DEV

psichologija...

Ieva
Kokiuose universitetuose ir kolegijose galima studijuoti psichologiją? :)
gabriele
Norejau paklausti kokios uzsienio kalbos reiketu moketi?
ema
ar galima istoriją pakeist geografija? ir ar reikia chemijos mokantis šią specialybę?
Ingrida
Ar norint stoti i VDU psichologija uztenka B lygio metinio pažymio?
Indre
Kokiu egzamiu reikes stojat i VU arba MRU psichologija 2015 metais?
Erika
Sveiki, svarstau apie teismo psichologija, tik niekaip nesuprantu, ar tai yra psichologijos atšaka, ar teisės, ta prasme ką turečiau studijuoti norint igyti sia specialybe ?
Kamilija
Laba diena, esu moksleivė. Norėčiau pasiteirauti, kuriuose miestuose galėčiau studijuoti psichologiją? Kokių dalykų reikia stojant į šias mokymo įstaigas? Ir kokį balą sudaro stojamasis. Ačiū. :)
Rosita
Sveiki, as taip pat esu moksleive. Nežinau dėlko bet mane labai traukia psichologija ar tiesiog filosofija kas geriau? tiesiog net nežinau ka geriau pasirinkti, nes vis abejoju jeigu pasirinksiu ne tą, poto gailėsiuos...nors kiek žinau su psichologija sunku darbą rasti ar kažkas panašaus, bet kaip sakoma 'nemesk kelio, del takelio' tikrai nežinau.. Ką mokytis stengtis labiau, o ko man neprireiks tiems mokslams kuriu as siekiu, noriu. Tiesiog patarkit, nes neesu tikrai apsisprendusi, ir nemanau kad pati galesiu apsispresti.
Elen
o jeigu geografija pasirinkus , o e istorija imanoma istot?
viktorijabagd
Administratorius rašė: stojant į VU psichologiją reikia: matematikos, užsienio kalbos ir lietuvių k. testo VALSTYBINIŲ, o istorijos, matematikos, užsienio kalbos ir lietuvių kalbos METINIŲ pažymių. Sunku tada, kai nesimokai ir nesieki :)
Tai matematikos reik tik metinio ar VALSTYBINIO?
Tomas
Esu baigęs ŠU mechanikos inžinerijos specialybę. ar galėčiau ir kur studijuoti nuotoliniu psichologijos spec. magistrantūrą
vikutorija
Kokių egzaminu reikia stojant 2015m į VU arba MRU psichologija ? (norint gauti finansuojamą vietą)
Aiste
Sveiki, norėčiau sužinoti ar stojant į VU psichologiją užteks biologijos B lygio?
alysaite
Sveiki, stojant į VU reikia A ar B biologijos lygio ?
Gabijja
Žmonės padėkit!!! kas gali tiksliai pasakyti kokių egzaminų reikia norint mokytis psichologiją?
Audrius
Kuriuose universitetuose geriausia studijuoji psichologija
Greta
Ar galėčiau baigus 12 klasių , užsienyje mokytis aktoristikos ?
Monica
Ar pakanka vienos užsienio kalbos.?
Jolanta
Sveiki. Noreciau stoti i psichologija i neakivaizdini Vilniuje. Turiu aukstaji pedagogini issilavinima.Kur geriausiai stoti?
Gita
kiek laiko reikia mokintis psichologija ?

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]