DEV

psichologija...

irisiux
sveiki, gal kas galit apsviest kiek metu reikia studijuot psichologija, kad gautum bakalaura? :)
cia-as
Sveiki. Gal kas zinot, ar stojant i KU psichologijos dienini prisidetu balu ar kazkokios lengvesnes salygos gal butu jei as esu baigus VDU psichologijos pirma kursa neakivaizdziai? ar tai nieko nekeicia ir stoju kaip visi?
Administratorius
stotum kaip visi, gal kai kurių nereikėtų disciplinų lankyti, jei atitiktų kreditai
Justina
norėčiau sužinoti, ar su anglų mokykliniu egzaminu įmanoma įstoti i psichologiją?
ziniuke...
Cia dauguma atsakymu: "pasiklausk pas mokyklos psichologa", bet pas mus mokykloj nera psichologo... kokius egzaminus reikia laikyt ir kiek procentu juos turiu islaikyt kad istociau i psichologija?
ziniuke...
jei galima atsakyma noreciau gauti kuo greiciau... aciu...
Justauskis
koks turi buti maziauses balas stojent y VDU psichologije?
Ilona
Labai noriu studijuoti prichologija,tachiau bijau neistoti. Profilinis pazhimys yra matematikos,o su ja man problemos. kaip gerai turiu mokytis kad tureciau vilties,kiek turiu turet metiniam ir kokiu procentu ishlaikyt valstybinius?
Jurate
Sveiki, man dar tik 15 metu, bet labai noriu but psichologe, ko tiksliai reikia norint studijuoti psichologija? ta prasme kokiu dalyku, kuriuos dabar mokykloje moko
Ramė
Sveiki. Nors mokausi dar tik 10-oje klasėje, mano svajonių profesija- psichologe:) Taigi, norejau paklausti, ar stojant į VU psichologiją tikrai nėra būtinas istorijos valstybinis egzaminas??? Kažkur girdėjau, jog tik į KU psichologiją galima be istorijos valstybinio istot, o i VU- niekaip... Taigi, gal kas tiksliai žinot, kaip yra iš tikrųjų?? Labai ačiū:)
Hmmm
Sveiki. Teko aplankyti nemazai forumu, kuriuose diskutuojama apie galimybes istot i psichologija bei ateities perspektyvas, sietinas su sia specealybe. Ir, tiesa sakant, jau visai pasimaciau - cia dauguma raso, jog i VU psichologija nera labai sunku istot ir net nereikia istorijos valstybinio, o stai kituose forumuose zmones skundziasi, kad net su 85% visu butinu egzu i VU psichologija neistojo... Kaip yra is tiesu? Gal atsirastu kas nors, kas tikrai studijuoja psichologija VU, o ne saip kazkokius gandus girdejo? Buciau dekinga, jei "apsviestumet":)
Skaiste
As studijuoju VU psichologija. Kai stojau, nereikejo istorijos egzamino rezultatu. Mano visi balai buvo virs 90 ir pazymiai 9-10. Ir buvau gana aukstai pagal istojimo numeri. O kiek reik surinkt balu - priklauso nuo stojanciu rezultatu. Galit pamegint paziuret, kokie ankstesniais metais buvo maziausi istojimo balai. Bet kiekvienais metais buna skirtingai - priklauso nuo egzaminu, nuo stojanciu rezultatu. Taip kad jei norit, irasykit, meginkit istot. Pamegint nesunku ir manau nieko neprarasit. Nepavyks, istosit kitur, ar meginsit stot kitais metais ;)
parazite
galit pasakyt kokias pamokas ir kokius lygius rinktis, norint studijuoti psich.?
Roberta
o tai matematikos reikia laikyt Valstybinį egzaminą tada??
Kodėlčiukė
Prašau padėkite man - žadu stot į psichologiją, dabar esu 10-okė, tad man būtina rinktis, ką pasilikti, o ko atsikratyti. Nepadarysiu klaidos mesdama chemiją ir fiziką? O imant matieką B lygiu galima tinkamai egzams pasiruošt?
Neringa
Esu baigusi ikimokyklinį ugdymą. Turiu profesinį bakalaurą. stojant į psichologija į tai bus atsizvelgta? Ar ziures į atestatą? jei neubūtų sunku, prašau, atsakykite man į e-mail.. katapiuke@bahu.com... ačiū...
sandra
man anglu kalba sekasi labai sunkiai, kuriame universitete galeciau istoti i psichologija be anglu kalbos?
spartaner
na anglu kalbos pazymys reikalingas ne del grozio, o tam kad veliau reikes skaityti tekstus anglu kalba. todel jeigu nesiseka anglu, butu gerai ja pasimokyti.
tas pats su matematika. be jos i psichologija neistosi, ir toliau studijuojant galima daug problemu tureti ( kai prasides statistika)
spartaner
fizikos ir chemijos stojant i psichologija tikrai nereikia. o matematikos valstybinis - privalomas. be jo greiciausiai net i klaipeda neistosi, ka jau kalbant apie vilniu ar kauna
juste
o ka reiskia VDU ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]