DEV

psichologija...

Vik
Sveiki. Norėčiau pasidomėti, ar yra galimybė Lietuvoje studijuoti psichologiją vokiečių kalba? : )
guste
laba diena noriu suzinoti ar butina istorija ?
Karolina
laba diena norejau paklausti kurios uzsienio kalbos reikia anglu ar rusu?
Lile
Guste: istorija nebera butina, metas susirupinti biologijos pamokomis, o ypac egzaminu, nes ju tikrai reikes ;] Karolina: Reikia tik vienos, pasirink pati kas tau geriau sekasi ;]
Grėtė
Labas vakaras, iš tiesų esu dar tik 10 - okė, tačiau dažnai susimąstau apie savąją ateitį. Domiuosi psichologija ir mąstau apie studijas užsienyje. Esu humanitarė ir nė iš tolo manęs netraukia matematika. Biologijos taip pat prisibijau, paprasčiausiai ne prie širdies viso tos kalbos apie kraują, ląsteles, organus ir kt. Žinoma, matematika būtina ir to net klausti nederėtų, tačiau, kaip su biologija? Ar nepakaktų vien metinio pažymio? O galbūt pasirinkti "B" lygį? Ačiū už dėmesį.
Sypsena
TIkriausiai daznai uzduodamas klausimas, bet pakartosiu (daug skaityt labai :) ) ar sunku istoti i VDU psichologija, pvz egzaminai vos 50proc. butu, ar labai dideles sekmes reiketu i nemokama patekt, ar dar visai tiketina??? aciu.
rokaska
Sveiki, gal jau yra studijuojančių psichologiją Kaune? Kaip sekas? sunku? su kokiais egzais įstojot ir koks stojamasis balas buvo?
Monika
Kur galima istoti,kad reiketu tik anglu kalbos metinio?
KTU Moksleiviams
Dar vis nežinai kur stosi? Užsuk į KTU MOksleiviams FB puslapį ir gauk naudingą informaciją: http://www.facebook.com/KTUmoksleiviams
pingviniene
Sveiki,baigiau vidurine mokykla 2010,laikiau tik 2 egzamenus: lietuviu kalba -mokyklinis 5 uzsienio kalba -valstybinis-76 Ar imanoma butu istoti i teises arba psichologijos mokslus ?
Aiste
Sveiki,dabar turiu begale klausimu :) Esu 10toke ir vis dar svarstau tarp psichologios bei kuno kulturos, todel noriu suzinoti kokius dalykus rinktis norint mokytis psichologijos,kokius egzaminus laikyt ir panasiai,nes vis toji tvarka keiciasi (stojimas man 2015m) :)
Silvija
Kokiu reikiia metiniu pažimiu, jai nori įstoti į psichologija???
Raminta
Mąstau stoti į psichologija šiais 2013 metais, ir galvoju ,jog galbūt į VDU, gal yra taip pat norinčių ten stoti ir taip pat į šią specialybe, būtų malonu pabendrauti ir pasidalinti bendromis mintimis.
Nesvarbu
Kiek žinau LEU turi neblogą programą psichologijos ir nebrangi, jei nepatektumėt į nemokamas vietas, ten labai pagelbėtų motyvacijos testas (pridėtų balų)
Saule
https://www.facebook.com/LSMUpsichologija - LSMU sveikatos psichologijos bakalauro programa. Kviečiame užsukti ir apsidairyti!
Kornelija
Aš jau VDU psichologijoje !! galbut yra ten patekusių? :))
MRU
Sveiki, o gal čia yra patekusių į MRU psichologiją? :)
Karolina
Aš irgi įstojau šiais metais į psichologiją :)
Ieva
Paskaičiau kelis klausimus ir labai užsimaniau šiek tiek papasakoti apie psichologijos studijas. Pati studijuoju VU. Kažkam kilo klausimų, ar reikia biologijos. Net jei stojant biologijos turėtumėt tik metinį, biologijos labai labai reikia, sakyčiau, čia net pagrindinis dalykas. Jums nepasakos iš karto, kaip žmonėms padėt, kai juos palieka antroji pusė, pirmiausia turėsit suprasti elementariausius dalykus, tokius kaip žmogaus nervu sistema ir jos sandara, funkcijos, kaip žmogus suvokia ir jaučia (vėlgi gryna biologija)... Po to labai verta atkreipt dėmesį i anglų, nes jei renkatės ją kaip pirmąją užsienio kalbą, reikės pasistengti, mokytis skaityti ir suprasti mokslinius straipsnius. Kam nelabai sekasi, irgi neišsigąskit, dėstytoja labai gera ir tikrai neužduoda per daug, tiesiog reikalauja pastangų. Matematikos irgi reikia, bet visa esmė ten mąstymas, ne tos formulės, kur mokykloj moko. Tai maždaug tiek ir norėjau pasakyti. Esmė ta, kad čia labai tikslus mokslas, kas neperneša biologijos, jokiu būdu nepatarčiau stoti.
Emilis
Sveiki, gal kas zino ko reikes stojant i psichologija 2014 metais? nebutinai VU, domina ir kiti univerai. Taip pat ar ymanoma ir ar labai sunku ir ko reikia norint istoti i univera (psichologijon) ir apturet moksla nemokamai? taip pat kaip del kolegiju? ar yra galimybe stoti i kolegija (ten pasikelus reitingą) pereiti veliau i univera? domina bet kokia info... nes neturiu labai daug laiko.. esu 12tokas ir tik vasara atradau psichologija, tai tarsi buvo luzys mano gyvenime.. teko dar siektiek aptureti ir kitu nemaloniu dalyku, bet jau pradedu stotis ant koju, bet neatmetu galimybes kad neviskas gali iseiti taip kaip noriu todel ieskau kazkokiu lengvesniu ar tiesiog atsarginiu variantu...

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]