DEV

psichologija...

Administratorius
dar "atradau", kad psichologijos studijų programa yra ir Klaipėdos universitete
Administratorius
su perspektyvom, hmm.jei nuoširdžiai, nežinau. Nors, jei tau tas darbas "limpa", jei turi tam tikrų asmenybinių savybių būti psichologu, darbo tikrai turėsi. Kitas klausimas, kur ir už kokią algą...
Administratorius
juk turit mokykloj psichologą? nueik ir su juo pasikalbėk apie jo darbą..
Vaidas
O man iškilo toks klausimas. O kaip stojimas, su aukštuoju. Aš es esu baigęs elektronika. Bet manes ten netraukia. Noriu išbandyti save kitur. Mokyklos pažymiai nelebai aukšti. Turiu tik viena matematikos valstybinį (56%). Ar įmanoma įstoti?
Administratorius
kaip jau esu minėjus- nueik pas savo mokyklos psichologę ir pasiklausk.Juk kas geriau tau atsakys į šį klausimą, jei ne žmogus, jau dirbantis tokį darbą?
Julija
Girdėjau,kad stojant į psichologiją dar reikia laikyt ir logikos testą..Ar tai tik gandas??Iš anksto ačiū.
Administratorius
dėl antro aukštojo: galimybės tikrai įstoti yra, tačiau su aukštuoju teks mokėti už mokslą. Ir, kiek žinoma, visą studijų kainą.

kiek man žinoma, bent jau VDU studijuojantys mano draugai nelaikė tokio testo
aura
o jajgu as studijuoju dabar kolegijoj medicinos ir nelaikiau istorijos ar imanoma man butu istoti i psichologija?
Administratorius
be istorijos- be šansų..
Jonas
Hmm... O kokia egzaminai yra butini valstybiniai, kurie mokykliniai?
Administratorius
čia pagal skonį, bet kuo daugiau valstybinių- tuo geriau.nes valstybinis "sveria" daugiau nei mokyklinis
nika
stajant i VU reikia istorijos valstybinio?nes girdejau kad valstybiniu reikia tik lietuviu ir uzsienio kalbos.ar ir matematikos?
nika
dar vienas klausimelis :) tarkim jei as laikau lietuviu ir uzsienio kalbos valstybinius,o istorijos ir matematikos mokyklinius,ar galiu taip istoti i psichologija?ar daug sansu?iskart aciu uz atsakymus :)
Johny
Jei nori istoti i VU tai be sansu manau :P
Katazyna
laikant: istorijos valst.; matematikos mok.; lietuviu valst.; rusu valt.; lenku mok.; egzaminus, ar galesiu studijot psichologija padagoginiam ?
ligita
sveiki,as mokausi pakankamai gerai.tik vat matemataka man visiskai nesyseka.manau kad ir egzo jos neislaikyciau,bet mane labai domina si profesija.be matekos niekaip neistociau ir i kurios univerus galima stot
Administratorius
nika, depends on, kur nori stoti, nes VU- daug specialybių.. O su tuo stojimu į psichologiją, tai aš, atsimenu, kakelintu nr irgi buvau padavus ir į psichologiją, nors istorija tik metinis b lygiu buvo, matieka valstybinis su lietuviu, o anglų- mokyklinis egzas.ir būčiau įstojus pagal balą.

O be matiekos- nėra šansų įstot psichologijon.
indre
o visu tu egzaminu reik valstybiniu?kur kaune galima studijuoti psichologija?
Santa
Tikriausiai cia nesamone,bet as girdejau,kad Klaipedos universitete stojant i psichologija nereikia istorijos...ar gali taip buti?
Administratorius
Kaune- Vytauto Didž.Universitete.

Santa, tavo nuogirdos teisingos, nes reikalingi KU egzaminai:
Matematika
Lietuvių k.
Užsienio k.

Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]