DEV

psichologija...

Audre
noreciau studijuoti neakiv. ar galima uzsienio k. pasirinkti rusu k., vidurine baigiau seniai, kai dar buvo penkiabale sistema
F>A>D
gal kas zinote ar siauliuose galima studijuoti psichologija?
ter
o ar nereikia biologijos egzamino ar metinio pazymio stojant i VU psichologija?
evelina
Laba diena...NOrejau pasiteirauti ar tik su matematikos,vokieciu ir istorijos mokykliniais bei lietuviu valstybiniu egzaminais galeciau istoti i VDU psichologijos studijas?mano metinis vidurkis 8
Evelina
Laba diena.Noreciau pasiteirauti,ar su matematikos,istorijos ir vokieciu mokykliniais bei lietuviu valstybiniais egzaminais galeciau istoti i VDU psichologijos studijas?
smalsuole
o i kauno psichologija stojant to pacio reikia?
psichas
o ar labai daug itakos turi atestato pazymiai? jei esu pirmunas, daug laimiu? ar tai galetu kompensuoti gan zemus valst. egzu balus (apie 40-50 istorija, anglu 60, lietuviu 75-85 ir mokykline matematika (9-10)?... i vu turbut butu nelabai imanoma...
Gerda
Aš laikysiu lietuviu,istorija ir biologija valstybinius.......ar yra galimybe man istoti?Jei ne tai ko trūksta?
PoH
ar imanoma istot i psichologija be anglu egzamino?
PoH
ar imanoma istot i psichologija be anglu egzamino?
Virgita
Noriu paklausti, ar galiu stoti i psichologijos studijas, baigusi kolegija, verslo vadybos studijas? Ar yra tikimybe, kad istosiu?
Stranton
Sveiki, noriu pasidometi. Esu baigusi kolegija, verslo vadybos studijas. Ar yra galimybe stoti i psichologija?
Administratorius
jei esi laikiusi istorijos ir matematikos egzaminus- taip, be to, teks mokėt už studijas, nes tai bus antras aukštasis mokslas
dovile
ar butinai reikalinga istorija , ar i tai stipriai atsizvelgiana?
Rūta
Laba,aš taip pat norėčiau pasiteiraut dėl istorijos,vieni sako vienaip kiti kitaip,pasimečiau jau,pati psichologė dar kitaip sakė...į VDU stojant nepakaktu istorijos metinio b lygio pažymio?
Kotryna
sveiki, noreciau stoti i VDU psichologija, viskas kaip ir aisku, bet man labai smalsu kokios mazdaug dieninio mokslo kainos ten vyrauja?
Kotrryna
Man siaip sau anglu(mano pirma uzsienio kalba) o vat su rusu(antra) labai gerai kaip gimtoji. Ar galima su rusu valst egz istoti i psichologija?
to Kotrryna
Aišku galima. Berods kuris geresnis rezultatas bus, į tą ir žiūrės.
Goda
Ar imanoma istot su anglu mokykliniu i psichologija VDU?
asinga
laba.. noreciau suzinoti kiek kainuoja prasymas i vdu? ir ar galima pirkti pvz 4 specialybes nemokant 170 uz 12? :) laukiu ats kuo greiciau :)

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]