su aukstuoju issilavinimu,noreciau dar vienos specialybes.Ar Yra neakivaizdinis,vakarinis...kainos?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]